Tidsbegrænset adgang video

Hjælp til spændinger i kæbe, hals og nakke

Nyd disse øvelser, som hjælper dig til at afspænde området omkring kæbe, hals og nakke. Du vil samtidig mærke, hvordan skuldrene sænker sig, mens du finder en dyb indre ro.

Formålet med øvelserne: 

  • Øge blodcirkulationen i området.
  • Smidiggøre, styrke og afspænde muskulaturen.
  • Forbedre din holdning, så du har plads til det sunde åndedræt.
  • Genfinde en dyb indre ro i krop og sind.
  • Mulighed for at slippe eventuel usikkerhed, frygt, skam, sorg (indsæt selv følelse), da man også forbinder kæbeleddet med følelser og stress.
  • En test, så du kan teste din smidighed omkring kæbeleddet.

Træn sammen med mig på KICKSTART

På mit kommende online forløb KICKSTART DIN KROP får du en sikker, blid og effektiv træningsmetode. Øvelserne i videoen “Hjælp til spændinger i kæbe, hals og nakke” er også en del af online forløbet Kickstart din krop på 8 dage, så glæd dig til et gensyn, når kurset starter den 17. august

Tilmeld dig NU og senest 10. august kl. 20:00, så får du kr. 700,- i RABAT. 

Ja tak – jeg vil med på KICKSTART
TILMELD KICKSTART

[ Tidsbegrænset adgang : Videoen er udløbet ]

Tidsbegrænset adgang indtil søndag 27. juni kl. 10:00. Derefter vil du kunne træne efter videoen på online forløbet Kickstart din krop, når vi starter forløbet den 17. august. 

 

Gratis LIVE træning og video

Videoen “Hjælp til spændinger i kæbe, hals og nakke” vandt afstemningen i min Facebookgruppe, så deltagerne selv var med til at vælge, hvilket ekstra emne der skulle være med i forløbet “Kickstart din Krop med start den 17. august 2021”.

Vil du også være medlem af min gratis gruppe “MERE SUNDHED – Din vej til en stærk, slank og smertefri krop uden afsavn”, så søg om medlemskab ved at skrive din mail.

⭐️  Ja tak, jeg vil deltage i gratis træning og oplyser min e-mail.
TILMELD FACEBOOKGRUPPE

 

Er du i tvivl om online træning er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så finder vi sammen den helt rigtige træning og løsning for dig.