Hotel Da Vila

HotelDaVila-Madeira-Strandfacaden

Hotel da Vila perfekt til enkeltværelse

Vil du bo tæt ved havet, så har du mulighed for samtidig at spare penge, når du bor på “Hotel da Vila”. Hotellet ligger ved strandvejen i den lille hyggelige by 10 minutters gang fra vores base”Estalagem”. Du kan frit benytte spa-hotellets “Estalagem” opvarmede udendørs- og indendørspool samt spa med sauna, jacuzzi og dampbad, uanset hvilket hotel du bor på.

HotelDaVila-Madeira-Yogaferie

Havudsigt på alle værelser

Når du bor på Hotel da Vila får du havudsigt og en lille balkon inkl. i prisen, også når du bor på enkeltværelse. Det er ikke muligt at bestille havudsigt til enkeltværelse på “Estalagem”, men det får du på det lille hyggelige hotel ved havet. Hvad du vælger af hotel, er helt op til dig, så mærk efter din mavefornemmelse og vælg det hotel, som passer bedst til dig og dine ønsker.

Pris fra kr. 8.645,- delt dobbeltværelse

Bo i byen på “Hotel da Vila” 10 minutters gang fra “Estalagem”.
Ekstra som du kan bestille pris pr. person – tillæg ved “Hotel da Vila” pris pr. person:

  • Enkeltværelse har tillæg på kr. 1.600,- (hvor det er kr. 2.300,- på Estalagem)
  • Havudsigt på ALLE værelser (ingen tillæg)
  • Halvpension (3-retters aftenmenu): kr. 1.300,-
  • Rejseforsikring kan du købe gennem Spies, dit eget forsikringsselskab eller Gouda Rejseforsikring,. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
  • Tag en ledsager med, som ikke deltager i det fysiske program. Fratræk kr 1.600,- fra ledsagers pris.:

Skal du vælge halvpension? Ved halvpension skal du ikke tage stilling hver aften, hvor og hvad du skal spise (og det er billigere at forudbestille den 3-retters menu), men omvendt er du bundet af middagen på hotellet. For dem som ikke har bestilt halvpension, kan man aftale og mødes kl. 19:15 og spise sammen på restaurant. Så om du skal vælge halvpension, kommer an på, hvad du synes bedst om?

 

Vil du med til Madeira i 2021?

Skriv dig på venteliste, så får du besked når der åbnes for tilmelding.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Madeira.

HotelDaVila-Madeira-Strandfacaden