Massagebold

massagebold

massagebold

Massagebold der gør underværker

Dine fødder er ofte dem, som får mindst opmærksomhed. Og det kan ses og mærkes på fødderne. Stive og ømme fødder er tit det, som mine kunder fortæller mig om, når jeg ser dem til personlig træning.

Du kan selv let gøre en STOR forskel for dine fødder med en massagebold. Har du ikke en massagebold, kan du også bruge en tennisbold.

Du skal helt enkelt sætte din fodsål på bolden, og rulle bolden frem og tilbage. Sådan – du får glade og sunde fødder.

Den skønne bold

Personligt er jeg glad for massagebolden, som jeg bruger til at stimulere og afspænde stramme og stive muskler. Mange fødder vil have stor glæde af den massage og bevægelighed, som bolden giver fødderne.

Fodøvelser er godt mod fodsmerter, så hvis du har ondt fødderne, bør du træne dine fødder. Har du ingen fodproblemer nu, så kom endelig i gang med det samme med en massagebold og gratis fodøvelser, så du ikke venter til skaden er sket.

Du kan også med stor succes bruge en massagebold ved nakke, skuldre og ryg. Du vil opleve et øget velvære, da blodcirkulationen og bevægeligheden øges samtidig med at smerter og spændinger i området mindskes og med tiden forsvinder.

  • Fås i farven lilla
  • Måler 7 cm i diameter
  • Praktisk størrelse til rejsebrug og på arbejdspladsen
  • Virker forebyggende mod spændinger og smerter

Gode øvelser til hele kroppen

Vil du have hjælp til at bruge massagebolden, er du velkommen på Fødder workshop, på en hel uges ferie på Madeira yogarejsen, eller når vi nyder Luksus Yoga- og Sparetreat på Marienlyst Strandhotel. Dine fødder vil ligesom resten af kroppen elske øvelserne med massagebolden.

Er massagebolden noget for dig?

Vi bruger den lille massagebold hos Mere Sundhed på workshops, yogarejser og ved personlig træning.

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS