Guadeloupe yogarejse

Yoga beach Guadeloaupe

Yogarejse i Caribien

Forkæl dig selv med en luksus yogaferie med yoga, pilates og meditation i Caribien på Guadeloupe. Ved vores hotel finder du kilometerlange sandstrande med det turkise hav lige for dine fødder og en temperatur på 26-30 grader i november.

Du får forkælelse for krop og sind med undervisningsprogram, hotelophold (12 overnatninger), mad og al transport fra København til hotellet på Guadeloupe. Der er sørget for det hele på yogarejsen, så du kan slappe fuldstændig af, når du rejser væk fra vinteren hjemme i Danmark. Tænk dig at nyde en stille stund med en bog (eller drink) under palmen på vores bounty-strand efter yoga.

Guadeloupe-Gorge-Moustique

Caribien og en del af Frankrig

Guadeloupe er en del af det Caribiske hav, som består af 7000 øer, hvoraf en gruppe af øerne benævnes  “De Små Antiller”. Herunder hører Guadeloupe, som udgør 6 øer. Guadeloupe er en gammel fransk koloni og er stadigvæk en del af Frankrig og dermed EU i dag.

Guadeloupe er en af de større og mere udviklede øer i Caribien, og alligevel er Guadeloupe stadigvæk uden mange turister, da der findes få flyruter til øen. Smukke Guadeloupe er derfor det perfekte ferieparadis til vores yogarejse, hvor vi har ro og plads til fordybelse kombineret med varme, sol, hvide bounty-strande, frodig natur, fransk kulturarv og skønne madoplevelser.

Kort-Guadeloupe

Øhavet “Guadeloupe”

Den franske kultur, arkitektur og levevis afspejler sig på Guadeloupe, hvor fransk også er modersmålet. De største af ø’erne er formet som en sommerfugl. Området på den venstre “vinge af sommerfuglen” hedder Basse-Terre, mens området på højre “vinge” hedder Grande-Terre.

Vores hotel ligger på den nordlige del af Basse-Terre, som er den smukkeste og frodigste af øerne i Guadeloupe. Netop af den årsag er 300 km2 af den sydlige del af Basse-Terre i dag en nationalpark. Et sandt paradis for naturelskere med tæt regnskov, floder og buldrende vandfald.

Hotel på Guadeloupe yogarejse

Dit hotel på yogarejsen

Vores hotel “Resort Fort Royal” er et resort beliggende direkte på stranden. Hotellet består af en hovedbygning, som ligger på en lille odde mellem to strande. Derudover består hotellet af hyggelige bungalows med enten udsigt til haven eller havet. Der findes også bungalows beliggende på stranden mod et højere tillæg.

Hotellets restaurant og dens store terrasse ligger midt på stranden, hvor maden er inspireret af det lokale eksotiske og franske køkken. I din yogarejse er inkl. morgenbuffet og aftenbuffet. På vores hotel finder du både tennisbane, pool og en strandbar med strandstole, så du kan ligge og dase i skyggen under en palme.

Massage yogarejse Guadeloupe

Velvære, massage og udflugter

Du har 13 dage til at komme ned i gear med Body & Mind træning langt væk fra hverdagens stress. Du kan også tilkøbe skøn massage, som nydes i den lille wellness hytte med udsigt udover havet.

Er du til udflugter og oplevelser kan du mod tillæg tage med på caribisk romsmagning, vandreture til en vulkan, “hovedstaden” med markeder og huse i kolonistil, hvalsafari eller til en ødet sydhavsø med havskildpadder, koralrev og laguner. Hotellet har også deres eget vandsport sted, som udlejer og tilbyder sejlbåde, windsurfing udstyr, kajakker, jet ski, snorkling, dykning og stand-up paddle boards.

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Niveau på træningen

Yogarejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Sværhedsgraden bygges op i løbet af rejsen, så vi starter med en blid stilling, som bliver mere og mere udfordrende, så alle kan blive udfordret på deres eget niveau.

Du behøver således ikke have nogen forudsætninger for at deltage, men jo mere du kender til Body & Mind træning, jo større mulighed har du for fordybelse. Udover den fysiske træning arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulness. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer, og du kan slippe tankemylderet.

Yoga på stranden

Programmet for yogarejsen

Vi træner på stranden og på en overdækket yogaterrasse, så vi både kan nyde morgensolen og være i skygge om eftermiddagen. Begge steder har vi en fantastisk udsigt ud over Det Caribiske Hav. Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, hvor der typisk vil være aktiviteter morgen og sen eftermiddag.

Samlet vil vi have omkring 25 undervisningstimer i løbet af de 13 dage. Du vil få træningsfri 2 hele dage samt 2-3 eftermiddage, så din krop kan få hvile. Når du har træningsfri, kan du bruge tiden på udflugter sammen med resten af gruppen eller nyde en stille stund på det smukke resort med en helt unik beliggenhed ved havet. Se mere om programmet her.

Dato: 16. – 29. november 2019: Udsolgt

Afrejse KBH lufthavn 16. november 2019 (ankomst 16. november Guadeloupe)
Hjemrejse Guadeloupe 28. november 2019 (hjemkost 29. november KBH lufhavn)

 

Vil du med næste gang: Guadeloupe Yogarejse 2022

Der er mange, som ikke kunne få plads på sidste yogarejse, så derfor er der oprettet en venteliste til en kommende yogarejse til Guadeloupe.

Hvis du er interesseret i at deltage på en yogarejse til Guadeloupe i 2022/2023, kan du skrive dig på ventelisten. Du vil også blive tilmeldt nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

 

 

Hvad synes tidligere deltagere om Helles yogarejser?

Tak for en herlig yogarejse, som jeg nød 200%.  De 9 dage i udlandet med 3 timers meditation, yoga og pilates hver dag, afvekslende med vandreture i det skønne landskab er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Helle er præcis, tydelig, hvert ord synes gennemtænkt og omgærdet af en ro, der gennemtrænger alt. Helle evner at række ud til hver enkelt på det niveau, man nu befinder sig på, så alle føler sig set. Blandt de mange yogalærere, jeg har haft, er Helle en uovertruffen formidler. Hendes viden, engagement og kærlighed for opgaven er koblet med en smittende glæde ved naturen og hendes medmennesker. Jo, det er velgørende. Jeg kan kun ønske, at mange flere får den oplevelse! Min første yogarejse med Helle bliver ikke den sidste. TAK, Helle!
Ulla Bruun de Neergaard

November 2019 : Pris fra kr. 19.690,- Udsolgt

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 25 timers undervisning og vejledning
 • Underviser, som er med på hele rejsen: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Delt standard dobbeltværelse i hovedbygningen med havudsigt og fransk altan
 • Alle værelser har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, lille køleskab, skrivebord, hårtørrer og poolhåndklæde
 • Halvpension med morgenmadsbuffet og aftenbuffet (eksl. drikkevarer) på hotellets restaurant
 • Hele rejsen med alt transport er inkluderet. Rejsen er bestående af fly med Air France fra “Kastrup” i København til “Charles de Gaulle” i Paris, samt billet til bus mellem de 2 lufthavne “Charles de Gaulle” og “Orly”. Derfra fly fra “Orly” i Paris til “Porte a Pitré” på Guadeloupe samt retur.
 • Bemærk flyrejsen foregår med fly- og lufthavnskifte i Paris, men hele rejsen fra København til Guadeloupe er inkl., hvor underviser Helle Lyngsgaard Johansen er med på hele rejsen fra København til Guadeloupe tur/retur.
 • Mad og drikkelse ombord på flyet fra Paris til Guadeloupe tur/retur
 • Transport til og fra hotel/lufthavn på Guadeloupe
 • Teknisk rejsearrangør er Langley Travel, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • Du skal oplyse PRÆCIS, det navn som det står i passet på den/de personer, som du tilmelder.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:
Bemærk der er flere forskellige værelsestyper, som du kan læse mere om her.

 • Enkeltværelsestillæg kr. 2.195
 • Opgradering til andre typer af værelser. Læs om værelsestyper her
 • Opgradering til “All Inclusive” (Helpension og drikkevarer hele dagen): kr. 3.000
 • Mulighed for tilkøb af udflugter, vandsport, massage og vandreture
 • Rejseforsikring skal du selv købe, så tjek om du er dækket via dit forsikringsselskab.  Langley tilbyder ikke afbestillingsforsikring, de henviser til Gouda.dk eller europaeiske.dk, som begge tilbyder forsikringer med god dækning. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Langley Travel, og de er medlem af rejsegarantifonden (Reg. nr. 1095).
 • På hver rejse er der et par ledsager-pladser, så kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 2.000 fra ledsagers pris, som kræver en rabatkode fra Mere Sundhed.

Skal du vælge “All Inclusive”?
Om du skal vælge “All inclusive” eller ej, kan Mere Sundhed ikke tage stilling til på dine vegne. Personligt vælger Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed ikke “All Inclusive”, da der i pakken er halvpension (morgenmad og 3 retters aftenmiddag), men måske er det en god løsning for dig at have helpension og alle drikkevarer inkl.? Mærk efter din mavefornemmelse og vælg ud fra den.

Hvem tager med på Mere Sundheds yogaferier?
På denne yogarejse til Guadeloupe er vi omkring 22-26 deltagere på i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Rejser du alene, så er der altid en eller flere fra gruppen at være sammen med – men bemærk at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbeltværelse, gøres alt for at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse, så tag højde for det i prisen. Det er også muligt, at en yogadeltager bor sammen med en ledsager, som ikke deltager i det fysiske program, kontakt Mere Sundhed for at høre om køb af ledsagerplads.

 

Hvis du spørgsmål om yogarejserne…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

 

Forhåndstilmelding: Guadeloupe Yogarejse i 2022 

Der er mange, som ikke kunne få plads på yogarejsen, som har ønsket at stå på venteliste, hvis Mere Sundhed arrangerer endnu en yogarejse til Guadeloupe.

Hvis du er interesseret i at deltage på en yogarejse til Guadeloupe i 2022/2023, kan du skrive dig på ventelisten. Du vil også blive tilmeldt nyhedsbrevet fra Mere Sundhed.

 

Tilmelding til yogarejse: UDSOLGT

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser. Bemærk venligst – at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbeltværelse, forsøger rejseselskabet at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse.

Husk at oplyse PRÆCIS, det navn som det står i dit pas. Tilmelder du flere personer, skal du oplyse samtlige navne præcis, som det står i passet. Når tilmeldingen er registeret på en flybillet, kan det ikke ændres. En fejl bevirker, at du må købe en ny flybillet for egen regning, for rejseselskabet kan ikke ændre det.

Når du har købt din kursusdel Faktura 1 fra Mere Sundhed med yoga, pilates, meditation, vil du AUTOMATISK modtage faktura 2 for rejsedelen fra Langley. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

 

Pris for pakken er fra kr. 19.690,- fordelt på 3 rater

RATE 1:
Faktura fra Mere Sundhed:
 kr. 5.195,- for kursusdelen med yoga etc.
Faktura 1 betaler du med det samme ved tilmelding på dette website her.

RATE 2:
Faktura og depositum til Langley cirka kr. 2.200,- 

Faktura 2 modtages automatisk efter tilmelding, og rate 2 forfalder 7 dage efter modtagelse af faktura.

RATE 3:
Restbetaling til Langley på kr. 12.295,- ** excl. diverse selvvalgte tillæg til rejsedelen
Deadline for betaling d. 12. september 2019, så rate 3 forfalder 60 dage før afrejse

Når du har købt din kursusdel med undervisning (yoga, pilates, meditation) fra Mere Sundhed, vil du AUTOMATISK modtage faktura 2 for rejsedelen fra Langley. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Luksus Yogarejse 2019 : Udsolgt
TILMELD CARIBIEN

 

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

Der er bindende tilmelding på kursusdelen fra Mere Sundhed. Vi anbefaler på det kraftigste, at du har en rejseforsikring INDEN du booker en rejse, så du har sikret dig selv bedst muligt. I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består yogarejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Kursusdelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 = RATE 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her). Der er bindende tilmelding og pengene betales ikke retur og byttes ej heller til et andet kursus. Du er altid velkommen til at give din plads til en anden, så længe du oplyser Mere Sundhed om dette.
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Langley Travel (Faktura 2 som betales ved RATE 2 og RATE 3) . Rejseselskabet Langley er medlem af rejsegarantifonden Reg. nr. 1095. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af fakturaen med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

 
Vil du høre om andre yogarejser og yogaretreats?

Så tilmeld dig nyhedsbrev om kommende yogaworkshops, retreats og yogarejser og få samtidig gode råd og tips om sundhed.

 

Yoga, meditation og pilates i sydens sol

Når du tager med på denne yogarejse til Caribien kan du glæde dig til en skøn oplevelse for krop, sind og sjæl. Vi bor direkte på den smukke strand med solnedgang.