Ledreborg SlotsYoga

Yoga under åben himmel på Livsstildage

Ledreborg Slot afholder for 23. gang livsstildage i pinsen fra d. 18. – 21. maj 2018, og i år kan du  krydre oplevelsen med Hatha Yoga event i slotsparken søndag d. 20. maj.

Nyd Slots Yoga under åben himmel, og oplev naturen og den storslåede slotspark, mens du får styrket og smidiggjort din krop. Det bliver en helt speciel yogaoplevelse i den historiske park på Ledreborg Slot. Der er sørget for telte til omklædning efter din yogatræning, så du kan nyde resten af dagen i de skønne boder med inspiration indenfor hus, have, boligindretning, mode, velvære, sport, jagt, rejser og velsmagende gastronomi.

Ledreborg livsstilsdage blomster

Livsstildage for dig, venner og familie

De fire indholdsrige livsstildage er en tradition på Ledreborg slot, hvor du, venner og hele familien er velkomne. Du vil opleve en overflod af kreative idéer til hus og have, hvor du kan vælge mellem et hav af gode tilbud og smage mad og drikke i fremragende kvalitet.

Ledreborg Slot er Danmarks fineste eksempel på det 18. århundredes bygnings- og landskabsarkitektur. Selve genskabelsen og fornyelsen af Barokhaven og slotparken blev åbnet for offentligheden i 2007, så der i dag er åben mod entré. Til Slot Yoga er dette naturligvis inkl. i prisen, når vi nyder de smukke rammer til yogatræningen, som er for alle – begynder som øvet.

Tilmelding med rabat

Du får alt dette for kun kr. 160,-  med en rabatkode fra Mere Sundhed:

  • En times Slots Yoga fra 9.30-10.30 d. 20. maj med Helle Lyngsgaard Johansen
  • Partoutbillet til Ledreborg Livs­stilsdage (du kan komme ind alle dagene d. 18. – 21. maj 2018)
  • En goodiebag til en værdi af kr. 350,-
  • En kop kaffe og et stykke kage fra en af Ledreborgs kaffevogne
  • Mulighed for at møde Stig Rossen før hans koncert
  • Live koncert med Stig Rossen alle 4 dage

Prisen er kr.  195,- for billet til Slots Yoga og Livsstilsdagene. Brug din RABATKODE fra Mere Sundhed, når du køber billetten hos Ledreborg Livsstilsdage for at opnå rabatten. Læg billetten i kurven, vælg køb og skriv derefter din rabatkode fra Mere Sundhed.

Tilmeld Ledreborg Livsstilsdage 

 

Dato: 18.- 21. maj 2018 fra kl. 10.00 til 17.00

Sted: Ledreborg Livsstildage, Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre

Transport i bil
Kør ad hovedvej/motorvej 21/23 mod Roskilde. Kør af ved afkørsel 13 mod Ringsted, og følg skiltene mod Ledreborg. Eller drej af ved afkørsel 14, drej til højre og kør mod Gevninge. I Gevninge drej til venstre mod Lejre og følg skiltene mod Ledreborg.

Transport med tog
Tog kører fra Københavns Hovedbanegård mod Holbæk og Kalundborg min. hver time til Lejre Station. Bus 233 kører fra Lejre Station og forbi Ledreborg Slot.

Slot yoga med Helle:

Søndag d. 20. maj kl. 9:30 -10.30 på den store græsplæne i Slotsparken.

OBS – du lægger først billetten i kurven, vælger køb og derefter kan du skrive din rabatkode fra Mere Sundhed og få billetten til rabatprisen kr. 160,-

Tilmeld Ledreborg Livsstilsdage 


Har du ingen rabatkode
, så tilmeld dig Mere Sundheds nyhedsbrev og modtag din egen rabatkodeTILMELD NYHEDSBREV HER OG FÅ RABATKODE

 

Vil du vide mere om Ledreborgs Livsstildage kan du læse her.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.

Helle Slotyoga LedreborgSlot