Korsika yogarejse

Yogarejse-Korsika-Helle

Korsika yogarejse med velvære og fordybelse

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, frodige og varme Korsika i Sydfrankrig. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost og foredrag om sund livsstil.

Træning og mindfulness
Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

yogarejse-natur-Korsika

Korsika

Korsika er Middelhavets fjerde største ø og ligger sydøst for det franske fastland. Franskmændene selv, kalder den Ile de la Beauté — skønhedens ø, og det er let at forstå, da Korsika er grøn og frodig omkranset af azurblåt vand. Samtidig finder du 20 bjergtoppe på over 2000 meter beklædt med små hyggelige bjergbyer fra middelalderen.

På yogarejserne vil der være rig mulighed at udforske flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture, så du oplever flere bjergbyer og naturskønne Korsika. Hotellet arrangerer også mod betaling sejlture og busture rundt på øen.

Solnedgang-pilatesrejse-Korsika

Byen “Ile Rousse”

Vores tilholdssted vil være Ile Rousse, som er en mindre ægte, idyllisk og uberørt by. Ile Rousse har fået sit navn efter den røde klippehalvø, som ligger i havet ved byen. Det er en skøn tur at gå op til fyret på toppen af halvøen og opleve den storslåede udsigt med den orangerøde solnedgang.

I flere århundreder har livet gået sin stille gang i Ile Rousse, og alligevel findes alt, hvad man behøver som strande, restauranter, caféer, butikker, petangbane, lokalt liv og det daglige torvemarked. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til en uge med ro, fordybelse og den helt specielle atmosfære i en Korsikansk kystby.

Hotel-pool-Korsika

Hotellet på din Korsika yogarejse

Hotel Napoléon Bonaparte, som vi bor på, er et 3-stjernet hotel. Værelserne er store, og alle har aircondition og TV. Hotellet har en dejlig pool på 25 meter og er desuden centralt placeret, så der er cirka 75 meter til både strand, torvet og de omkring liggende restauranter.

Der bliver serveret både sund morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu i 6 dage, begge måltider er inkluderet i prisen, hvor vi spiser i gruppen på hotellets restaurant. Den første aften arrangeres fælles middag på en af byens lokale restauranter for dem, som har lyst.

yogarejse-morgenstrand

Niveau – træningen

Rejserne er for alle niveauer, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis.  Træningen består af Hatha Yoga, Hatha Flow, Pilates og Meditation, læs mere om ugeprogram her. Træningslokalet findes på hotellet, så du skal ikke langt for at fordybe dig, men vi er også udenfor til træningen, hvor vi benytter den skønne strand, tennisbanen eller de omkringliggende områder, når vejret tillader det. Husk at medbringe din egen yogamåtte – se pakkelisten her.

Elsker du at vandre, så deltag på de guide vandreture, som bliver udbudt mod betaling. Der er også rig mulighed for at udforske området på vandreture på egen hånd.

Du kan forhåndstilmelde dig til Korsika 2019, da yogarejserne er meget populære. Du modtager samtidig nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

Uge 20 og 21: 2019
Forhåndsreservation 2019

 

Uge 38 Yoga – og pilatesrejse: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn 15. september 2018  kl. 7:55 (Ankomst kl. 10:15)
Hjemrejse KBH lufthavn 22. september 2018 kl. 10:55 (Ankomst kl. 13:10)

Samlet pris fra kr. 8.795 på uge 38

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 20 timers undervisning, vejledning og foredrag
 • Mulighed for tilkøb af vandreture
 • Underviser: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Fly t/r København/Korsika
 • Transport til og fra hotellet på Korsika
 • Hotelophold på delt dob. standardværelse på 3 stjernet hotel
 • Morgenmadsbuffet i 7 dage
 • Drikkevarer til morgenmad (kaffe, te, juice og vand)
 • Sund 3-retters aftenmenu i 6 dage (eksl. drikkevarer)

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:

 • Enkeltværelse (tomsengstillæg på dobbeltværelse): Uge 38 kr. 1.595,-
 • Havudsigt – kan kun bestilles til standardværelse kr. 200,-
 • Opgradering til  superior værelse (nyere og mere moderne) inkl. køleskab: Uge 38 kr. 1.000,-
 • Balkon – kan kun bestilles som tillæg til superior værelse: kr. 400,- (lægges oven i prisen på superior værelset)
 • Rejseforsikringer sørger du selv for. Køb gennem dit eget forsikringsselskab eller Europæiske Rejseforsikring. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Langley, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • På hver rejse er der 1-2 ledsager pladser, men kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 1.500,- fra ledsagers pris, men det kræver en rabatkode fra Mere Sundhed så kontakt Mere Sundhed.

Bemærk begrænset antal pladser, så det er ikke sikkert, at alle typer af værelser er mulige at booke, det er først til mølle princippet. Du kan tilkøbe enkeltværelse både til et standardværelse i den ældre bygning (hovedbygningen) og til superior værelse i den nye bygning. Dog kan du KUN vælge havudsigt til standardværelset – dvs. du kan ikke vælge havudsigt til superior værelset. Til superior værelse kan du tilkøbe balkon (dvs. du vil først betale tillæg for superior værelse og oveni betale tillæg for balkon).

Hvis du kan lide indholdet og konceptet af yogarejsen, så har det måske ikke den store betydning med et nyere værelse, men bemærk at standardværelset er af ÆLDRE dato. Såfremt du vælger et delt dobbelt standardværelse i den ældre del af hotellet, får du INGEN tillæg.

 

Du kan forhåndstilmelde dig til Korsika Maj 2019, så du sikrer dig en plads. Du modtager samtidig nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

Uge 20 og 21: 2019
Forhåndsreservation 2019

 

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt. Korsika yogarejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser, for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst – at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbelt værelse med en af de andre deltagere, gøres alt for at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse, og det vil fremgå af din billet ved bestilling.

Vi er omkring 20 deltagere på en yogarejse i alle aldre (typisk fra 20-70 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie).

Når du har købt din kursusdel med yoga, pilates og meditation fra Mere Sundhed, vil du modtage faktura fra rejseudbyderen. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Pris for pakken er fra kr. 8.795

Faktura 1 fra Mere Sundhed: kr. 3.200,- for kursus velværedelen. Faktura 1 betaler du ved tilmelding på dette website.
Faktura 2 fra Langley:  kr. 5.595,- for uge 38 for rejsedelen** (excl. diverse selvvalgte tillæg). Depositum på kr. 1.200,- betales, når du efterfølgende modtager faktura 2 fra Langley, og restbeløbet betales senest 8 uger før afrejse.

**Frankrig har indført en miljøskat på samtlige hoteller, som udregnes pr. overnatning. Skatten er cirka på 1 euro/person pr. overnatning, men du vil få den nøjagtige pris på hotellet. Skatten betales direkte til hotellet på Korsika ved afrejse.

Uge 38: 15. sep – 22. sep 2018

UDSOLGT

Du kan forhåndstilmelde dig til Korsika Maj 2019, så du sikrer dig en plads. Du modtager samtidig nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

Uge 20 og 21: 2019
Forhåndsreservation 2019

 

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

Der er bindende tilmelding på kursusdelen fra Mere Sundhed. I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består Korsika yogarejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Kursusdelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her)
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Langley (Faktura 2 som modtages på mail). Rejseselskabet Langley er medlem af rejsegarantifonden. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af faktura 2 med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Hvis du har overvejet Korsika yogarejse, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Vi glæder os til en skøn oplevelse for krop og sjæl på Korsika.

stranden-yogarejse-Korsika