Guadeloupe værelser

Hotel på Guadeloupe yogarejse

Hotellet på din yogarejse til Caribien 2019

Vores resort “Resort Fort Royal” på Guadeloupe består af flere bygninger, hvor hovedbygningen ligger på et “forbjerg” på en lille odde. Ligesom Sjællands Odde går ud som en smal stribe land i havet. På billedet ser du hovedbygnigen fra den ene side, hvor der langs stranden også ligger “Bungalowlandsbyen” og hotellets restaurant og strandbar. Hele resortet har den skønneste udsigt ud over Det Caribiske Hav.

Bemærk at alle værelser (både i hovedbygningen og i Bungalowlandsbyen) har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, lille køleskab, skrivebord, hårtørrer og poolhåndklæde til låns.

Standardværelse: Udsolgt

Alle standardværelser er udsolgt: Når du vælger at bo i et delt dobbelt standardværelse med havudsigt, vil du bo sammen med en person i hovedbygningen uden yderligere tillæg. Havudsigt i hovedbygningen er inkluderet i prisen. For at bo alene på denne type værelse betaler du kr. 1.695 i tillæg.

Du kan også vælge at bo i “Bungalowlandsbyen” med udsigt til haven op ad en grøn skåning. Det er til samme pris og uden tillæg, når du bor i delt dobbeltværelse i Bungalowlandsbyen mod haven sammen med en person. For at bo alene i en bungalow mod haven betaler du kr. 2.195 i tillæg.

Bo med balkon eller ved stranden i “Bungalowlandsbyen”

Bungalowlandsbyen består af små hytter, hvor du får den ægte oplevelse af at være i Caribien, hvor luksusudgaven er at bo ved stranden.

Disse bungalows ved havet findes kun som delte dobbeltværelser, så det er til 2 personer. Der er 2 forskellige typer af bungalows ved stranden, hvor I mod et tillæg på kr. 800,- pr. person kan bo med havudsigt (der findes få værelser) eller ønsker at I bo direkte på stranden er tillægget kr. 1.300 pr. person (udsolgt).

Du kan også vælge at bo i hovedbygningen på et ekstra stort værelse med balkon, hvorfra du kan nyde det caribiske hav, her er tillægget kr. 800 pr. person (der findes få værelser).

Yogarejsen til Caribien er næsten udsolgt, så mange af værelsestyperne er udsolgt, men du kan altid skrive i din tilmelding under kommentater, at du gerne vil bestille et udsolgt værelse, hvis det bliver ledigt, da hotellet kan få afbud fra andre gæster.

 

Pris på rejsen er fra kr. 19.190,-

Til denne pris kan du lægge forskellige tillæg til dit værelse, hvis det er relevant for dig. Vælger du at bo i delt standard dobbeltværelse i hovedbygningen (udsolgt) eller i delt bungalow med udsigt til haven får du INGEN tillæg overhovedet.

  • Tillæg for at bo alene i standværelse i hovedbygning med sea-view: kr. 1.695 : Udsolgt
  • Tillæg for at bo alene i Bungalow med garden-view: kr. 2.195: Udsolgt
  • Tillæg for Balkon og større værelse i hovedbygningen pr. person: kr. 800 pr. person
  • Tillæg for Bungalow med sea-view pr. person (skal bo 2 personer sammen): kr. 800 pr. person
  • Tillæg for Bungalow, hvor du bor direkte på stranden pr. person (skal bo 2 personer sammen): kr. 1.300 pr. person: Udsolgt

 Læs mere om drømme yogarejsen til Guadeloupe her

 

Hvad synes tidligere deltagere om Helles yogarejser?

Tak for en herlig yogarejse, som jeg nød 200%.  De 9 dage i udlandet med 3 timers meditation, yoga og pilates hver dag, afvekslende med vandreture i det skønne landskab er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Helle er præcis, tydelig, hvert ord synes gennemtænkt og omgærdet af en ro, der gennemtrænger alt. Helle evner at række ud til hver enkelt på det niveau, man nu befinder sig på, så alle føler sig set. Blandt de mange yogalærere, jeg har haft, er Helle en uovertruffen formidler. Hendes viden, engagement og kærlighed for opgaven er koblet med en smittende glæde ved naturen og hendes medmennesker. Jo, det er velgørende. Jeg kan kun ønske, at mange flere får den oplevelse! Min første yogarejse med Helle bliver ikke den sidste. TAK, Helle!
Ulla Bruun de Neergaard

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.