SommerYoga Odsherred

Yoga-workshop-odsherred-skyer

Sommer Yoga i Odsherred

Fokus på velvære, fordybelse, kropsbevidsthed og indre ro. Deltag i Hatha Yoga fra morgenstunden under åben himmel i din sommeferie. Vi er udenfor på stranden og oplever dagen vågne, mens kroppen slipper muskelspændinger og stress.

Brug yoga og mindfulness til at udrense kroppen, bekæmpe stress, øge dit velvære og din koncentrationsevne. Du vil opleve god tid til åndedrættet, fødderne og kroppen via blid yoga og åndedrætsøvelser, samtidig med den gode effekt af den friske luft og naturen, som giver dig positiv energi, ro og styrke.

Yogarejse-Korsika-Helle

Yogaøvelser for alle

Undervisningen foregår med få deltagere på dette SommerYoga hold, så du får en nærværende og grundig undervisning målrettet netop din krop. Om du er begynder eller øvet har ingen betydning, da alle vil mærke øvelsernes vidunderlige virkning, hvor der sker en harmonisk forening af det sunde åndedræt og kroppen.

Med Hatha yoga og mindfulness kan du forøge din smidighed, styrke og forny din energi. De klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. Ønsker du at opnå din drømmevægt, så er yoga og mindfulness også vejen, for du mindsker niveauet af stresshormoner i kroppen.

Fokus på din krop og dine fødder

I yogaøvelserne lægger jeg vægt på dine fødder, din holdning og dit åndedræt, så du kan rette kroppen op og slippe af med vanespændinger og stivhed. Har du ikke prøvet at lave yoga for fødderne før, vil du elske disse øvelser. For at få den fulde effekt af, at vi er åben himmel, vil vi også lave mindful walking langs stranden. Vi afslutter med en skøn dybdeafspænding for krop og sind.

Dato: 7. juli 2019 kl. 8:30 – 10:00 : Udsolgt/Afholdt

Sted: Nyrup Bugt Strand,  4500 Nykøbing, Odsherred

Pris: Kr. 295,-

 

Nye hold åbner snart

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få info om nye datoer til sommeren 2020

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Sommer Yoga Odsherred bliver afholdt 1 times kørsel fra København i sommerlandet i grønne omgivelser. Vi er udenfor på stranden. Det er tæt på Rørvig, Nykøbing Sj, Klint og Sejerøbugten. Der er tog til Højby og busforbindelser til Nyrup. Kørselsvejledning modtages ved tilmelding til workshoppen. Der findes gratis parkering lige ved stranden samt offentlige toiletter.

Sommer Yoga Odsherred: Udsolgt/afholdt

Praktiske informationer

  • Medbring din egen yogamåtte, håndklæde og tæppe. Har du brug for at leje yogamåtte til kr. 20 kontakt mig ved tilmelding.
  • Der findes toiletter lige ved stranden, som du kan benytte.
  • Workshoppen er for alle både begynder og øvede, alle vil få en dejlig oplevelse med Morgen Sommer Yoga.
  • Spis ikke et stort morgenmåltid lige før yoga, så du ikke træner på fuld mave. Du kan spise en let morgenmad før undervisningen og så spise et større måltid bagefter.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, da yoga– og åndedrætsøvelserne masserer mave, tarme og indre organer, men du er velkommen til at medbringe en drikkedunk, når vi er udenfor. Husk også at drikke rigeligt med vand før og efter workshoppen, som hjælper din krop med at udrense.
  • Kom i træningstøj efter vejret, da vi er udenfor. Vigtigt med varmt tøj, så du sikrer, at du ikke fryser. Tag tæppe, ekstra strømper og en ekstra trøje med til afspænding. Hvis du har tendens til kolde fødder, kan du med fordel bruge skridsikre tåstrømper på din yogamåtte.
  • Denne yoga og mindfulness undervisning bliver ikke aflyst, selvom vejret er overskyet, lidt små blæsende, små regn eller små trist. At opholde sig i naturen er en stor del den positive effekt, så klæd dig på efter vejret, hvor du tager ekstra tøj med – og måske et pandebånd, hvis du ikke kan lide blæst. Det bruger jeg ofte selv, når jeg træner ude. Det kan være, at jeg vælger at lave mere energifulde øvelser for at holde varmen, men vi håber på solrigt og tørt vejr.

Nyd Hatha Yoga og meditation med udendørstræning i din sommerferie. Jeg glæder mig til vi ses under åben himmel.

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.