Kostforedrag

Sådan bliver du sund helt ned på celleplan

Fuldt booket – du kan deltage på næste foredrag ved at tilmelde dig nyhedsbrev nedenfor ->

Din krop har brug for forskellige typer af fedtstoffer til at danne hormoner, og udover at være byggesten i din hormonproduktion, holder de essentielle fedtsyrer inflammationsniveauerne lave i din krop. Det har betydning helt ned på celleplan, hvor effekten blandt andet er:

  • smukkere hud
  • bedre hukommelse
  • bedre fordøjelse
  • mindre ledsmerter

Hvilke fedtsyrer skal vi spise?

Fedtsyrerne indgår i alle cellemembraner, hvor de har forskellige funktioner. Den kost vi spiser i dag har ændret, hvilke fedtsyrer, som har en plads i cellemembranen. Find ud af hvad du kan gøre, for at de rigtige fedtsyrer vinder kampen i din cellemembran, så du giver din krop og herunder din fordøjelse, din hud og dine led de bedste betingelser.

Hjernen består af 60 % fedt, og vi ved, at vores hjerne skal have de essentielle omega-3 fedtsyrer for at fungere godt. Vi har også brug for omega-3 fedtsyrer til opbygning og opretholdelse af nervesystemet. Vi er i dag mere stressede end tidligere, og måske kender du følelsen af, at du burde skulle nå mere og mere. Det påvirker vores nervesystem, men heldigvis kan vi få hjælp via kosten, så vi hjælper kroppen og nervesystemet i den rigtige retning.

Sammenhæng mellem nervesystem og tarm

I vores nervesystem har vi vagnus nerven, som forbinder hjernen med blandt andet maven og fordøjelseskanalen. Disse signaler mellem hjerne og tarm vil vi se nærmere på, for at få en forståelse af, hvad dit miljø i tarmen betyder for dit helbred.

Hør mere om antiinflammatoriske sunde fedtstoffer – herunder omega-3 fiskeolien EQ Pure Arctic Oil og om sammenhængen mellem din fordøjelse, dit humør og din sundhed. På foredraget får du viden om kosten, så du kan leve et liv fuld af energi – helt ned på celleplan.

Deltag på foredraget i København eller Kokkedal.

Dato: Tirsdag d. 24.10 / Torsdag d. 14. 11 kl. 19:00 – 20.30

Sted: Tornebuskegade 1, København / Blomsterager 409, Kokkedal

Pris: Gratis – men kræver tilmelding FULDT BOOKET 

 

Info om kommende foredrag

Alle foredrag er fuldt booket og afholdt. Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor og få info om nye foredrag i 2020.

Om stedet i Kokkedal

Foredraget afholdes 25 minutter fra København i Nordsjælland i Mere Sundheds’s eget lille hyggelige lokale, hvor der max. kan tilmeldes 10 personer. Der er busforbindelser, station (Kokkedal st.) og fri parkering. Der er mulighed for at stille spørgsmål til eller få taget en test for balance mellem omega-3 og omega-6 samt smage omega-3 fiskeolien EQ Pure Arctic Oil.

Om stedet i København

Foredraget afholdes i de smukke lokaler hos Dahl Communication & PR. Vi er baghuset i De Royale Stalde for Rosenborgs Slot tæt på Nørreport Station i København. Der er mulighed for at stille spørgsmål til eller få taget en test for balance mellem omega-3 og omega-6 samt smage omega-3 fiskeolien EQ Pure Arctic Oil.

 

Om foredragsholderne

Helle Lyngsgaard Johansen uddannet Yogalærer, Personlig Træner, Kostvejleder og Ernærings- og Livsstilscoach:
”Efter at have trænet mange klienter gennem flere år, så kan jeg se, vigtigheden af at få indarbejdet nogle sunde livsstilsvaner med træning, kost og mental sundhed. I sundhedsjunglen kan det være svært at vælge, hvad der er væsentligt, når man gerne vil forbedre sin generelle sundhed. En af vejene til at opnå sundhed er via de sunde fedtstoffer fra fiskeolie, idet vores celler i kroppen opbygges hver dag. Hør mere på foredraget “Styrk din cellemembran og få mere energi ”

Annette Bülow er uddannet sygeplejerske og havde næsten 30 års erfaring i medicinalbranchen, da hun for 1 år siden stod af ræset. Hun ville ikke længere arbejde med sygdom men derimod med forebyggelse, sundhed og velvære. I dag arbejder hun som indehaver af egen klinik, der udfører Japansk Cosmolifting & Kosmetisk Akupunktur og som klinikchef i en Hudklinik i Roskilde. En afgørende ting for Annette, er at de produkter, hun udvælger til salg i klinikken, er af den reneste kvalitet og uden tilsætningstoffer, hvorfor hendes valg blandt andet er faldet på omega-3 fiskeolien EQ Pure Artic Oil.

Hanne Dahl er  co-vært på kostforedraget. Hun har arbejdet med kommunikation og skønhedsprodukter hele sit liv. Hun kan fortælle hendes egen historie med Omega 3 olien, som har ændret hendes liv.

 

Alle foredrag er fuldt booket og afholdt. Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor og få info om nye foredrag.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.