Guadeloupe værelser

Hotel på Guadeloupe yogarejse

Hotellet på din yogarejse til Caribien 2019

Vores resort “Resort Fort Royal” på Guadeloupe består af flere bygninger, hvor hovedbygningen ligger på et “forbjerg” på en lille odde. Ligesom Sjællands Odde går ud som en smal stribe land i havet. På billedet ser du hovedbygnigen fra den ene side, hvor der langs stranden også ligger “Bungalowlandsbyen” og hotellets restaurant og strandbar. Hele resortet har den skønneste udsigt ud over Det Caribiske Hav.

Bemærk at alle værelser (både i hovedbygningen og i Bungalowlandsbyen) har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, lille køleskab, skrivebord, hårtørrer og poolhåndklæde til låns.

Standardværelse i hovedbygningen

Når du vælger at bo i et delt dobbelt standardværelse med havudsigt, vil du bo sammen med en person i hovedbygningen uden yderligere tillæg. Havudsigt i hovedbygningen er inkluderet i prisen. For at bo alene på denne type værelse betaler du kr. 1.695 i tillæg.

Du kan også vælge at bo i “Bungalowlandsbyen” med udsigt til haven op ad en grøn skåning. Det er til samme pris og uden tillæg, når du bor i delt dobbeltværelse i Bungalowlandsbyen mod haven sammen med en person. For at bo alene i en bungalow mod haven betaler du kr. 2.195 i tillæg, så det er billigere for dig at bo i hovedbygningen på standardværelse, hvis du ønsker at bo alene.

Bo på stranden i “Bungalowlandsbyen”

Du kan vælge at bo ved stranden i en bungalow, som du kan se på billedet med de små hytter. Disse bungalows findes kun som delte dobbeltværelser, så det er til 2 personer. Der er 2 forskellige typer af bungalows ved stranden, hvor I mod et tillæg på kr. 800,- pr. person kan bo med havudsigt.

Der kan være udsolgt af de forskellige typer af værelser, men der findes flest standardværelser i hovedbygningen, så ønsker du at bo med havudsigt i hovedbygningen, så er det intet problem.

Du kan altid få et standardværelse med havudsigt, enten som et delt dobbeltværelse eller hvor du bor alene.  

Pris på rejsen er fra kr. 18.890,-

Til denne pris kan du lægge forskellige tillæg til dit værelse, hvis det er relevant for dig. Vælger du at bo i delt standard dobbeltværelse i hovedbygningen eller i delt bungalow med udsigt til haven får du INGEN tillæg overhovedet.

  • Tillæg for at bo alene i standværelse i hovedbygning med sea-view: kr. 1.695
  • Tillæg for at bo alene i Bungalow med garden-view: kr. 2.195
  • Tillæg for Balkon og større værelse i hovedbygningen pr. person: kr. 800 pr. person
  • Tillæg for Bungalow med sea-view pr. person (skal bo 2 personer sammen): kr. 800 pr. person

 Læs mere om drømme yogarejsen til Guadeloupe her

 

Hvad synes tidligere deltagere om Helles yogarejser?

Tak for en herlig yogarejse, som jeg nød 200%.  De 9 dage i udlandet med 3 timers meditation, yoga og pilates hver dag, afvekslende med vandreture i det skønne landskab er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Helle er præcis, tydelig, hvert ord synes gennemtænkt og omgærdet af en ro, der gennemtrænger alt. Helle evner at række ud til hver enkelt på det niveau, man nu befinder sig på, så alle føler sig set. Blandt de mange yogalærere, jeg har haft, er Helle en uovertruffen formidler. Hendes viden, engagement og kærlighed for opgaven er koblet med en smittende glæde ved naturen og hendes medmennesker. Jo, det er velgørende. Jeg kan kun ønske, at mange flere får den oplevelse! Min første yogarejse med Helle bliver ikke den sidste. TAK, Helle!
Ulla Bruun de Neergaard

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.