Guadeloupe værelser

 

Se videoen fra hotellet på Guadeloupe her:

Og få et indblik i hvilke skønne oplevelser, der venter på yogarejsen til Caribien, mens det er efterår/vinter i Danmark.

 

Hotel på Guadeloupe yogarejse

Hotellet på din yogarejse til Caribien 2019

Vores resort “Resort Fort Royal” på Guadeloupe består af flere bygninger, hvor hovedbygningen ligger på et “forbjerg” på en lille odde. Ligesom Sjællands Odde går ud som en smal stribe land i havet. På billedet ser du hovedbygnigen fra den ene side, hvor der langs stranden også ligger “Bungalowlandsbyen” og hotellets restaurant og strandbar. Hele resortet har den skønneste udsigt ud over Det Caribiske Hav.

Bemærk at alle værelser (både i hovedbygningen og i Bungalowlandsbyen) har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, lille køleskab, skrivebord, hårtørrer og poolhåndklæde til låns.

Bo med balkon i hovedbygningen

Alle standardværelser i hovedbygningen er udsolgt. Du kan bo i et delt dobbelt værelse med ekstra plads og med havudsigt og balkon. For at bo i dette skønne værelse vil der være et tillæg på standardprisen på kr. 800 pr. person. For at bo alene betaler du kr. 2.195 i tillæg.

Du kan også vælge at bo i “Bungalowlandsbyen” med udsigt til havet. Det er til samme pris med tillægget på kr. 800 pr. person på standardprisen. For at bo alene i en bungalow med havudsigt betaler du kr. 2.195 i tillæg.

Bo ved stranden i “Bungalowlandsbyen”

Bungalowlandsbyen består af små hytter, hvor du får den ægte oplevelse af at være i Caribien, hvor luksusudgaven er at bo ved stranden.

Der er 2 forskellige typer af bungalows ved stranden, hvor du mod et tillæg på kr. 800,- pr. person kan bo med havudsigt eller ønsker at du at bo direkte på stranden er tillægget kr. 1.300 pr. person (udsolgt).

Yogarejsen til Caribien er næsten udsolgt, så mange af værelsestyperne er udsolgt, men skynd dig at booke i dag, så du kan komme med på denne drømme yogarejse.

 

Standardpris på rejsen er fra kr. 19.690,-

Til denne pris skal du lægge forskellige tillæg til dit værelse, alt efter hvad der er relevant for dig. Alle standardværelse er udsolgt, så du kan vælge mellem dobbeltværelse i hovedbygningen med havudsigt og balkon eller bungalow med havudsigt. Hvis I bor 2 personer i denne typer af værelser, får I kun tillægget på kr. 800 pr. person for opgraderingen.

  • Tillæg for opgradering til sea-view og balkon i et større værelse i hovedbygningen pr. person: kr. 800 pr. person
  • Tillæg for at bo alene i opgraderet værelse med sea-view og balkon og større værelse i hovedbygningen pr. person: kr. 2.195
  • Tillæg for opgradering til Bungalow med sea-view pr. person: kr. 800 pr. person
  • Tillæg for at bo alene i opgraderet værelse, som Bungalow med sea-view: kr. 2.195

 Læs mere om drømme yogarejsen til Guadeloupe her

 

Hvad synes tidligere deltagere om Helles yogarejser?

Tak for en herlig yogarejse, som jeg nød 200%.  De 9 dage i udlandet med 3 timers meditation, yoga og pilates hver dag, afvekslende med vandreture i det skønne landskab er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Helle er præcis, tydelig, hvert ord synes gennemtænkt og omgærdet af en ro, der gennemtrænger alt. Helle evner at række ud til hver enkelt på det niveau, man nu befinder sig på, så alle føler sig set. Blandt de mange yogalærere, jeg har haft, er Helle en uovertruffen formidler. Hendes viden, engagement og kærlighed for opgaven er koblet med en smittende glæde ved naturen og hendes medmennesker. Jo, det er velgørende. Jeg kan kun ønske, at mange flere får den oplevelse! Min første yogarejse med Helle bliver ikke den sidste. TAK, Helle!
Ulla Bruun de Neergaard

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.