Guadeloupe yogarejse

Yoga beach Guadeloaupe

Caribien yogarejse 2019

Forkæld dig selv med 13 dages luksus yogaferie med yoga, pilates og meditation i Caribien på Guadeloupe. Ved vores hotel finder du kilometerlange hvide sandstrande med det turkise hav lige for dine fødder og en temperatur på 26-28 grader i november måned.

Du får 13 dages forkælelse for krop og sind med undervisningsprogram, hotelophold, mad og al transport fra København til hotellet på Guadeloupe. Der er sørget for det hele på yogarejsen, så du kan slappe fuldstændig af, når du rejser væk fra vinteren hjemme i Danmark. Tænk dig at nyde en stille stund med en bog (eller drink) under palmen på vores bounty-strand efter yoga.

Guadeloupe-Gorge-Moustique

Caribien og en del af Frankrig

Guadeloupe er en del af det Caribiske hav, som består af 7000 øer, hvoraf en gruppe af øerne benævnes  “De Små Antiller”. Herunder hører Guadeloupe, som udgør 6 øer. Guadeloupe er en gammel fransk koloni og er stadigvæk en del af Frankrig og dermed EU i dag.

Guadeloupe er en af de større og mere udviklede øer i Caribien, og alligevel er Guadeloupe stadigvæk uden mange turister, da der findes få flyruter til øen. Smukke Guadeloupe er derfor det perfekte ferieparadis til vores yogarejse, hvor vi har ro og plads til fordybelse kombineret med varme, sol, hvide bounty-strande, frodig natur, fransk kulturarv og skønne madoplevelser.

Kort-Guadeloupe

Øhavet “Guadeloupe”

Den franske kultur, arkitektur og levevis afspejler sig på Guadeloupe, hvor fransk også er modersmålet. De største af ø’erne er formet som en sommerfugl. Området på den venstre “vinge af sommerfuglen” hedder Basse-Terre, mens området på højre “vinge” hedder Grande-Terre.

Vores hotel ligger på den nordlige del af Basse-Terre, som er den smukkeste og frodigste af øerne i Guadeloupe. Netop af den årsag er 300 km2 af den sydlige del af Basse-Terre i dag en nationalpark. Et sandt paradis for naturelskere med tæt regnskov, floder og buldrende vandfald.

Hotel på Guadeloupe yogarejse

Dit hotel på yogarejsen

Vores hotel “Resort Fort Royal” er et resort beliggende direkte på stranden. Hotellet består af en hovedbygning, som ligger på en lille odde mellem to strande, så værelserne har en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav – se mere om værelsesmulighederne her.

Hotellets restaurant og dens store terrasse ligger midt på stranden, hvor maden er inspireret af det lokale eksotiske og franske køkken. I din yogarejse er inkl. morgenbuffet og aftenbuffet. På vores hotel finder du både tennisbane, pool og en strandbar med strandstole, så du kan ligge og dase i skyggen under en palme.

Massage yogarejse Guadeloupe

Velvære, massage og udflugter

Du har 2 uger til at komme ned i gear med Body & Mind træning langt væk fra hverdagens stress. Du kan også tilkøbe skøn massage, som nydes i den lille wellness hytte med udsigt udover havet.

Er du til udflugter og oplevelser kan du mod tillæg tage med på caribisk romsmagning, vandreture til en vulkan, “hovedstaden” med markeder og huse i kolonistil, hvalsafari eller til en ødet sydhavsø med havskildpadder, koralrev og laguner. Hotellet har også deres eget vandsport sted, som udlejer og tilbyder sejlbåde, windsurfing udstyr, kajakker, jet ski, snorkling, dykning og stand-up paddle boards.

Meditation-HelleLyngsgaardJohansen

Niveau på træningen

Yogarejsen er for alle niveauer af yoga og pilates, både begyndere og øvede, som gerne vil i dybden med deres praksis. Sværhedsgraden bygges op i løbet af rejsen, så vi starter med en blid stilling, som bliver mere og mere udfordrende, så alle kan blive udfordret på deres eget niveau.

Du behøver således ikke have nogen forudsætninger for at deltage, men jo mere du kender til Body & Mind træning, jo større mulighed har du for fordybelse. Udover den fysiske træning arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulness. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer, og du kan slippe tankemylderet.

Yoga på stranden

Programmet for yogarejsen

Vi træner på stranden og på en overdækket yogaterrasse, så vi både kan nyde morgensolen og være i skygge om eftermiddagen. Begge steder har vi en fantastisk udsigt ud over Det Caribiske Hav. Vi starter altid træningen i stilhed om morgenen, hvor der typisk vil være aktiviteter morgen og sen eftermiddag.

Samlet vil vi have omkring 30 undervisningstimer i løbet af de 13 dage. Du vil få træningsfri 2 hele dage samt 2-3 eftermiddage, så din krop kan få hvile. Når du har træningsfri, kan du bruge tiden på udflugter sammen med resten af gruppen eller nyde en stille stund på det smukke resort med en helt unik beliggenhed ved havet. Se mere om programmet her.

Der har været udsolgt de sidste 5 år i træk på Mere Sundheds yogarejser, så hurtigt tilmelding kan anbefales. Der udbydes kun denne ene yogarejse til Guadeloupe, så tilmeld dig i dag, hvis du vil være sikker på at få en plads og en bid af paradis til næste vinter.

Dato: 15. – 29. november 2019

Afrejse KBH lufthavn 15. november 2019 (ankomst 15. november Guadeloupe)
Hjemrejse Guadeloupe 28. november 2019 (hjemkost 29. november KBH lufhavn)

Bemærk flyrejsen foregår med flyskifte i Paris, men hele rejsen fra København til Guadeloupe er inkl., hvor underviser Helle Lyngsgaard Johansen er med på hele rejsen fra København til Guadeloupe tur/retur.

Pris fra kr. 19.190,-

Du sparer kr. 500,- ved bestilling før d. 1.2.2019
Efter d. 1.2.2019 stiger prisen med kr. 500,- 

Prisen er pr. person i delt dobbelt standardværelse inkl.:

 • Cirka 30 timers undervisning, vejledning og workshop
 • Underviser, som er med på hele rejsen: Helle Lyngsgaard Johansen
 • Delt standard dobbeltværelse med havudsigt i hovedbygningen
 • Alle værelser har Wi-Fi, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks, lille køleskab, skrivebord, hårtørrer og poolhåndklæde
 • Halvpension med morgenmadsbuffet og aftenbuffet (eksl. drikkevarer) på hotellets restaurant
 • Hele rejsen med alt transport er inkluderet. Rejsen er bestående af fly med Air France fra “Kastrup” i København til “Charles de Gaulle” i Paris, samt billet til bus mellem de 2 lufthavne “Charles de Gaulle” og “Orly”. Derfra fly fra “Orly” i Paris til “Porte a Pitré” på Guadeloupe samt retur.
 • Mad og drikkelse ombord på flyet fra Paris til Guadeloupe tur/retur
 • Transport til og fra hotel/lufthavn på Guadeloupe
 • Teknisk rejsearrangør er Langley Travel, så rejsedelen er dækket af rejsegarantifonden.
 • Prisen på rutefly hos Air France er ikke en fast pris, så kan der kan være et udsving på +/- 8 % i forhold til den fastsatte pris, hvilket er +/- kr. 1.150. Skulle prisen på rejsedelen mod forventning blive over 8 % af den fastsatte pris, vil du blive ringet op af rejsebureauet Langley, så du har mulighed for at afmelde din bestilling både hos Langley og Mere Sundhed, hvor du får alle pengene retur mod et mindre gebyr på kr. 200. Bliver prisen som beskrevet +/- 8  % gælder de normale handelsbetingelser.
 • Du skal oplyse PRÆCIS, det navn som det står i passet på den/de personer, som du tilmelder.

Ekstra som du kan bestille pris pr. person:
Bemærk der er flere forskellige værelsestyper, som du kan læse mere om her, men bestiller du delt standard dobbeltværelse med havudsigt, får du INGEN tillæg.

 • Enkeltværelsestillæg fra 1.695 på standard dobbeltværelse (prisen stiger, hvis du vælger et andet værelse)
 • Opgradering til andre typer af værelser – Læs om andre værelsestyper her
 • Opgradering til “All Inclusive” (Helpension og drikkevarer hele dagen): kr. 3.000
 • Mulighed for tilkøb af udflugter, vandsport, massage og vandreture
 • Rejseforsikring skal du selv købe, så tjek om du er dækket via dit forsikringsselskab.  Langley tilbyder ikke afbestillingsforsikring, de henviser til Gouda.dk eller europaeiske.dk, som begge tilbyder forsikringer med god dækning. Bemærk at teknisk rejsearrangør er Langley Travel, og de er medlem af rejsegarantifonden (Reg. nr. 1095).
 • På hver rejse er der et par ledsager-pladser, så kontakt Mere Sundhed for at høre, om der er flere “ledsager” pladser tilbage. En ledsager deltager ikke i det fysiske program. Fratræk kr 2.000 fra ledsagers pris, som kræver en rabatkode fra Mere Sundhed.

Skal du vælge “All Inclusive”?
Om du skal vælge “All inclusive” eller ej, kan Mere Sundhed ikke tage stilling til på dine vegne. Personligt vælger Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed ikke “All Inclusive”, da der i pakken er halvpension (morgenmad og 3 retters aftenmiddag), men måske er det en god løsning for dig at have helpension og alle drikkevarer inkl.? Mærk efter din mavefornemmelse og vælg ud fra den.

Hvem tager med på Mere Sundheds yogaferier?
På denne yogarejse til Guadeloupe er vi omkring 20-25 deltagere på i alle aldre (fra 18-80 år) og af begge køn. Der er både personer som rejser alene, og personer som rejser med en partner (ægtefælle, kollega, ven eller familie). Rejser du alene, så er der altid en eller flere fra gruppen at være sammen med – men bemærk at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbeltværelse, gøres alt for at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse, så tag højde for det i prisen. Det er også muligt, at en yogadeltager bor sammen med en ledsager, som ikke deltager i det fysiske program, kontakt Mere Sundhed for at høre om køb af ledsagerplads.

Tilmelding til yogarejse

Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt, idet rejserne ofte bliver hurtigt udsolgt, og der er kun er et begrænset antal pladser for at alle kan få personlig og optimal undervisning. Bemærk venligst – at hvis du rejser alene og ønsker delt dobbeltværelse, forsøger rejseselskabet at opfylde dit ønske, men går antallet af deltagere ikke op, må der tilkøbes enkeltværelse.

Husk at oplyse PRÆCIS, det navn som det står i dit pas. Tilmelder du flere personer, skal du oplyse samtlige navne præcis, som det står i passet. Når tilmeldingen er registeret på en flybillet, kan det ikke ændres. En fejl bevirker, at du må købe en ny flybillet for egen regning, for rejseselskabet kan ikke ændre det.

Ved at booke kursusdelen bekræfter du, at du ønsker at købe den samlede rejse, hvor rejsedelen kan blive +/-  kr. 1.150 i forhold til den annoncerede pris. Hvis prisen bliver lavere, betaler du naturligvis den lavere pris og omvendt vil du højst skulle betale kr. 1.150 mere til rejsebureaet Langley. Når du har købt din kursusdel Faktura 1 fra Mere Sundhed med yoga, pilates, meditation, vil du AUTOMATISK modtage faktura 2 for rejsedelen fra Langley. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

 

Luksus yogarejse 2019
Tilmeld Caribien Yogarejse

 

Pris for pakken er fra kr. 19.190,- fordelt på 3 rater

Du sparer kr. 500,- ved bestilling før d. 1.2.2019
Efter d. 1.2.2019 stiger prisen. 

RATE 1:
Faktura fra Mere Sundhed:
 kr. 4.695,- for kursusdelen med yoga etc.
Faktura 1 betaler du med det samme ved tilmelding på dette website her.
Efter d. 1.2.2019 stiger prisen. 

RATE 2:
Faktura og depositum til Langley cirka kr. 2.200,- 

Faktura 2 modtages cirka 14 dage efter tilmelding, og rate 2 forfalder 7 dage efter modtagelse af faktura.

RATE 3:
Restbetaling til Langley på kr. 12.295,- ** excl. diverse selvvalgte tillæg til rejsedelen
Deadline for betaling d. 12. september 2019, så rate 3 forfalder 60 dage før afrejse

**OBS den samlede pris på rejsedelen kan være +/- 8 %, hvilket er +/- kr. 1.150,- grundet vi flyver med rutefly. Det betyder, at vi først ved flyprisen ved betaling til Air France, dvs. når rejsebureauet booker din flybillet til november 2018.  Skulle prisen på rejsedelen til Langley bliver mere end 8% vil du blive ringet op af Langley, så du kan bekræfte, om du ønsker at beholde din booking. Ønsker du ikke at booke rejsen ved end pris som overstiger de 8% eller skulle du ikke besvare dit opkald fra Langley og vende tilbage inden for 2 timer, bliver din bestilling automatisk afbestilt. Du vil få pengene retur – også for Mere Sundhed kursusdel dog mod et mindre gebyr på kr. 200,-. Du kan altid genbooke din rejse, såfremt der er flere ledige pladser. 

Når du har købt din kursusdel med undervisning (yoga, pilates, meditation) fra Mere Sundhed, vil du AUTOMATISK modtage faktura 2 for rejsedelen fra Langley. Dermed er det 2 forskellige udbydere, som udgør denne rejse.

Luksus yogarejse 2019
Tilmeld Caribien Yogarejse

 

Bindende tilmelding, rejseselskab og rejsegarantifonden

Der er bindende tilmelding på kursusdelen fra Mere Sundhed. Vi anbefaler på det kraftigste, at du har en rejseforsikring INDEN du booker en rejse, så du har sikret dig selv bedst muligt. I henhold til loven om pakkerejser og Rejsegarantifondens regler, består yogarejsen af ydelser fra to forskellige udbydere:

 1. Kursusdelen med yoga, pilates og meditation faktureres af Mere Sundhed (Faktura 1 = RATE 1 som betales med kreditkort på dette website, se handelsbetingelser for Mere Sundhed her). Der er bindende tilmelding og pengene betales ikke retur og byttes ej heller til et andet kursus. Du er altid velkommen til at give din plads til en anden, så længe du oplyser Mere Sundhed om dette.
 2. Ophold, fly og transfer faktureres af Rejseselskabet Langley Travel (Faktura 2 som betales ved RATE 2 og RATE 3) . Rejseselskabet Langley er medlem af rejsegarantifonden Reg. nr. 1095. Dermed dækker Rejsegarantifonden for din betaling af fakturaen med hotel, fly og transfer i tilfælde af rejseselskabets konkurs.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.

Hvad synes tidligere deltagere om Helles yogarejser?

Tak for en herlig yogarejse, som jeg nød 200%.  De 9 dage i udlandet med 3 timers meditation, yoga og pilates hver dag, afvekslende med vandreture i det skønne landskab er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Helle er præcis, tydelig, hvert ord synes gennemtænkt og omgærdet af en ro, der gennemtrænger alt. Helle evner at række ud til hver enkelt på det niveau, man nu befinder sig på, så alle føler sig set. Blandt de mange yogalærere, jeg har haft, er Helle en uovertruffen formidler. Hendes viden, engagement og kærlighed for opgaven er koblet med en smittende glæde ved naturen og hendes medmennesker. Jo, det er velgørende. Jeg kan kun ønske, at mange flere får den oplevelse! Min første yogarejse med Helle bliver ikke den sidste. TAK, Helle!
Ulla Bruun de Neergaard

Luksus yogarejse 2019
Tilmeld Caribien Yogarejse

 

Glæd dig til en skøn oplevelse for krop, sind og sjæl til Caribien, hvor vi bor direkte på den smukke strand med solnedgang. Vi tager kun afsted denne ene gang, så vil du have en bid af paradis, så tilmeld dig i dag, så du er sikker på at få en plads.

Hvis du har overvejet, men har spørgsmål…?

Giv Helle Lyngsgaard Johansen et ring på 28 69 19 55 og spørg om det, du er i tvivl om. Du kan også skrive en mail ved at kontakte mig her.