SommerYoga Odsherred

Yoga-workshop-odsherred-skyer

Sommer Yoga

Fokus på velvære, fordybelse, kropsbevidsthed og indre ro. Deltag i Hatha Yoga fra morgenstunden under åben himmel i din sommerferie. Vi er udenfor og oplever dagen vågne, mens kroppen slipper muskelspændinger og stress.

Brug yoga og mindfulness til at udrense kroppen, bekæmpe stress, øge dit velvære og din koncentrationsevne. Du vil opleve god tid til åndedrættet, fødderne og kroppen via blid yoga og åndedrætsøvelser, samtidig med den gode effekt af den friske luft og naturen, som giver dig positiv energi, ro og styrke.

Yogaøvelser for alle

Undervisningen foregår med få deltagere på dette SommerYoga hold, så du får en nærværende og grundig undervisning målrettet netop din krop. Om du er begynder eller øvet har ingen betydning, da alle vil mærke øvelsernes vidunderlige virkning, hvor der sker en harmonisk forening af det sunde åndedræt og kroppen.

Med Hatha yoga og mindfulness kan du forøge din smidighed, styrke og forny din energi. De klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. Ønsker du at opnå din drømmevægt, så er yoga og mindfulness også vejen, for du mindsker niveauet af stresshormoner i kroppen.

Sommer Yoga på Facebook

Grundet uforudsigelighed ved corona har jeg ændret SommerYoga Odsherred til at foregå hjemme hos dig selv. Stadig under åben himmel og ude i det fri, hvis vejret tillader det. Du finder blot din yogamåtte frem, og gør dig klar til yogaundervisning i den lukkede Facebookgruppe MERE SUNDHED.

Nyd skøn SommerYoga træning, mens dagen og din krop vågner. Vi bruger cirka 40 minutter på yogamåtten.

For at deltage gratis, skal du være medlem af min Facebookgruppe, hvor du også samtidig tilmelder dig nyhedsbreve fra Mere Sundhed. Du kan træne efter SommerYoga videoen flere gange, når du først er inde i gruppen. Søg om optagelse ved at klikke nedenfor.

Ja tak – jeg vil være medlem af Facebookgruppen og skriver min e-mail for at blive lukket ind

Sommer træning også online træning

Igen i år har jeg valgt at ændre min Sommer Yoga til online træning grundet uforudsigelighed med corona. Du kan træne hele din sommerferie efter online programmer i din ferie fra sommerhuset, udlandet eller hjemme hos dig selv – blot du har en internet forbindelse. Så tag endelig yogamåtten med udenfor og træn under åben himmel i det fri, hvis vejret tillader det.

Du får 5 træningsprogrammer, som træner hele kroppen, så du får yogatræning men også meget mere end yoga.

Ja tak – jeg vil træne Helles mix af yoga, pilates og styrketræning

TILMELD ONLINE Udsolgt/tilmelding lukket

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Tilmelding til workshop 2019

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Dato: 7. juli 2019 kl. 8:30 – 10:00 : Udsolgt/Afholdt

Sted: Nyrup Bugt Strand,  4500 Nykøbing, Odsherred

Pris: Kr. 295,-

Sommer Yoga Odsherred bliver afholdt 1 times kørsel fra København i sommerlandet i grønne omgivelser. Vi er udenfor på stranden. Det er tæt på Rørvig, Nykøbing Sj, Klint og Sejerøbugten. Der er tog til Højby og busforbindelser til Nyrup. Kørselsvejledning modtages ved tilmelding til workshoppen. Der findes gratis parkering lige ved stranden samt offentlige toiletter.

Praktiske informationer

  • Medbring din egen yogamåtte, håndklæde og tæppe. Har du brug for at leje yogamåtte til kr. 20 kontakt mig ved tilmelding.
  • Der findes toiletter lige ved stranden, som du kan benytte.
  • Workshoppen er for alle både begynder og øvede, alle vil få en dejlig oplevelse med Morgen Sommer Yoga.
  • Spis ikke et stort morgenmåltid lige før yoga, så du ikke træner på fuld mave. Du kan spise en let morgenmad før undervisningen og så spise et større måltid bagefter.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, da yoga– og åndedrætsøvelserne masserer mave, tarme og indre organer, men du er velkommen til at medbringe en drikkedunk, når vi er udenfor. Husk også at drikke rigeligt med vand før og efter workshoppen, som hjælper din krop med at udrense.
  • Kom i træningstøj efter vejret, da vi er udenfor. Vigtigt med varmt tøj, så du sikrer, at du ikke fryser. Tag tæppe, ekstra strømper og en ekstra trøje med til afspænding. Hvis du har tendens til kolde fødder, kan du med fordel bruge skridsikre tåstrømper på din yogamåtte.
  • Denne yoga og mindfulness undervisning bliver ikke aflyst, selvom vejret er overskyet, lidt små blæsende, små regn eller små trist. At opholde sig i naturen er en stor del den positive effekt, så klæd dig på efter vejret, hvor du tager ekstra tøj med – og måske et pandebånd, hvis du ikke kan lide blæst. Det bruger jeg ofte selv, når jeg træner ude. Det kan være, at jeg vælger at lave mere energifulde øvelser for at holde varmen, men vi håber på solrigt og tørt vejr.

Nyd Hatha Yoga og meditation med udendørstræning i din sommerferie. Jeg glæder mig til vi ses under åben himmel.

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.