Hofte Mave Ryg workshop

Flad mave, stærk ryg og sund krop

Smidige hofter, flad mave og stærk lænd

Bækkenområdet er forbindelsesled mellem underkrop og overkrop. Mange har udfordringer i dette område i form af ondt i lænden, oppustet mave, stive hofter eller bækkenbundsmuskulatur, som ikke holder tæt.

Det skyldes, at vi bruger en stor del af vores tid fastlåst i en siddende stilling, så dit bindevæv bliver usmidigt, stift og udtørret. Vi skal “kontorkroppen” til livs, så vi igen får corestyrke, åbnet til hofterne og kontakt til det sunde åndedræt og bækkenbunden. Du skal træne de rigtige øvelser i det rigtige tempo. Du får et velfungerende bækken med smidige hofter, flad mave og en stærk lænd.

Vi træner med fokus på kroppens core

Når du træner din mave, ryg, bækkenbund og hofter, får du den nødvendige støtte til rygraden. Coretræningen vil ud over at give dig et mindre taljemål også være effektiv mod smerter i lænd og ryg.  I alle coreøvelserne har vi også fokus på rygsøjlens fundament, som er din bækkebund. At have kontakt til bækkenbunden er vigtigt både for mænd og kvinder, men desværre er denne muskelgruppe ofte overset hos mange mænd. På workshoppen får du værktøjer i form af anatomi, kropsforståelse, teori og praktiske øvelser, så du lærer at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Det er vigtigt, at du går roligt frem og ikke presser dig selv. Du må ikke få ondt, når du laver øvelserne. Så hvis du f.eks. har stive hofter, så vil muskelfibrene have været trukket sammen over længere tid. Det betyder, at de kan have mistet deres naturlige evne til at trække sig sammen med kraft og til at afspænde. Derfor skal du både lære at styrke og afspænde omkring dit bækken, så du igen opnår fuld smidighed, styrke og bevægelighed i området.

Få rettet op på skavanker

Du får en forståelse for sammenhængen mellem underkrop og overkrop, da vi arbejder ud fra helkropsbetragtningen. Din gode holdning starter ved fødderne, så du har brug for stærke fødder og grounding, så du undgår skavanker og dårlige vaner. Du kan købe adgang til den afholdte Sunde fødder workshoppen for at få den fulde effekt (2 måneders adgang for alle tre workshops i serien “Kom fra hovedet ned i kroppen”).

På workshoppen for hofter, mave og ryg lærer du effektive øvelser til stabilitet og muskelbalance omkring din rygsøjle. Ønsker du at opnå din drømmevægt, så er denne type træning også din vej til et slankere taljemål, fordi du mindsker niveauet af stresshormoner i kroppen. Resultatet bliver en flottere og rankere holdning med en fladere mave og større bevægelse og kontakt til hele bækkenområdet, uden smerter i hofter, lænd og ryg.  Vi afslutter workshoppen med en dybdegående afspænding.

Træningsprogram og online videoer

På online workshoppen får du BÅDE træningsprogram på skrift og adgang til den optagede video online i 2 dage.  Køb også adgang alle 3 KOM FRA HOVEDET NED I KROPPEN workshops i hele 2 måneder, så du kan komme i dybden med din hjemmetræning. Smidige hofter, flad mave og stærk ryg d. 26. oktober er den éne af de 3 workshops.

Dato: Mandag d. 26.10 kl. 18:30 – 21:00  Udsolgt
Sted: Online Workshop fra din egen PC

 

Pris Workshop: Kr. 495,- inkl. træningsprogram
Pris tillæg adgang i 2 måneder for 3 workshops:  Kr. 280,

 

For mig er du den absolut bedste yoga underviser, jeg har prøvet, så er så let at anbefale dig.❤️ Og det er både til online undervisning og til dine retreats og yogarejser.
Lissi Lyhne 

Jeg har spist efter din kostplan og trænet efter dine programmer, og jeg har lige været på vægten. Jeg kan ikke huske, hvornår den sidst har været ”dernede”. Det virker. Du er fantastisk! Du er by far et af de bedste valg, jeg nogensinde har gjort for mig selv.”
Pia Møller, Manager

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen, hvor du kan vælge at deltage på Hofte, mave og ryg workshoppen eller alle 3 Kom fra hovedet ned i kroppen workshops. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig online.

Ja tak – jeg skal have kontakt til hofter, mave og ryg på Online workshop Udsolgt
 TILMELD 26. OKTOBER 

 

Ja tak – jeg vil gerne have 2 måneders Udsolgt
Køb adgang til alle 3 workshops “Kom fra hovedet ned i kroppen” i 2 måneder
 TILMELD 2 MDR. ADGANG 

 

Praktiske informationer om workshoppen

Online Workshoppen bliver afholdt via internettet. Du træner hjemmefra, hvor du har en internetforbindelse. Alt hvad du behøver er en PC eller tablet med lyd og internetforbindelse og en profil på Facebook. Dagen inden workshoppen d. 25. oktober modtager du en mail med praktisk info med adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes.

  • Workshoppen er teori og praksis for begyndere og øvede, som ønsker kropsbevidsthed og kontakt til core.
  • Træningsudstyr: Yogamåtte, tæppe og pude.
  • Tag behageligt tøj på og hav en ekstra trøje og et par strømper med til afspænding. Under træningen anbefaler jeg bare tæer eller et par skridsikre tåstrømper.
  • Bonus: Du har adgang til træningen i 2 dage i Facebook gruppen.
  • Bonus: Du modtager øvelserne på skrift efter deltagelse på online workshoppen
  • Bonus: Ved LIVE deltagelse på online workshoppen kan du stille spørgsmål direkte til træningsekspert Helle Lyngsgaard Johansen.
  • 2 mdr. adgang: Køb 2 mdr. adgang til alle 3 workshops i serien “Kom fra hovedet ned i kroppen” til kr. 280,- (som du betaler oveni workshopprisen på kr. 495,-)

Tilmelding til workshop

Ja tak – jeg skal have kontakt til hofter, mave og ryg på Online workshop Udsolgt
 TILMELD 26. OKTOBER 

 

Ja tak – jeg vil gerne have 2 måneders Udsolgt
Køb adgang til alle 3 workshops “Kom fra hovedet ned i kroppen” i 2 måneder
 TILMELD 2 MDR. ADGANG 

 

 

Er du i tvivl om denne type workshop er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så du finder den rigtige træning og løsning for dig.

Meditation-Helle-MereSundhed

 

Lotusstillingen (på billedet) kræver smidige hofter

På workshoppen “Smidige hofter, sund lænd og flad mave” giver vi os god tid til at finde stillinger, som er gode for netop din krop. Du vil blive smidigere og opleve større bevægelighed, men målet er ikke nødvendigvis at kunne slå knude på dig selv.

Derfor er Lotusstillingen heller ikke et mål i sig selv, det skal føles godt at være i din krop. Spørg Helle til råds på selve workshoppen, og hun vil give dig gode alternativer til netop dig.