unnamed
Guadeloupe-yoga-meresundhed-kvadrat-525
Hotel-beach-bungalows-kvadrat-525massage-view-kvadrat-525yoga-terasse-kvadrat-525

Guadeloupe yogarejse : VENTELISTE

Gratis!

Forhåndstilmelding 2023

Sidste yogarejsen til Caribien var fuldt booket og udsolgt næsten et år før afrejse. Ved at forhåndstilmelde dig, giver du til kende, at du er interesseret i at deltage næste gang vi drager afsted i november, når det er koldt og regnfuldt i Danmark.

Luksus og magisk yogarejse i 13 dage til smukke Guadeloupe med sandstrande og palmer.  Temperaturen er 27-30 grader i november måned, så du kan tanke op af varme og sol i Caribien til den danske vinter.

Der er ikke bindende tilmelding ved at forhåndstilmelding, men du kan sikre dig en plads, hvis yogarejsen udbydes igen. Sidste gang måtte mange gå forgæves. Når du forhåndstilmelder dig, modtager du samtidig Mere Sundheds nyhedsbreve på mail.

Dato:

Tid:00:00

Sted:FORHÅNDSTILMELD - Guadeloupe

99 på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Venteliste/ Forhåndstilmelding til 2023 

Hvis Mere Sundhed arrangerer en yogarejse til Guadeloupe i 2023, vil du få besked, så du kan nå at sikre dig en plads.

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev de smukke hvide sandstranden, hvor vi dyrker yoga om morgenen. Om eftermiddagen trækker vi i skyggen og nyder den friske brise fra havet, mens vi har pilates undervisning for en stærk ryg og flad mave. Med undervisning flere timer hver dag, så vil du opleve kroppen detoxe på en sund måde med træning og indre ro. Kosten er en vigtig del af en sund livsstil, så inkluderet er sund kost morgen og aften og du vil opleve 13 dage med fokus på dig.

Træning og mindfulness

Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

Tilmeld dig forhåndstilmelding på “Tilføj til kurv” ovenfor.

 

Se billeder fra yogarejsen på dette skønne paradis i Caribien her.