Korsika yogarejse

Yogarejse-Korsika-Helle

Korsika yogarejse med velvære og fordybelse

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Der er undervisning flere timer hver dag – og ofte udenfor på standen ved solopgang, så du får en masse energi. Du vil opleve dyb indre fred og ro. En aktiv ferie med en sund livsstil, hvor vi også spiser sundt af den store salatbuffet til aften.

Træning og mindfulness
Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

yogarejse-natur-Korsika

Korsika

Korsika er Middelhavets fjerde største ø og ligger sydøst for det franske fastland. Franskmændene selv, kalder den Ile de la Beauté — skønhedens ø. Det kan man godt forstå, når rejser til Korsika, som er grøn og frodig omkranset af azurblåt vand. Samtidig finder du 20 bjergtoppe på over 2000 meter beklædt med små hyggelige bjergbyer fra middelalderen.

På yogarejserne vil der være rig mulighed at udforske flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture, så du oplever flere bjergbyer og naturskønne Korsika. Hotellet arrangerer også mod betaling sejlture og busture rundt på øen.

Solnedgang-pilatesrejse-Korsika

Byen “Ile Rousse”

Vores tilholdssted vil være Ile Rousse, som er en mindre ægte, idyllisk og uberørt by. Ile Rousse har fået sit navn efter den røde klippehalvø, som ligger i havet ved byen. Det er en skøn tur at gå op til fyret på toppen af halvøen og opleve den storslåede udsigt med den orangerøde solnedgang.

I flere århundreder har livet gået sin stille gang i Ile Rousse, og alligevel findes alt, hvad man behøver som strande, restauranter, caféer, butikker, petangbane, lokalt liv og det daglige torvemarked. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til en uge med ro, fordybelse og den helt specielle atmosfære i en Korsikansk kystby.

Hotel-pool-Korsika

Hotellet på din Korsika yogarejse

Hotel Napoléon Bonaparte, som vi bor på, er et 3-stjernet hotel. Værelserne er store, og alle har aircondition og TV. Hotellet har en dejlig pool på 25 meter og er desuden centralt placeret, så der er cirka 75 meter til både strand, torvet og de omkring liggende restauranter.

Der bliver serveret både sund morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med stor salatbuffet i 6 dage, begge måltider er inkluderet i prisen, hvor vi spiser i gruppen på hotellets restaurant. Den første aften arrangeres fælles middag på en af byens lokale restauranter for dem, som har lyst.

yogarejse-morgenstrand

Niveau – træningen

Rejserne er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Sværhedsgraden bygges op i undervisningen i løbet af ugen, så alle kan være med – og alle bliver udfordret på deres eget niveau. Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Pilates, Meditation og Mindfulness øvelser, læs mere om ugeprogram her.

Glæd dig til morgentræningen, hvor vi ofte er på den smukke strand ved byen. At se solen stå op og mærke byen vågne, mens du dyrker yoga og meditation er intet mindre end fantastisk.

Vi træner under åben himmel

Vi træner udenfor under åben himmel, som giver et ekstra boost af energi til krop og sind. Du vil nyde træningen enten på stranden, ved havet eller på tennisbanen ved hotellet. Tennisbanen giver os læ og ro, når stranden er fuld af mennesker om eftermiddagen. Pak tøj efter lag-på-lag princippet, og husk også yogamåtten – se den fulde pakkelisten her.

Når vi hygger indenfor vil undervisningen være meditation, åndedrætsøvelser og teori, da yogalokalet er af mindre størrelse. Elsker du at vandre, så deltag på de guided vandreture, som bliver udbudt mod betaling, så du kan opleve smukke Korsika.

 

>> Scroll ned på siden for at tilmelde dig>>

Ratebetaling & BONUS træningsvideo ved tilmelding inden d. 10.7.2020. 

Book din plads nu, så betaler du KUN kr. 600,- i kursusdepositum/RATE 1 for at holde din plads. Samtidig modtager du som BONUS træningsvideo, så du kan holde dig i form hjemmefra din egen stue.

Uge 34 Yoga- og pilatesrejse: Pris fra 8.795: Få pladser

Afrejse KBH lufthavn d. 15. aug 2020 kl. 7:55
Hjemrejse Korsika d. 22. aug 2020. Hjemkomst kl. 13:10

Uge 35 Yoga – og pilatesrejse: Pris fra 8.995: Få pladser

Afrejse KBH lufthavn d. 22. aug 2020 kl. 7:55
Hjemrejse Korsika d. 29. aug 2020. Hjemkomst kl. 13:10

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og foredrag
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Fly t/r København/Korsika
 • Transport til og fra hotellet på Korsika
 • Hotelophold på delt dob. standardværelse på 3 stjernet hotel
 • Morgenmadsbuffet i 7 dage
 • Drikkevarer til morgenmad (kaffe, te, juice og vand)
 • Sund 3-retters aftenmenu i 6 dage (eksl. drikkevarer)
 • BONUS: Ved tilmelding inden d. 10.7 modtager du træningsvideo på mail 

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelsestillæg: kr. 2.095 (har du ikke en værelseskammerat, betaler du automatisk tillæg for at bo alene på dobbeltværelse)
 • Havudsigt kun til standardværelse: Uge 34 kr. 500 /  Uge 35 kr. 300
 • Opgradering til superior værelse inkl. køleskab: Uge 34 kr. 500 /  Uge 35 kr. 300
 • Opgradering med balkon på superior værelse (nyere og mere moderne) inkl. køleskab og balkon: Uge 34 kr. 1.100 /  Uge 35 kr. 900
 • Rejseforsikring skal du selv sørge for, så tjek om du er dækket via dit forsikringsselskab.  Langley tilbyder ikke afbestillingsforsikring, de henviser til Gouda.dk eller europaeiske.dk, som begge tilbyder forsikringer med god dækning. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Langley Travel, og de er medlem af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for muligheden. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 2.000,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode, så kontakt Mere Sundhed.

Bemærk begrænset antal pladser, så det er ikke sikkert, at alle typer af værelser er mulige at booke, det er først-til-mølle princippet. Du kan tilkøbe enkeltværelse både til et standardværelse i den ældre bygning (hovedbygningen) og til superior værelse i den nye bygning. Dog kan du KUN vælge havudsigt til standardværelset – dvs. du kan ikke vælge havudsigt til superior værelset. Til superior værelse kan du vælge opgradering med balkon.

Hvis du kan lide indholdet og konceptet af yogarejsen, så har det måske ikke den store betydning med et nyere værelse. Såfremt du vælger et delt dobbelt standardværelse i den ældre del af hotellet, får du INGEN tillæg.

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig med det samme. Der er kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst at hvis du rejser alene, betaler du for tillæg for at bo alene på et dobbeltværelse. Det er IKKE muligt at bo på delt dobbeltværelse med mindre du selv oplyser navn på en værelseskammerat ved tilmeldingen.

Vi er omkring 20 deltagere på en yogarejse i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt din kursusdel (kan deles op i 2 RATER inden d. 30.6) med yoga, pilates og meditation fra Mere Sundhed på denne hjemmeside, vil du modtage en mail med faktura fra rejseudbyderen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Uge 34: 15. aug – 22. aug 2020 
Tilmeld Korsika uge 34

 

Uge 35: 22. aug – 29. aug 2020 
Tilmeld  Korsika uge 35

 

Pris for pakken er fra kr. 8.795

Faktura 1 fra Mere Sundhed:  kr. 3.600 for for kursus velværedelen. VED TILMELDING INDEN D. 10.7: Depositum/RATE 1 (ved faktura 1) på KUN kr. 600 betaler du ved tilmelding på dette website, så har du plads på yogakurset. Samtidig modtager du BONUS i form af træningvideo til hjemmetræning. Du vil automatisk modtage mail d. 10.7.2020 med restbeløbet på kr. 3.000 for RATE 2 fra Mere Sundhed, så du har betalt for det fulde kursus.
Faktura 2 fra Langley: kr. 5.195 for uge 34 / kr. 5.395 for uge 35 for rejsedelen (excl. diverse selvvalgte tillæg)**. Du vil automatisk modtage faktura 2 fra Langley på mail. Depositum på kr. 800,- betales 8 dage efter modtagelse af mailen og restbeløbet betales senest 8 uger før afrejse.
**Frankrig har indført en miljøskat på samtlige hoteller, som udregnes pr. overnatning. Skatten er cirka på 1 euro/person pr. overnatning, men du vil få den nøjagtige pris på hotellet. Skatten betales direkte til hotellet på Korsika ved afrejse.

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

Der er bindende tilmelding på kursusdelen fra Mere Sundhed. I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består Korsika yogarejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

FAKTURA 1 er kursusundervisningsdelen fra sundhedsvirksomheden Mere Sundhed. Kurset er bindende tilmelding og kan således ikke betales tilbage. Hvis du kun har betalt RATE 1, kan du inden betaling af RATE 2 d. 10.7.2020 meddele, at du ikke ønsker at deltage, men du kan ikke få pengene retur for RATE 1. Faktura 1 (eventuelt opdelt i RATE 1 og RATE 2) betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her.  Ønsker du at tegne en forsikring for kursusgebyret sker det for egen regning. Skulle du blive syg, er du velkommen til at give din kursusplads til en anden, som du selv finder. Træning og anden aktivitet udføres på eget ansvar. Ved tvivlsspørgsmål om din helbredstilstand så rådfør dig med egen læge.

FAKTURA 2 er ophold, fly og transfer som faktureres af Rejseselskabet Langley. Faktura 2 modtages på mail. Rejseselskabet Langley er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Hvad hvis yogarejsen ikke kan afholdes pga corona?

For Faktura 1 (kursusundervisningsdelen) gælder handelsbetingelser for Mere Sundhed, som lyder:

Ved force majeure (f.eks. krig, terror, epidemier, naturkatastrofer) hvor et kursus i Danmark eller i udlandet ikke kan afholdes på den anviste dato, forbeholdes ret til at kurset afholdes på en senere dato og evt. i Danmark, hvis kurset ikke kan afholdes i udlandet. Alle deltagere får direkte besked, hvis der sker ændringer. Ved force majeure mister ingen deres kursusgebyr, kurset bliver blot afholdt på en senere dato.

Helt specielt under coronakrisen tilbyder Mere Sundhed tilgodebevis for kursusdelen (Faktura 1), hvis du ikke kan deltage på den senere planlagte dato. Tilgodebevis er gældende i 2 år. For Faktura 2 (ophold, fly og transfer) med Rejseselskabet Langley, henvises til Langleys handelsbetingelser.

 

Uge 34: 15. aug – 22. aug 2020 
Tilmeld Korsika uge 34

 

Uge 35: 22. aug – 29. aug 2020 
Tilmeld  Korsika uge 35

 

Hvis du har overvejet Korsika yogarejse, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Korsika.

stranden-yogarejse-Korsika