Kreta yogarejse

Kreta yogarejse med velvære og fordybelse

Tag med på yogaferie på Kreta, hvor du fordyber dig i yoga, pilates og meditation. Der er undervisning hver dag, hvor vi nyder udendørstræning i den smukke natur lige ved havet. Du får sol og varme som giver energi til denne skønne ferie med en sund livsstil.

Åndedrættet og mindfulness

Udover træningen så arbejder vi med åndedrættet og mindfulness, som frigør spændinger og frustrationer. Din krop og dit sind får en tiltrængt pause på yogaferien. Du kan nyde overskuddet og den indre ro, du får med dig hjem.

grækenland-hav-flag

Kreta

Kreta er verdensberømt for det flotte blå hav, strandene, det varme klima, men også den spændende historie, arkæologien og maden. Det helt perfekt sted for en velværerejse, når du vil nyde solens lys med dagstemperaturer på ca. 27 grader. Middelhavet har også den skønneste badetemperatur med 25 grader.

Det er bjergrigt på Kreta, hvor der langs hele øen løber en bjergkæde. På yogarejsen vil der være rig mulighed for at udforske bjergbyerne på vandreture, så du oplever naturskønne Kreta. Tag afsted sammen med gruppen, hvor du kan stoppe op i de små landsbyer, der er omgivet af olivenlunde, og spise en hyggelig frokost på en lokal taverna.

udsigt-vandrerejse-kreta

Området Chaniakysten

Vi skal bo på den frugtbare nordvestlige side af Kreta, hvorfra du nemt kommer rundt til fods, på lejet cykel/bil eller lokalbus/taxi. Oplev de smukke stande langs kysten og ikke mindst stilheden, da vi bor på et voksenhotel – det helt rettet sted for en yogaferie. Her hviler fred og ro. Bekymring, stress og dårlig samvittighed kan du glemme alt om.

Vi bor i gåafstand til Platanias, som er en ferieby på Chaniakysten med restauranter og butikker. Sammen med gruppen kan du vandre og udforske det cirka 10 km lange strandlandskab, som hele tiden veksler. Du får både naturen og det åbne hav helt tæt på.

Hotellet på din yogarejse

Sunprime Platanias Beach er det perfekte stedet at koble af helt og aldeles, da hotellet er et voksenhotel. Vi bor med den smukkeste havudsigt. Din morgenmad kan du nyde med netop denne havudsigt. Der vil også blive arrangeret fælles middage (for egen regning) for dem, som har lyst.

På dit værelse har du køleskab og egen terrasse/balkon. På hotellet har du desuden hele 2 pools og spa-afdeling med kropsbehandlinger. Glæd dig til yogarejse, hvor du får fred og ro på hotellet, også til en kølig drink i solnedgangens skær.

yogarejse-udenfor-kreta

Vi træner under åben himmel

Kreta Yogarejserne er for alle niveauer, som gerne vil i dybden med deres praksis. Du kan være begynder eller øvet, det har ingen betydning. Alle er velkomne. Sværhedsgraden bygges op i undervisningen, så vi starter med en blid stilling, som bliver mere og mere udfordrende, så du kan blive udfordret på dit eget niveau.

Vi træner udenfor under åben himmel på græsset, som giver et ekstra boost af energi til krop og sind. Det er magisk at nyde solopgangen under vores morgenpraksis, og sidst på eftermiddagen kan vi søge skygge under palmerne, hvis det bliver for varmt. Det er ren forkælelse og velvære.

Aktiv yogarejse og forkælelse

Kom i form på denne aktive ferie, hvor du udover morgen- og eftermiddagstræning har adgang til vandreruter direkte fra hotellet. Der er en træningsfri eftermiddag, så du kan tage på en heldagsvandretur, oplevelse rundt på ø’en eller nyde en hviledag. Du vælger helt selv, hvor mange aktiviteter, du vil deltage i  – læs om ugeprogrammet med alle aktiviteterne her.

Du kan også forkæle dig selv med massage og kropsbehandlinger i hotellets flotte spa-afdeling. På vores hotel finder du både badetøfler, badekåbe, strandhåndklæde og mulighed for at låne en yogamåtte. Se den fulde pakkelisten her.

Netop hjemkommet fra skønneste yoga ferie. Dette var mit første rigtige møde med yoga og at rejse ‘alene’ på yogaferie. Jeg kan kun sige, at det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Helle guider en, og har flere valgmuligheder til de fleste øvelser, afhængig af smidighed, styrke og svagheder. Jeg har følt mig så veltilpas, og i kyndige og kærlige hænder. Jeg skal helt sikkert afsted igen. Det her bliver man afhængig af.
Kristina Joy Nørvig

Helle er meget kompetent og forstår helheden i sin undervisnings form. Der er både det fysiske, men også det spirituelle. Hun er inddragende og får alle til at føle sig velkomne. Kan varmt anbefales. 10 stjerner herfra.
Charlotte Dinnie Jensen

Alle Kreta yogarejserne er udsolgt

Vil du høre om kommende yogarejser?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet her .

Kom på næste yogarejse og oplev velværet

JA TAK – jeg skriver mig op til næste yogarejse (uden binding)
Forhåndstilmeld 2024
[/div]

Yoga – og pilatesrejse  UDSOLGT/afholdt

Afrejse KBH lufthavn lørdag 02.09.2018 kl. 15:05
Hjemrejse lørdag 09.09.2018 kl. 20:20

Yoga – og pilatesrejse  UDSOLGT

Afrejse lørdag 20.08.2022 kl. 17:35 fra København/Billund kl. 16:30/Aalborg kl. 17:05 
Hjemrejse lørdag 27.08.2022 kl. 23:30 fra Kreta til København/ kl. 22:20 til Billund/kl. 12:00 til Aalborg

Pris fra kr. 9.985,-

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og foredrag
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Direkte Fly t/r Danmark (vælg selv ml. København/Billund/Aalborg) til Kreta
 • 30 kilo baggage og mad på flyet
 • Transport til og fra hotellet på Kreta
 • Spies Sunprime hotel på delt dobbeltværelse med balkon/terrasse
 • Ekstra forkælelse med badekåbe, badetøfler, pool/strandhåndklæde & køleskab på værelset
 • Mulighed for tilkøb af massage og spa-behandlinger

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelse tillæg (oplyser du ikke selv en værelseskammerat, betaler du automatisk tomsengstillæg, hvor du bor alene på dobbeltværelse): kr. 2.000,-
 • Morgenmad på hotellet: kr. 460,- pr. person
 • Værelse med udsigt pool/hav: kr. 500,- pr. person
 • Rejseforsikringer kan du købe gennem dit eget forsikringsselskab, Europæiske Rejseforsikring eller når du får link til Spies rejsedelen. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Spies, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for muligheden. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 2.000,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode, så kontakt Mere Sundhed.

Skal du tilvælge morgenmad på yogarejsen? Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed vælger morgenmad på hotellet, hvor det er muligt at sidde med en skøn havudsigt og nyde morgenmaden efter morgentræningen. De øvrige måltider er for egen regning, hvor der vil være rig mulighed for at spise sammen med de øvrige deltagere fra gruppen, eller du kan vælge at spise på egen hånd. Der findes en a la carte restaurant på hotellet og en masse skønne restauranter i byen. Her kan fremhæves MylovTov, som er den gamle vandmølle, hvor gruppen kan mødes og spise under åben himmel. Det er en restaurant med en charme uden lige, som varmt kan anbefales.

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet, hvor der kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Vi er omkring 20 deltagere på en yogarejse i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt din kursusdel med yoga, pilates og meditation fra Mere Sundhed på denne hjemmeside, vil du modtage en mail med link til bestilling af rejsedelen hos Spies. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Jeg forstår det, du siger om øvelserne, selvom mine øjne er lukkede. Du giver en rigtig god instruktion, når du underviser de gode og relevante øvelser. Jeg får så meget indre ro og varme, og der er en rar, tryg og varm stemning i dine sessioner. Efter yogarejsen har jeg arbejdet videre med dine øvelser, og jeg mærker en stærk indre ro og en indre styrke. Du er den bedste yogaunderviser, jeg kender.
Beth Pape Lemee, deltager på yogarejse

Tak for en dejlig yogarejse på Kreta. Stedet og rammerne var perfekt til en yogaferie med den smukke beliggenhed væk fra storbyer. Fokus blev derfor naturligt rettet mod “at sætte tempoet ned”, dyrke yoga, meditation og pilates, gå på opdagelse i naturen og tage en slapper ved havet eller poolen. Helle – du er en meget troværdig og tillidsskabende instruktør, og du virker ærlig og ægte i din undervisning. Det smitter af. Din instruktion samt din måde at gennemgå og fysisk vise øvelserne på går rent ind. Endelig er dine forklaringer om en sund livsstil værdifuld for helhedsoplevelsen, så endnu engang tak for en dejlig tur. Og nu har jeg været med 3 gange på dine rejser.
Tina Fogh Aagaard, Direktør og Advokat

Alle Kreta yogarejserne er udsolgt

Vil du høre om kommende yogarejser?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet her .

Pris for hele pakken er fra kr. 9.985,-

Faktura 1 fra Mere Sundhed: Betales for kursus velværedelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website.
Faktura 2 fra Spies: Betales for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- hvor du automatisk får tilsendt link til tilmelding af rejsedelen hos Spies. Faktura 2 betales direkte til Spies både depositum og restbeløbet senest 8 uger før afrejse.

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består velværerejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

FAKTURA 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Kurset er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage. Faktura 1 betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her.  Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning. Skulle du blive syg eller kan du ikke deltage, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

FAKTURA 2 er ophold, fly og transfer som faktureres af Rejseselskabet Spies. Faktura 2 betales i 2 rater, som betales direkte til Spies. Rejseselskabet Spies er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs. I øvrigt gælder Spies normale handelsbetingelser for rejsedelen.

Covid-19 garanti 

Rejserne afholdes, såfremt det er muligt at rejse på lovlig vis, og vi overholder naturligvis alle corona-restriktioner.

Hvis ikke kurset kan afholdes på grund af corona, vil du naturligvis ikke miste dine penge. Du kan flytte din tilmelding til en ny dato eller tilgodebevis i 2 år vedr. kursusgebyret hos Mere Sundhed (Faktura 1). For Faktura 2 (ophold, fly og transfer) med Rejseselskabet Spies, henvises til Spies’ handelsbetingelser, hvor Spies kan enten flytte din rejse, eller du modtager dine penge retur indenfor 7 dage. Rejsedelen med Spies er en pakkerejse, så denne del er også dækket af rejsegarantifonden.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Kreta.

Kreta-Yogarejse-strand