unnamed
Tilbud

SYDFRANKRIG 2024: YOGAREJSE UGE 37

3.250,00 kr.

PRIS FOR KURSUSDELEN : MERE SUNDHED
Spar kr. 300,- inden den 5.8.2024. KUN FÅ PLADSER

Nyd Hatha yoga, Meditation, Balance- og styrketræning og mulighed for vandreture i det skønne landskab langs den Franske Riviera. Vi træner udenfor under åben himmel i det behagelige klima omkring 25 grader i september i Provence.

Her betaler du for kursusdelen fra Mere Sundhed, hvor du ved tilmelding inden 8. august kl. 20:00 sparer kr. 300,-. Du vil modtage bekræftelse på kursusdelen på mail med det samme – tjek eventuelt dit spam-filter.

Du booker selv fly til Nice t/r og hotel i Juan Les Pins. Du får tilsendt forslag til rejsebooking indenfor 3 dage efter din tilmelding hos Mere Sundhed.

For at se indhold for den samlede yogarejse til Sydfrankrig klik her.

Dato:10/09/2024 - 16/09/2024

Tid:00:00

Sted:Juan Les Pins, Provence/Sydfrankrig

13 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Sydfrankrig yogarejse med velvære og fordybelse

Solen, lyset, havet og det frodige landsskab har tiltrukket kendte kunstmalere til Provence igennem tiderne. Og det forstår man, når man besøger denne smukke del af Sydfrankrig, hvor vi har vores base på yogarejsen. Du vil opleve dyb indre fred og ro med udendørstræning under åben himmel.

Det en aktiv yogaferie krydret med sydfransk charme, caféer hvor du kan nyde din kaffe eller et køligt glas rosé, masser af sol, lufttemperatur på 25 grader og det smukke azurblå Middelhav på cirka 22 grader.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

 

Tilmeld dig yogarejsen på “Tilføj til kurv” ovenfor.

Læs mere om Sydfrankrig Yogarejse her.