SommerYoga Odsherred

Sommer Yoga med fokus på fødderne

Personlig og nærværende yogaundervisning med fokus på velvære, fordybelse, kropsbevidsthed og indre ro i din sommerferie. Deltag i en helt speciel yogaworkshop i Odsherred, hvor du lærer dine fødders betydning for resten af kroppen.

Brug yoga, intelligent træning og unikke øvelser til at grounde dit fundament – dine fødder. Mange oplever, at deres nakke, ryg, lænd, hofter, knæ – ja hele kroppen får det bedre ved at arbejde fokuseret med fødderne og balancetræning. Du får ny viden med hjem, en afslappet krop uden spændinger og sunde, stærke og smukke sommer fødder.

Yogaøvelser for alle

Om du er begynder eller øvet har ingen betydning, alle vil straks mærke øvelsernes vidunderlige virkning. Døjer du med dårlig balance, nedsunken forfod, hammertæer, skæv storetå, knyster eller overlappende tæer, så er øvelserne som skabt til dig. Du arbejder fra fødderne og op i gennem kroppen.

Undervisningen på dette Sommer Yoga hold foregår i en lade på en gård. De afslappede og landelige omgivelser vil helt naturligt sætte dig helt ned i gear. Nyd at du med denne sommer yogaworkshop prioriterer dig selv og dine fødder. Du får alle øvelserne med hjem på skrift, så du kan fortsætte yogaen for fødderne efter workshoppen.

Vi ses i Nyrup i din sommerferie

Sommer Yoga Odsherred med fokus på fødderne bliver afholdt 1 times kørsel fra København i sommerlandet i grønne omgivelser. Vi er på en gård i Nyrup, hvor vi har en stor lade helt for os selv. Det er tæt på Rørvig, Nykøbing Sj, Klint og Sejerøbugten, så nyd en hel dag i sommerlandet eller overnat og få en skøn yogaweekend ud af det. Der findes gratis parkering lige ved gården, hvor du også finder toilet. Vær omklædt hjemmefra og husk yogamåtte, tæppe og behageligt tøj, du kan bevæge dig i.

Dato: 6. august 2022 kl. 10:30 – 13:30 Afholdt/Udsolgt

Sted: Lade i Nyrup, Troldhøjvej 23, 4500 Nykøbing, Odsherred

Pris: Kr. 495,-

Ja tak – jeg vil deltage på kommende Yoga workshop 

Nyd yoga for krop & sjæl, hvor vi har fokus på føddernes betydning for resten af kroppen. 

 

Tilmelding 6. august: Udsolgt

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Ja tak – jeg vil deltage på Sunde Fødder Sommer workshop  

Tidligere Sommer Yoga 2020 – med gratis LIVE i min Facebookgruppe

Se videoen fra tidligere års Sommer Yoga, hvor jeg i 2020 forbereder til LIVE yoga under åben himmel i sommerhuset.

Vil du også deltage på GRATIS LIVE træning med forskellige temaer, så tilmeld dig nyhedsbrevet, hvor du finder link til min gratis Facebookgruppe.

 

Tidligere Sommer Yoga 2019

Fokus på velvære, fordybelse, kropsbevidsthed og indre ro. Deltag i Hatha Yoga fra morgenstunden under åben himmel i din sommerferie. Vi er udenfor og oplever dagen vågne, mens kroppen slipper muskelspændinger og stress.

Brug yoga og mindfulness til at udrense kroppen, bekæmpe stress, øge dit velvære og din koncentrationsevne. Du vil opleve god tid til åndedrættet, fødderne og kroppen via blid yoga og åndedrætsøvelser, samtidig med den gode effekt af den friske luft og naturen, som giver dig positiv energi, ro og styrke.

Yogaøvelser for alle

Undervisningen foregår med få deltagere på dette Sommer Yoga hold, så du får en nærværende og grundig undervisning målrettet netop din krop. Om du er begynder eller øvet har ingen betydning, da alle vil mærke øvelsernes vidunderlige virkning, hvor der sker en harmonisk forening af det sunde åndedræt og kroppen.

Med Hatha yoga og mindfulness kan du forøge din smidighed, styrke og forny din energi. De klassiske yogaøvelser stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. Ønsker du at opnå din drømmevægt, så er yoga og mindfulness også vejen, for du mindsker niveauet af stresshormoner i kroppen.

Eventet er afholdt

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden.

Dato: 7. juli 2019 kl. 8:30 – 10:00 : Udsolgt/Afholdt

Sted: Nyrup Bugt Strand,  4500 Nykøbing, Odsherred

Pris: Kr. 395,-

Sommer Yoga Odsherred bliver afholdt 1 times kørsel fra København i sommerlandet i grønne omgivelser. Vi er udenfor på stranden. Det er tæt på Rørvig, Nykøbing Sj, Klint og Sejerøbugten. Der er tog til Højby og busforbindelser til Nyrup. Kørselsvejledning modtages ved tilmelding til workshoppen. Der findes gratis parkering lige ved stranden samt offentlige toiletter.

Praktiske informationer

  • Medbring din egen yogamåtte, håndklæde og tæppe. Har du brug for at leje yogamåtte til kr. 20 kontakt mig ved tilmelding.
  • Der findes toiletter lige ved stranden, som du kan benytte.
  • Workshoppen er for alle både begynder og øvede, alle vil få en dejlig oplevelse med Morgen Sommer Yoga.
  • Spis ikke et stort morgenmåltid lige før yoga, så du ikke træner på fuld mave. Du kan spise en let morgenmad før undervisningen og så spise et større måltid bagefter.
  • Vand drikkes normalt ikke under yoga, da yoga– og åndedrætsøvelserne masserer mave, tarme og indre organer, men du er velkommen til at medbringe en drikkedunk, når vi er udenfor. Husk også at drikke rigeligt med vand før og efter workshoppen, som hjælper din krop med at udrense.
  • Kom i træningstøj efter vejret, da vi er udenfor. Vigtigt med varmt tøj, så du sikrer, at du ikke fryser. Tag tæppe, ekstra strømper og en ekstra trøje med til afspænding. Hvis du har tendens til kolde fødder, kan du med fordel bruge skridsikre tåstrømper på din yogamåtte.
  • Denne yoga og mindfulness undervisning bliver ikke aflyst, selvom vejret er overskyet, lidt små blæsende, små regn eller små trist. At opholde sig i naturen er en stor del den positive effekt, så klæd dig på efter vejret, hvor du tager ekstra tøj med – og måske et pandebånd, hvis du ikke kan lide blæst. Det bruger jeg ofte selv, når jeg træner ude. Det kan være, at jeg vælger at lave mere energifulde øvelser for at holde varmen, men vi håber på solrigt og tørt vejr.

Nyd Hatha Yoga og meditation med udendørstræning i din sommerferie. Jeg glæder mig til vi ses under åben himmel.

Vil du høre om andre workshops og kurser?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende workshops og yogaretreats og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed.