Kickstart din krop Detox

Detox krop og sind

Online forløbet KICKSTART DIN KROP TRÆN SELV viser dig vejen mod en sundere, stærkere og mere smidig krop. Du får ro på dit nervesystem via åndedrættet. Du får en bedre fordøjelse og et mindre taljemål.

Det er et unikt træningskoncept designet til at give dig sunde træningsvaner. Du ændrer din hjernekemi og nervesystem, så du generelt føler dig gladere med mere overskud. Og det kan ses på taljemålet og din fordøjelse.

Fordelen ved online forløbet er, at du kun behøver at afsætte 8 dage for at komme i gang. Derefter bliver du holdt fast i, at du får trænet i små overkommelige bider, så du være med selv i en travl hverdag. Adgang fra januar og helt til april 2024 så du – på dage hvor du har mere tid – kan nyde dybdegående træningssessioner, som efterlader dig i en tilstand af ren velvære med en stærk og smidig krop.

baekkenbund-workshop

Fra smerter til velvære og godt humør

Din kropsholdning, taljemål og dit humør hænger uløseligt sammen med dit tarmsystem. Vores tarmsystem bliver kaldt den 3. hjerne og ikke uden grund. Uden du tænker over det, går der konstant signaler fra dit fordøjelsessystem til din hjerne og tilbage igen.

Mange føler sig oppustet, har ondt i maven, forstoppelse, diarre, luft i maven, fordøjelsesproblemer, delte mavemuskler eller har bare svært ved at træne/få kontakt til mavemusklerne. Det behøver ikke være sådan, du kan ændre det med yoga og helt unikke øvelser. Vil du være god mod dig selv, beholde dit gode humør og ikke mindst den slanke linje, så skal din fordøjelse også være i orden. Hør mere i miniforedraget “Sådan kommer du i form uden stress”.

Flot holdning starter ved fødderne

Løsningen er at komme i gang med sunde vaner

Du får opskriften på, hvordan du får kickstartet nye sunde vaner, som vil gøre hele forskellen for din hjerne, din krop og din fordøjelse. Du lærer at træne efter helkropsbetragtningen, samtidig med at du får råd til en sundere livsstil for at hjælpe din fordøjelse. Det betyder, at du på sigt får flottere og rankere holdning med kontakt til mavemusklerne og resten af kroppen på fagsprog kaldet muskelslynger.

Når vi zoomer ind på dit fordøjelsessystem, så er det vagusnerven, som sender signalerne fra tarm til hjerne og tilbage igen. Du får viden om, hvordan du kan påvirke netop vagusnerven, så dit nervesystem og kroppen holdes sund og i balance. Og hvordan det hele sker i sammenhæng med resten af kroppen og specielt med fokus på åndedrættet, så der sættes gang i kroppens naturlige udrenselsesprocesser.

Træn effektive og skånsomme øvelser. Det vil give dig mere ro og en større kropsbevidsthed, så du tager de rigtige valg for dig. De sunde træningsvaner virker, og det giver dig resultater på den lange bane. Du gentager nemlig de 8 dages træning i loop, hvor du har adgang helt til april 2024. Du får opskriften på at komme i gang med træning på den rigtige måde uden at udmatte dig selv. Træningsøvelserne kan udføres af alle, da du får tydelig instruktion i, hvordan du skal gøre – også hvis du har skader.

KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage er for dig som:

 • Ønsker en god start på 2024 med fokus på detox og ro på nervesystemet
 • Er træt af at have ondt i maven, oppustet eller generelt lider af træthed
 • Har en uhensigtsmæssigt kropsholdning og ondt i ryggen
 • Ønsker en bedre kontakt til mavemusklerne, som kan skyldes fordøjelsesproblemer eller delte mavemuskler
 • Ikke har tid eller overskud til hårde bootcamps, som slider på kroppen, da du overbelaster og stresser nervesystemet
 • Leder efter overskuelig træning, så du kommer i gang med at træne på en blid, sikker og effektiv måde
 • Gerne vil afsætte 8 dage til at komme i gang med egenomsorg og træning
 • Ønsker fleksibel træning og adgang helt til april. Du behøver ikke at træne på faste tidspunkter, men du kan tage træningen i dit eget tempo til denne TRÆN SELV træning.
 • Ønsker kvalitetstræning, som også går i dybden. På dage hvor du har god tid, kan du træne efter 5 forskellige 60 minutters undervisningsyogaklasser.
 • Du skal ikke ud ad døren, men kan træne hjemmefra helt indtil april 2024, da du har adgang til al materialet i denne periode.
 • Ønsker et unikt træningskoncept med en personlig træner og træningsspecialist, men til en brøkdel af prisen.
 • BONUS 1 workshop replay: Du får i bonus adgang til replay af Detox Yoga workshoppen i undervisningsmaterialet.
 • BONUS 2 Foredrag og øvelser replay: Du får optagelsen af foredrag og øvelser for en god nattesøvn og et mindre taljemål.

Du skal vide, at KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage ikke er for dig, som ønsker en sultekur med ensidigt fokus på mad og mangel på samme. Al forskning viser at en kur, der næsten er umuligt at holde, vil betyde, at du ender, hvor du var før kuren, og ofte med et par ekstra kilo på sidebenene.

Hvis du ikke ønsker en sultekur, så kan du roligt tilmelde dig KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage, hvor du lærer sunde trænings- og livsstilvaner, hvor du får opskriften på en sund start med egenomsorg i 2024.

Start DIN rejse nu

I hverdagen har vi ofte mange tanker, mange gøremål og lange to-do-lister. Vi er det, man kan kalde “oppe i hovedet”. Hvornår har du egentlig overskud til at træne? Hvor nemt er det at få indført nye sunde træningsvaner, selvom du rigtig gerne vil?

Der vil altid været noget, du lige skal gøre på arbejdet, ordne i hjemmet, købe ind eller planlægge alverdens projekter. Så hvis du venter med at passe på dig selv, så er der risiko for, at du aldrig kommer til det. Du skal ikke vente på at få mere tid. Du skal tage dig tid til dig selv NU. På Kickstart din krop Detox får du prioriteret dig selv. Din gave til dig selv i det nye år.

Vi arbejder med øvelser, som påvirker dit nervesystem, så du kommer ned i kroppen, og helt bogstaveligt helt ned og mærker hvordan din fordøjelse forbedres – du detoxer. I yoga kaldes det også at arbejde med fordøjelsesilden. Du vil lære helt unikke åndedrætsøvelser, træningsøvelser og yogaøvelser, som hjælper dig og din krop i balance. Du bruger de 8 dage til at få startet DIN rejse hjem til din egen krop. Du lærer at TRÆNE SELV.

Ja tak – det lyder fantastisk, jeg vil deltage

Ikke åben for tilmelding endnu. Åbner for tilmelding slut oktober. 

Hør mere i gratis LIVE lige her om 2024 forløbet. 
TILMELD GRATIS LIVE

Du er en fantastisk formidler og god til at differentiere øvelserne, så alle kan være med. Dine ord guider så fint, så det giver ro og harmoni og stor forståelse for øvelser, og hvad de gør for een. Undervisning med dig er ren forkælelse at give sig selv. Alle skulle unde sig selv din undervisning.
Aase Emilie Skaarup, Fysioterapeut

Datoer for forløbet

 • Jo før du tilmelder dig, før længere tid vil du have adgang til TRÆN SELV forløbet
 • Du finder 8 dages træningsprogram med dagens undervisning i vores undervisningsforum
 • Bonus 1: Du får 2 dages ekstra træningsmateriale (DAG 9 og DAG 10) med Detox Yogaworkshoppen
 • Bonus 2: Du får ekstra øvelser og foredrag for en god nattesøvn oven i.
 • Alt undervisningsmateriale kan ses, når du har tid og så ofte du vil, mens du har adgang
 • 6. april 2022 kl. 23:59 slutter KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage TRÆN SELV forløbet

TRÆN SELV forløbet kr. 995,-

Tilmeld dig nu

Jo før du tilmelder dig, jo længere tid har du adgang til træningsprogrammerne. Du får samtidig bonusser til en værdi á 2 x kr. 295,-. Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller forløb, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Se generelle handelsbetingelser her.

Ja tak jeg vil i gang med unik træning

Ikke åben for tilmelding endnu. Åbner for tilmelding slut oktober. 

Hør mere i gratis LIVE lige her om 2024 forløbet. 
TILMELD GRATIS LIVE

Jeg er blevet meget afhængig af din dejlige guidning gennem videoerne. Jeg tager en video ad gangen hver dag, og når ugen er omme starter jeg forfra. Det er blevet en dejlig vane, som jeg prioriterer meget højt. Det allerbedste er, at jeg i den grad har fået det meget bedre i min krop. Både min holdning, min balance og kontakt til mine coremuskler er blevet meget bedre. Helle, du er bare selv en gave med din skønne undervisning. Jeg har fået så meget ud af at være med til kickstart i 8 dage. Fantastisk træning som hjælper. TAK
Ulla Beck-Rasmussen

Du er en eminent instruktør, så online undervisning er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Jeg vil klart anbefale din online undervisning til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

Gear ned med yoga og meditation

Underviser på forløbet

Jeg hedder Helle Lyngsgaard Johansen. Jeg har arbejdet med og undervist tusindvis af kvinder og mænd til en sundere livsstil i over 20 år. I min undervisning sammensætter jeg min viden om træning, kost, søvn, mental sundhed, livsstilsvaner og kommunikation (uddannet Cand. Merc. fra Copenhagen Business School).

Som uddannet certificeret personlig træner, yogalærer, pilatesinstruktør, kostvejleder og livsstilscoach arbejder jeg med det hele menneske. Det giver mig en unik indgangsvinkel til at kunne give dig, DET du har brug for, NÅR du har brug for det. Hos mig handler det om HELE dig. Hør om hvordan du skaber gode træningsvaner i den 10 minutters korte video: Sådan kommer du i form uden at stresse kroppen”.

Har du har overvejet forløbet, men har et spørgsmål…?

Har du spørgsmål til din rejse mod en flottere holdning med fokus på din fordøjelse og generelt velvære, så kontakt mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

Praktisk information [TRÆN SELV 2022]

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Øvelserne kan trænes uanset dit niveau, da jeg tager hensyn til skader. Jeg guider dig igennem øvelserne i et rolig tempo med nærvær, så du får en skånsom men virkelig effektfuld træning, uden at du stresser kroppen. Du kan repetere øvelserne efter behov, da du har adgang i 90 dage til ALT materialet.

Hvor lang tid er undervisningen?

Undervisningen, som er træningsprogrammer til 8 dage, varer mellem 10 – 20 minutter. Hver træningsdag udgøres af træningsbidder på øvelser, som varer mellem 4-8 minuter, så du kan træne i den tid, som det passer dig, så du kan nå at træne selv i en travl hverdag. Derudover har du hele 5 dybdegående yogaklasser på 60 minutter, som du kan træne på dage, hvor du har mere tid.

Hvornår afholdes KICKSTART DIN KROP?

Dit 8 dages online forløb er tilgængelig fra den 6. januar 2022 kl. 6:00. Hvis du tilmelder dig efter denne dato, vil du få adgang 24 timer efter din tilmelding.

Indholdet fra KICKSTART DIN KROP er tilgængeligt i 90 dage, så du har adgang indtil den 6. april på et lukket område på www.meresundhed.dk med et password.

For LIVE deltagelse på din bonusworkshop “Detox Yoga Jule workshoppen den 29. december” og “God nattesøvn for et mindre taljemål den 9. januar” kræves Facebookprofil, men du kan se de optagede videoer på replay lige så tit du vil  ligesom det øvrige materiale.

Hvor foregår KICKSTART DIN KROP?

Du skal have adgang til internettet fra din telefon, tablet eller PC, da al undervisning foregår online, så du træner hjemme hos dig selv.

Når du tilmelder dig her på hjemmesiden, modtager du en mail den 6. januar 2022 kl. 6:00 med et password til www.meresundhed.dk, hvor du får adgang til ALT materialet. Husk at gemme dit password, så du kan få adgang.

Vil du deltage på LIVE Detox Yoga Jule workshoppen eller “God nattesøvn for et mindre taljemål” kræves Facebookprofil. Du kan dog også se og gense workshoppen som replay på det lukkede område.

Så du har ikke brug for en Facebookprofil for at kunne deltage på forløbet.

Skal jeg bruge træningsudstyr?

Du skal bruge dette udstyr, når du træner:

 • Træningsmåtte
 • Massagebold fra 5-10 cm i diameter (kan f.eks. være denne bold eller en tennisbold)
 • Tæppe
 • 2 store puder
 • En stol

Lær at træne efter helkropsbetragningen med fokus på din fordøjelse.

Start rejsen hjem til din egen krop.

Meditation-Helle-MereSundhed

Tusind TAK for en hel igennem dejlig undervisning. Jeg har nydt hvert sekund, med en dejlig gennemgang af principper, og øvelserne med fokus på så mange aspekter. Du er meget inspirerende at være sammen med, og jeg elsker dit væsen som menneske men også som instruktør. Der var ingen slinger i valsen, jeg var aldrig i tvivl om, hvad du mente, du gav klar besked i din undervisning. Din tidsplan for undervisningen var planlagt og blev gennemført til sidste minut. Jeg har allerede anbefalet dig til venner og kolleger.
Stina Jensen, Forsikringsrådgiver

Helle blander sig i mine sovevaner. I hvordan jeg sætter mine fødder. Og hvordan jeg spiser. Hun jager mig fra lodrette stillinger til vandrette. Får mig til at løfte tunge vægte, svinge med et kosteskaft og indtage yoga-lignende stillinger, som får det til at hive i steder på min krop, som jeg helt ærligt havde glemt eksisterede. Og ind i mellem holder hun mig moderligt i hånden, mens hun leder mig ud i gakkede gangarter, hvor jeg øver korrekt fodstilling, træner balancen, som åbenbart var blevet væk, og får en sund griner over min egen umulighed, der imidlertid stille og roligt forvandles til fremskridt.

Jeg troede helt ærligt, at jeg ville blive mægtig øm, hade træningen og få et noget anstrengt forhold til den lille, smukke kvinde, der stråler af energi og sundhed, og som åbenbart ikke finder nogen udfordring for stor, mens hun ihærdigt hjælper mig til at nå mine mål. Sandheden er, at jeg ser frem til hver eneste time med Helle Lyngsgaard Johansen, som har været min personlige træner i 3 måneder. Jeg glæder mig til timerne, og de er fredhellige i min ellers travle hverdag som selvstændig og bestyrelsesformand. Her kan kun Helle nå mig, og hun er fuldt koncentreret om at opbygge min krop og mit velvære fra det skrantende niveau, jeg nu en gang startede med.

Selvom det er virkelig hårdt arbejde, så har jeg endnu ikke oplevet at gå udmattet eller øm fra en træningstime. Helle slutter altid med et passende mål af udstrækning og afspænding. Når timen er færdig, føler jeg mig underligt nok udhvilet og er i sprudlende humør. Sådan er det, fordi Helle er umådelig dygtig til sit arbejde. Hun har en fin fornemmelse for, hvor langt hun kan presse dig. Og hun er et bundløst kar af viden og utallige slags træningsøvelser. Hun tilpasser alt efter dig, og det humør du møder op i til timen. Smidigt og elegant fører hun dig igennem træningen, motiverer dig, presser dig og booster dit selvværd. Før du ved af det, er timen gået – og tro det eller ej, du længes efter den næste. Og et bad.

Nu kan jeg uden besvær nå mine fødder med hænderne, selvom benene er strakte. Jeg kan stå på et ben uden at vakle, mens jeg tager bukser på. Min taske føles ikke længere dødeligt tung. Og trappen tager jeg i fuldt firspring – det er i hvert fald tæt på.

Helle gør det sikkert at træne. Hun gør det effektivt. Hun skaber resultater. Og hun gør det sjovt. Derfor er hun min personlige træner.
Lene Mollerup, Kommunikationsrådgiver

Tilmelding: Ja tak jeg vil i gang med unik træning

Sunde træningsvaner online
TILMELD KICKSTART DETOX

Har du har overvejet KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE, men har et spørgsmål…?

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen ved at kontakte mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

Booker du en plads på dette online forløb, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at kickstarte din rejse mod en sundere krop.