Søndags Tema Workshop

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Wellness Workshop for din sundhed

Giv dig selv, dine fødder og din krop en gave med 3 timers yoga og træning. Du træner dine fødder sunde og stærke, som påvirker resten af kroppen.

Ofte bliver fødderne overset, men træning af dine fødder vil have stor betydning for din yogapraksis og dit velvære i øvrigt. Yogaworkshoppen afholdes i det fynske øhav på et resort, som ligger ubeskriveligt smukt.

Her finder du info om mulige tilkøb til oktober, så du selv kan sammensætte din helt egen Wellness Get Away på Hotel Christiansminde.

Hotel Christiansminde yogaretreat

Hotel Christiansminde midt i naturen

Området Christiansminde er en perle på Sydfyn, og vores hotel må siges at være Danmarks smukkest beliggende resort.

Du kommer ikke tættere på naturen midt i det sydfynske øhav, direkte til Svendborgsund, midt i skoven og direkte ved den smukke sandstrand “Christiansminde strand” med flere badebroer.

Når alt omkring os er smukt, stille og midt i naturen, giver det os den perfekte ramme til fordybelse, så du kan glemme alt om en stresset hverdag. Du tager 24 timer ud af kalenderen kun til dig selv, din krop og dit velvære.

Wellness Get Away fra søndag til mandag

For KUN kr. 1. 293,- får du denne 24 timers pakke:

  • 3 timers yogaundervisning til kr. 495,- (2 pladser tilbage)
  • 2-retters menu, overnatning og morgenmad i delt dobbeltværelse til kr. 798,- (udsolgt)
  • Brug dine 24 timer, som beskrevet i nedenstående program for d. 4.-5. oktober

Søndag d. 4. oktober

Fra kl. 14:30 Ankomst til yogasalen på Hotel Christiansminde, Svendborg.
Kl. 15:00 – 18:00 Yogaworkshop med fokus på Sunde og stærke fødder. Forkæl dig selv, dine fødder og krop. Du vil føle et utroligt velvære efter 3 timers skøn yoga. Læs mere om Søndags Tema workshoppen her.
Kl. 18:00 Tjek ind på Hotel Christiansminde, Svendborg.
Kl. 19:00 2-retters menu for Søndags Tema deltagere, hvor du spiser på hotellets smukke Panorama Restaurant
Efter middagen nyd en skøn overnat på hotellet, hvor du er omgivet af den smukke natur

Mandag d. 5. oktober

Start din morgen i hotellets badekåbe og tag en frisk dukkert fra badebroen.
Kl. 8:00 – 10:00 Skøn morgenbuffet
Kl. 10:00 Tjek ud fra hotellet. Lad din bagage stå på hotellet eller i din bil og nyd omgivelserne.
Fra kl. 10:00 Vandretur eller cykeltur (lån gratis cykler fra hotellet): Følg den smukke sti, som hedder Kærlighedens stien langs havet ind mod Svendborg. Nyd en hyggelig gåtur, cykeltur eller frokost i byen og vend tilbage til hotellet.
Kl. 14:30 Afslut din Wellness Get Away med en skøn kop te eller kaffe med panoramaudsigt fra hotellet café/restaurant.

>> Scroll ned på siden for at tilmelde dig <<

 

Søndags Tema Yogaworkshop: kun 2 pladser 
Pris kr. 495,-

Nyd 3 timers yogaworkshop med fokus på dine fødder og det velvære det giver resten af kroppen. Vi afslutter med en skøn afspænding, så du er dejlig afslappet til resten af dit ophold på skønne Hotel Christiansminde.

2-retters menu + Overnatning: Udsolgt
Speciel rabatpris kr. 798,- i delt dob. værelse

Giv dig selv en ekstra pause ved at spise middag på hotellet og overnatte, hvor du er omgivet af den smukke natur. Som deltager på Søndags Tema Workshoppen kan du tilkøbe middag og overnatning inkl. morgenbuffet til speciel rabatpris. Du kan tilkøbe enkeltværelse og/eller havudsigt, se priser nedenfor.

 

Tilmelding til Workshop og Get Away sker samtidig

Tilmelding og tilkøb til Get Away sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt. Der er kun er et begrænset antal pladser til disse specielpriser til 2-retters menu og overnatning. Vælger du at tilmelde dig alene, vil du betale for enkeltværelse (tomsengstillæg), så du bor alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse, med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen. Bemærk du behøver IKKE tilkøb for at deltage på workshoppen d. 4. oktober.

Prisen er pr. person med middag i delt dobbelt standardværelse med altan/balkon:

  • Enkeltværelsestillæg: kr. 225,- (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
  • Havudsigt pr. person: kr. 150,-
  • På hotelværelset findes køleskab, el-kedel, hårtørrer, Wifi
  • Morgenmadsbuffet mandag morgen
  • Badekåber til gratis udlån til en dukkert fra badebroen
  • Cykler til gratis udlån fra receptionen

 

Søndag TEMA workshop: 2 pladser
TILMELD 4. OKTOBER

 

Søndag Get Away Fyn: Udsolgt
TILMELD / Udsolgt

 

Bindende tilmelding og betaling

Det er ydelser fra to forskellige udbydere (Mere Sundhed og Hotel Christiansminde), og opholdet er således ikke omfattet af rejsegarantifondens dækning.

Faktura 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her. Workshoppen er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage eller byttes til en anden workshop.  Skulle du blive syg, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Det er IKKE nødvendig at tilkøbe middag eller overnatning til workshoppen. Du er meget velkommen til at deltage på 3 timers skøn yogaworkshop uden tilkøb.

Tilkøb hos Hotel Christiansminde er 2-retters menu eller overnatning inkl. 2-retters menu og morgenbuffet på Hotel Christiansminde på Fyn. Du modtager en mail, efter du har tilmeldt dig SØNDAGS TEMA WORKSHOP. Regler vedr. booking og afbestilling bedes rettes direkte til Hotel Christiansminde.

Ja tak jeg vil nyde 24 timer på smukke Fyn

Søndag Get Away: Fyn Udsolgt
TILMELD /udsolgt

 

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.