Kickstart din krop

Træn mave, ryg og åndedræt, så du former din talje og forbedre din fordøjelse

Flot holdning starter ved fødderne

Online forløbet KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE viser dig vejen mod en rankere holdning med et mindre taljemål. Du lærer at træne, så dine fødder, din mave og din ryg samarbejder med resten af kroppen.

Tag med på rejsen med effektive og skånsomme øvelser, der giver ro i nervesystemet og en større kropsbevidsthed. Du skal ikke presse dig selv, men du skal træne udfra det sted, din krop er i dag.

Det virker, og det giver dig resultat på den lange bane. Her får du et unikt træningskoncept designet til at give dig sunde træningsvaner.

Fod øvelser til sunde fødder

Fra smerter til velvære

Den flotte og sunde kropsholdning starter ved fødderne. Mange har ondt i fødderne, som er en mest forsømte og oversete del af kroppen. Måske oplever du også, at du har ondt i nakke, ryg, lænd, hofter, knæ, ankler og fødder, men hvor skal du starte, hvis du ikke vil leve med at tage smertestillende piller eller med smerter resten af livet?

Forkert gang og fodstilling belaster musklerne helt nede fra dit fundament og op gennem hele kroppen. Du søger en løsning fra smerter og dårlig holdning til velvære og en flot figur. Det får du på dette forløb, hvor du lærer at træne efter helkropsbetragtningen.

Flot holdning starter ved fødderne

Løsningen er at komme igang med sunde vaner

Du får opskriften på, hvordan du får kickstartet nye sunde træningsvaner, som vil gøre hele forskellen for kroppens fundament. Det betyder, at du på sigt får flottere og rankere holdning med kontakt til både musklerne i fødderne og coremusklerne, som samarbejder med resten af kroppen på fagsprog kaldet “muskelslynger“.

Når vi zoomer ind på din fod, så består den af 26 knogler, 33 led og 24 muskler. Du får viden om, hvordan disse muskler, led og knogler i dine fødder skal bevæges og styrkes for at holde sig sunde. Og vigtigst af alt hvordan det sker i sammenhæng med resten af kroppen.

Fordelen ved det intensive online forløb er, at du kun behøver at afsætte 8 dage for at komme igang. Helle holder dig fast i, at vi mødes online og træner sammen i små bider, så du kan være med selv i en travl hverdag. Træningsøvelserne kan udføres af alle, da du får tydelig instruktion i, hvordan du skal gøre – også hvis du har skader.

KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE er for dig som:

 • Ønsker at få øvelser til en rank og flot holdning
 • Er træt af at have ondt i fødderne
 • Ønsker en bedre balance
 • Har en uhensigtsmæssigt fodstilling, som resulterer i en dårlig kropsholdning
 • For dig som vil træne coremusklerne, men gerne i sammenhæng med resten af kroppen
 • Leder efter overskuelig træning, så du kommer igang med at træne på en blid, sikker og effektiv måde
 • Gerne vil afsætte 8 dage med opstart efter sommerferien til at komme igang
 • Ikke har tid og overskud til hårde bootcamps, som slider på kroppen, da du overbelaster og stresser nervesystemet
 • Ønsker fleksibel træning med adgang til al undervisning i 30 dage. Du behøver derfor ikke at træne på faste tidspunkter, men du kan tage træningen i dit eget tempo
 • Ønsker et unikt træningskoncept med en personlig træner og træningsspecialist, men til en brøkdel af prisen

Start DIN rejse nu

I hverdagen har vi ofte mange tanker, mange gøremål og lange to-do-lister. Vi er det, man kan kalde “oppe i hovedet”. Hvornår har du egentlig overskud til at træne? Hvor nemt er det at få indført nye sunde træningsvaner, selvom du rigtig gerne vil?

Der vil altid været noget, du lige skal gøre på arbejdet, ordne i hjemmet, holde børnefødselsdag eller besøge de ældre i familien. Så hvis du venter med at passe på dig selv, så er der risiko for, at du aldrig kommer til det. Du skal ikke vente på at få mere tid. Du skal tage dig tid til dig selv NU. På Kickstart din krop på 8 dage får du prioriteret dig selv.

Vi arbejder med øvelser, som påvirker dit nervesystem, så du kommer ned i kroppen, og helt bogstaveligt helt ned og mærker dine fødder. I yoga kaldes det at få jordforbindelse eller grounding. Du bruger de 8 dage til at få startet DIN rejse hjem til din egen krop.

Du er en fantastisk formidler og god til at differentiere øvelserne, så alle kan være med. Dine ord guider så fint, så det giver ro og harmoni og stor forståelse for øvelser, og hvad de gør for een. Undervisning med dig er ren forkælelse at give sig selv. Alle skulle unde sig selv din undervisning.
Aase Emilie Skaarup, Fysioterapeut

UDSOLGT : Tilmeld venteliste til næste forløb

Ja tak – det lyder fantastisk, jeg vil på venteliste

Kickstart online forløb på 8 dage
  TILMELD VENTELISTE  

 

Datoer for forløbet

 • KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE starter mandag d. 24. august 2020
 • Hver dag i 8 dage modtager du en mail med dagens undervisning
 • 3 gange liveundervisning sammen med Helle kl. 17:00 d. 24. august, d. 27. august og d. 31. august
 • Adgang til undervisning (også liveoptagelserne) i 30 dage, dvs. indtil d. 22. september 2020.
 • Adgang til lækre bonusvideoer allerede NU, som du kan træne i din sommerferie. Bonus er udløbet.
 • Kæmpe rabat på 50%. Rabatten er udløbet.

Pris kr. 1.995,- (mulighed for rabat ved tidlig tilmelding)

Din investering på dette forløbet, hvor du har adgang til Helles viden og vejledning i 8 dage og til at træne efter materialet i 30 dage er mindre, end hvad du normalt betaler for 2 x 55 minutters personlig træning og coaching med Helle.  

Tilmeld dig nu, mens der er ledige pladser

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt. Der er kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få optimal undervisning på dette online forløb. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller forløb, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Se generelle handelsbetingelser her.

UDSOLGT : Tilmeld venteliste til næste forløb

Ja tak jeg vil have en plads på næste hold og nyhedsbreve

Kickstart online forløb på 8 dage
  TILMELD VENTELISTE  

 

Helles træning for fødderne blev gennemført med stor faglig indsigt og præcision. Det var en fornøjelse at deltage. Fødderne havde det godt bagefter, og hele kroppen var godt træt. Træning med Helle kan anbefales i allerhøjeste grad.
Kirsten Agesen, Læge

Du er en eminent instruktør, så online undervisning er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Jeg vil klart anbefale din online undervisning til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

Gear ned med yoga og meditation

Underviser på forløbet

Jeg hedder Helle Lyngsgaard Johansen. Jeg har arbejdet med og undervist tusindvis af kvinder og mænd til en sundere livsstil i over 20 år. I min undervisning sammensætter jeg min viden om træning, kost, søvn, mental sundhed, livsstilsvaner og kommunikation (uddannet Cand. Merc. fra Copenhagen Business School).

Som uddannet certificeret personlig træner, yogalærer, pilatesinstruktør, kostvejleder og livsstilscoach arbejder jeg med det hele menneske. Det giver mig en unik indgangsvinkel til at kunne give dig, DET du har brug for, NÅR du har brug for det. Hos mig handler det om HELE dig.

 

Har du har overvejet forløbet, men har et spørgsmål…?

Har du spørgsmål til din rejse mod en flottere holdning med fokus på kroppens fundament, så kontakt mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

 

Praktisk information

 

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Øvelserne kan trænes uanset dit niveau, da jeg tager hensyn til skader. Jeg guider dig igennem øvelserne i et rolig tempo med nærvær, så du får en skånsom men virkelig effektfuld træning, uden at du stresser kroppen. Du kan repetere øvelserne efter behov, da du har adgang i 30 dage.

Hvor lang tid er undervisningen?

Undervisningen, som du modtager hver dag på mail, varer mellem 10 – 20 minutter. Derudover kan du deltage i 3 gange liveundervisning på 60 minutter pr. undervisning. Har du tilmeldt dig inden d. 10.07.2020 har du modtaget 3 bonusvideoer på 5 minutter, 8 minutter og 25 minutter.

Hvornår afholdes KICKSTART DIN KROP?

Dit 8 dages online forløb starter d. 24. august 2020.

Indholdet fra KICKSTART DIN KROP er tilgængeligt i 30 dage, så du har adgang indtil d. 22. september på www.meresundhed.dk.

Datoer for liveundervisning (Det bliver optaget, så du kan gense, når du har tid indtil d. 22. september):
Mandag d. 24. august kl. 17:00 – 18:00
Torsdag d. 27. august kl. 17:00 – 18:00
Mandag d. 31. august kl. 17:00 – 18:00

Hvor foregår KICKSTART DIN KROP?

Du skal have adgang til internettet fra din telefon, tablet eller PC, da al undervisning foregår online, så du træner hjemme hos dig selv.

Når du tilmelder dig her på hjemmesiden, modtager du en mail med et password til www.meresundhed.dk, hvor du med det samme får adgang til dine 3 BONUS videoer, som du kan gå i gang med allerede nu.

Fra d. 24. august 2020 og 8 dage frem modtager du en mail til dagens træning på det passwordbeskyttede område på www.meresundhed.dk. Husk at gemme dit password, så du kan få adgang.

Vi har live træning 3 gange, som foregår i en lukket Facebook gruppe. Al live træning bliver også lagt ud på det passwordbeskyttede område www.meresundhed.dk, så du behøver ikke at have adgang til Facebook.

Skal jeg bruge træningsudstyr?

Du skal bruge dette udstyr, når du træner:

 • Træningsmåtte
 • Massagebold fra 5-10 cm i diameter (kan f.eks. være denne bold eller en tennisbold)
 • Tæppe
 • Pude
 • En stol

 

Lær at træne efter helkropsbetragningen.

Start rejsen hjem til din egen krop.

 

Træn hele dig - Helkropsbetragningen

 

Tusind TAK for en hel igennem dejlig undervisning. Jeg har nydt hvert sekund, med en dejlig gennemgang af principper, og øvelserne med fokus på så mange aspekter. Du er meget inspirerende at være sammen med, og jeg elsker dit væsen som menneske men også som instruktør. Der var ingen slinger i valsen, jeg var aldrig i tvivl om, hvad du mente, du gav klar besked i din undervisning. Din tidsplan for undervisningen var planlagt og blev gennemført til sidste minut. Jeg har allerede anbefalet dig til venner og kolleger.
Stina Jensen, Forsikringsrådgiver

 

Helle blander sig i mine sovevaner. I hvordan jeg sætter mine fødder. Og hvordan jeg spiser. Hun jager mig fra lodrette stillinger til vandrette. Får mig til at løfte tunge vægte, svinge med et kosteskaft og indtage yoga-lignende stillinger, som får det til at hive i steder på min krop, som jeg helt ærligt havde glemt eksisterede. Og ind i mellem holder hun mig moderligt i hånden, mens hun leder mig ud i gakkede gangarter, hvor jeg øver korrekt fodstilling, træner balancen, som åbenbart var blevet væk, og får en sund griner over min egen umulighed, der imidlertid stille og roligt forvandles til fremskridt.

Jeg troede helt ærligt, at jeg ville blive mægtig øm, hade træningen og få et noget anstrengt forhold til den lille, smukke kvinde, der stråler af energi og sundhed, og som åbenbart ikke finder nogen udfordring for stor, mens hun ihærdigt hjælper mig til at nå mine mål. Sandheden er, at jeg ser frem til hver eneste time med Helle Lyngsgaard Johansen, som har været min personlige træner i 3 måneder. Jeg glæder mig til timerne, og de er fredhellige i min ellers travle hverdag som selvstændig og bestyrelsesformand. Her kan kun Helle nå mig, og hun er fuldt koncentreret om at opbygge min krop og mit velvære fra det skrantende niveau, jeg nu en gang startede med.

Selvom det er virkelig hårdt arbejde, så har jeg endnu ikke oplevet at gå udmattet eller øm fra en træningstime. Helle slutter altid med et passende mål af udstrækning og afspænding. Når timen er færdig, føler jeg mig underligt nok udhvilet og er i sprudlende humør. Sådan er det, fordi Helle er umådelig dygtig til sit arbejde. Hun har en fin fornemmelse for, hvor langt hun kan presse dig. Og hun er et bundløst kar af viden og utallige slags træningsøvelser. Hun tilpasser alt efter dig, og det humør du møder op i til timen. Smidigt og elegant fører hun dig igennem træningen, motiverer dig, presser dig og booster dit selvværd. Før du ved af det, er timen gået – og tro det eller ej, du længes efter den næste. Og et bad.

Nu kan jeg uden besvær nå mine fødder med hænderne, selvom benene er strakte. Jeg kan stå på et ben uden at vakle, mens jeg tager bukser på. Min taske føles ikke længere dødeligt tung. Og trappen tager jeg i fuldt firspring – det er i hvert fald tæt på.

Helle gør det sikkert at træne. Hun gør det effektivt. Hun skaber resultater. Og hun gør det sjovt. Derfor er hun min personlige træner.
Lene Mollerup, Kommunikationsrådgiver

 

Ja tak jeg vil have en plads på næste hold og nyhedsbreve

Kickstart online forløb på 8 dage
  TILMELD VENTELISTE  

 

Har du har overvejet KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE, men har et spørgsmål…?

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen ved at kontakte mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

Booker du en plads på dette online forløb, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at kickstarte din rejse mod en sundere krop.