Guadeloupe værelser

Hotel på Guadeloupe yogarejse

Hotellet på din yogarejse til Caribien 2019

Vores resort “Resort Fort Royal” på Guadeloupe består af flere bygninger, hvor hovedbygningen ligger på et “forbjerg” på en lille odde. Ligesom Sjællands Odde går ud som en smal stribe land i havet. På billedet ser du hovedbygnigen fra den ene side, hvor der langs stranden også ligger “Bungalowlandsbyen” og hotellets restaurant og strandbar. Hele resortet har den skønneste udsigt ud over Det Caribiske Hav.

Bemærk at alle værelser (både i hovedbygningen og i Bungalowlandsbyen) har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, lille køleskab, skrivebord, hårtørrer og poolhåndklæde til låns.

Bo i hovedbygningen med havudsigt og fransk altan

Alle værelser i hovedbygningen har havudsigt. Standardværelset, som er et delt dobbeltværelse ligger i hovedbygningen og har fransk altan inkl. havudsigt. For at bo alene skal du betale tomsengstillæg. I hovedbygningen kan du vælge forskellige tillæg, så du kan vælge et størrelse værelse og du kan til vælge en balkon. Både et størrelse værelse og balkon betaler du tillæg for.

Vores yogaterrasse, som ligger ved hovedbygningen, er på 3. sals niveau så vi har den mest fantastiske udsigt ud over det Caribiske hav. Her ser vil vi hver aften se solnedgang under vores træning. Det er magisk.

Bo i “Bungalowlandsbyen”

Bungalowlandsbyen består af små hytter, hvor du får den ægte oplevelse af at være i Caribien. Hytterne er rigtig hyggelig men meget små – bemærk at de er SMÅ. Du bor med HAVUDSIGT fra hovedbygningen, og fra mange af hytterne er der ikke havudsigt men udsigt til haven.

Der er 3 forskellige beliggenheder for bungalows. Du kan bo med udsigt til haven. Du kan også bo med havkig/havudsigt. Og luksus udgaven er at bo direkte på stranden mod et større tillæg.

Yogarejsen til Caribien 2019 er udsolgt, så alle værelser er udsolgt. 

 

VENTELISTE: Guadeloupe Yogarejse i 2021 

Der er mange, som ikke kunne få plads på yogarejsen i 2019, og som har ønsket at stå på venteliste, hvis Mere Sundhed arrangerer en yogarejse til Guadeloupe i 2021.

Hvis du er interesseret i at deltage på en yogarejse til Guadeloupe i 2021, kan du skrive dig på ventelisten. Du vil også blive tilmeldt nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

Standardpris på rejsen er fra kr. 19.690,-

Til denne pris skal du lægge forskellige tillæg til dit værelse, alt efter hvad der er relevant for dig.

  • Tillæg for opgradering til sea-view og balkon i et større værelse i hovedbygningen pr. person: kr. 800 pr. person
  • Tillæg for at bo alene i opgraderet værelse med sea-view og balkon og større værelse i hovedbygningen pr. person: kr. 2.195
  • Tillæg for opgradering til Bungalow med havkig/sea-view pr. person: kr. 800 pr. person
  • Tillæg for at bo alene i opgraderet værelse, som Bungalow med havkig/sea-view: kr. 2.195
  • Tillæg for opgradering til Bungalow direkte på stranden: Pris ikke oplyst endnu

 Læs mere om drømme yogarejsen til Guadeloupe her

 

Hvad synes tidligere deltagere om Helles yogarejser?

Tak for en herlig yogarejse, som jeg nød 200%.  De 9 dage i udlandet med 3 timers meditation, yoga og pilates hver dag, afvekslende med vandreture i det skønne landskab er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Helle er præcis, tydelig, hvert ord synes gennemtænkt og omgærdet af en ro, der gennemtrænger alt. Helle evner at række ud til hver enkelt på det niveau, man nu befinder sig på, så alle føler sig set. Blandt de mange yogalærere, jeg har haft, er Helle en uovertruffen formidler. Hendes viden, engagement og kærlighed for opgaven er koblet med en smittende glæde ved naturen og hendes medmennesker. Jo, det er velgørende. Jeg kan kun ønske, at mange flere får den oplevelse! Min første yogarejse med Helle bliver ikke den sidste. TAK, Helle!
Ulla Bruun de Neergaard

 

Se videoen fra hotellet på Guadeloupe her:

Og få et indblik i hvilke skønne oplevelser, der venter på yogarejsen til Caribien, mens det er efterår/vinter i Danmark.

 

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.