Søndags Tema Workshop

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Søndags Tema Workshop for sunde fødder

Giv dig og dine fødder en gave med 3 timers velvære. Du træner dine fødder sunde, stærke og smukke.

Læs mere om temaet for Søndags Tema Workshoppen her.

Workshoppen afholdes i hjertet af Danmark i det fynske øhav på et resort, som ligger ubeskriveligt smukt. På denne side finder du information om mulige tilkøb, så du selv kan sammensætte din helt perfekte wellness get-away fra søndag til mandag.

2-retters menu for Søndags Tema deltagere
Speciel rabatpris kr. 298,-

Undgå stress søndag aften og tilkøb middag lige efter workshoppen. Du spiser på hotellets smukke Panorama Restaurant, hvor du som deltager på Søndags Tema Workshoppen kan tilkøbe en lækker 2-retters menu inkl. isvand (og eks. andre drikkevare) til speciel rabatpris. Køkkenet har stor respekt for årstidens råvarer, og allerhelst fra det fynske spisekammer.

Overnatning for Søndags Tema deltagere
Speciel rabatpris kr. 798,- i delt dob. værelse

Giv dig selv en ekstra pause og overnat på hotellet, hvor du er omgivet af den smukke natur. Som deltager på Søndags Tema Workshoppen kan du tilkøbe overnatning inkl. morgenbuffet til speciel rabatpris. Du kan tilkøbe enkeltværelse og/eller havudsigt.

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse med altan/balkon:

  • Enkeltværelsestillæg: kr. 225,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
  • Havudsigt pr. person: kr. 150,-
  • På hotelværelset findes køleskab, el-kedel, hårtørrer, Wifi
  • Morgenmadsbuffet mandag morgen
  • Badekåber til gratis udlån til en dukkert fra badebroen

Tilkøb sker samtidig med tilmelding til Workshop

Tilmelding og tilkøb sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt – også hvis du har specielle ønsker til værelset. Der er kun er et begrænset antal pladser til disse specielpriser til 2-retters menu og overnatning. Vælger du at tilmelde dig alene, vil du betale for enkeltværelse (tomsengstillæg), så du bor alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse, med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Søndags Tema Fodworkshop : Fyn
TILMELD 26. APRIL

 

Bindende tilmelding og betaling

Det er ydelser fra to forskellige udbydere (Mere Sundhed og Hotel Christiansminde), og opholdet er således ikke omfattet af rejsegarantifondens dækning.

Faktura 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her. Workshoppen er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage eller byttes til en anden workshop.  Skulle du blive syg, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Det er IKKE nødvendig at tilkøbe middag eller overnatning til workshoppen. Du er meget velkommen til at deltage på 3 timers skøn yogaworkshop uden tilkøb.

Tilkøb hos Hotel Christiansminde er 2-retters menu og/eller hotel inkl. morgenbuffet på Hotel Christiansminde på Fyn. Du modtager en mail, efter du har tilmeldt dig SØNDAGS TEMA WORKSHOP. Denne mail sender du videre til Hotel Christiansminde, så du selv kan booke ekstra tilvalg til speciel rabatpris. Regler vedr. booking og afbestilling bedes rettes direkte til Hotel Christiansminde.

Søndags Tema Fodworkshop : Fyn
TILMELD 26. APRIL

 

Hotel Christiansminde yogaretreat

Hotel Christiansminde midt i naturen

Området Christiansminde er en perle på Sydfyn, og vores hotel må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort.

Du kommer ikke tættere på naturen midt i det sydfynske øhav, direkte til Svendborgsund, midt i skoven og direkte ved den smukke sandstrand “Christiansminde strand” med flere badebroer.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen, giver det os den perfekte ramme til fordybelse, så du kan glemme alt om en stresset hverdag. Læs om flere muligheder for yogaretreat på Hotel Christiansminde her.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.