Kickstart din krop Detox

Detox krop og sind i 2021

Online forløbet KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE viser dig vejen mod en sundere, stærkere og mere smidig krop. Du får ro på dit nervesystem, en god fordøjelse og et mindre taljemål.

Du får et unikt træningskoncept designet til at give dig sunde træningsvaner. Du ændrer din hjernekemi og nervesystem, så du generelt føler dig gladere med mere overskud. Og det kan ses på taljemålet og din fordøjelse.

Fordelen ved det intensive online forløb er, at du kun behøver at afsætte 8 dage for at komme i gang. Helle holder dig fast i, at vi mødes online og træner sammen i små bider, så du være med selv i en travl hverdag.

Du får opskriften på at komme i gang med træning på den rigtige måde uden at udmatte dig selv. Træningsøvelserne kan udføres af alle, da du får tydelig instruktion i, hvordan du skal gøre – også hvis du har skader. ÅBEN FOR TILMELDING TRÆN SELV adgang.

baekkenbund-workshop

Fra smerter til velvære og godt humør

Din kropsholdning, taljemål og dit humør hænger uløseligt sammen med dit tarmsystem. Vores tarmsystem bliver kaldt den 3. hjerne og ikke uden grund. Uden du tænker over det, går der konstant signaler fra dit fordøjelsessystem til din hjerne og tilbage igen.

Mange føler sig oppustet, har ondt i maven, forstoppelse, diarre, luft i maven, fordøjelsesproblemer, delte mavemuskler eller har bare svært ved at træne/få kontakt til mavemusklerne. Det behøver ikke være sådan, du kan ændre det med yoga og helt unikke øvelser. Vil du være god mod dig selv, beholde dit gode humør og ikke mindst den slanke linje, så skal din fordøjelse også være i orden.

Flot holdning starter ved fødderne

Løsningen er at komme i gang med sunde vaner

Du får opskriften på, hvordan du får kickstartet nye sunde vaner, som vil gøre hele forskellen for din hjerne, din krop og din fordøjelse. Du lærer at træne efter helkropsbetragtningen, samtidig med at du får råd til en sundere livsstil for at hjælpe din fordøjelse. Det betyder, at du på sigt får flottere og rankere holdning med kontakt til mavemusklerne og resten af kroppen på fagsprog kaldet muskelslynger.

Når vi zoomer ind på dit fordøjelsessystem, så er det vagusnerven, som sender signalerne fra tarm til hjerne og tilbage igen. Du får viden om, hvordan du kan påvirke netop vagusnerven, så dit nervesystem og kroppen holdes sund og i balance. Og hvordan det hele sker i sammenhæng med resten af kroppen og specielt med fokus på åndedrættet, så der sættes gang i kroppens naturlige udrenselsesprocesser.

Begynd 2021 med effektive og skånsomme øvelser, der giver dig mere ro og en større kropsbevidsthed, så du tager de rigtige valg for dig. De sunde træningsvaner virker, og det giver dig resultater på den lange bane.

KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage er for dig som:

 • Ønsker en god start på 2021 med fokus på detox og ro på nervesystemet
 • Har brug for fleksibel træning. Du behøver ikke at træne på faste tidspunkter, men du kan tage træningen i dit eget tempo
 • Gerne vil afsætte 8 dage i starten af det nye år til at komme i gang med egenomsorg og træning (med automatisk adgang i 30 dage)
 • Ønsker adgang til træning helt til 4. maj 2021, så du har mulighed for at forlænge din adgang for kun kr. 49 pr. måned i 3 måneder
 • Leder efter overskuelig træning, så du kommer i gang med at træne på en blid, sikker og effektiv måde
 • Er træt af at have ondt i maven, oppustet eller generelt lider af træthed
 • Har en uhensigtsmæssigt kropsholdning og ondt i ryggen
 • Ønsker en bedre kontakt til mavemusklerne, som kan skyldes fordøjelsesproblemer eller delte mavemuskler
 • Ikke har tid eller overskud til hårde bootcamps, som slider på kroppen, da du overbelaster og stresser nervesystemet
 • Ikke kan vente med at komme i gang, og derfor modtager du BONUS kom-i-gang videoer til kickstart af sunde træningsvaner ved tilmelding før 4. januar
 • Ønsker et unikt træningskoncept med en personlig træner og træningsspecialist, men til en brøkdel af prisen.

Du skal vide, at KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage IKKE er for dig, som ønsker en sultekur med ensidigt fokus på mad og mangel på samme. Al forskning viser at en kur, der næsten er umuligt at holde, vil betyde, at du ender, hvor du var før kuren, og ofte med et par ekstra kilo på sidebenene.

Hvis du IKKE ønsker en sultekur, så kan du roligt tilmelde dig KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage, hvor du lærer sunde trænings- og livsstilvaner, hvor Helle holder dig i hånden hele vejen, så du har et godt udgangspunkt for en sund start med egenomsorg i 2021.

Start DIN rejse nu

I hverdagen har vi ofte mange tanker, mange gøremål og lange to-do-lister. Vi er det, man kan kalde “oppe i hovedet”. Hvornår har du egentlig overskud til at træne? Hvor nemt er det at få indført nye sunde træningsvaner, selvom du rigtig gerne vil?

Der vil altid været noget, du lige skal gøre på arbejdet, ordne i hjemmet, købe ind eller planlægge alverdens projekter. Så hvis du venter med at passe på dig selv, så er der risiko for, at du aldrig kommer til det. Du skal ikke vente på at få mere tid. Du skal tage dig tid til dig selv NU. På Kickstart din krop Detox med start 6. januar får du prioriteret dig selv. Din gave til dig selv i det nye år.

Vi arbejder med øvelser, som påvirker dit nervesystem, så du kommer ned i kroppen, og helt bogstaveligt helt ned og mærker hvordan din fordøjelse forbedres – du detoxer. I yoga kaldes det også at arbejde med fordøjelsesilden. Du vil lære helt unikke åndedrætsøvelser, træningsøvelser og yogaøvelser, som hjælper dig og din krop i balance. Du bruger de 8 dage til at få startet DIN rejse hjem til din egen krop.

 

Ja tak  – jeg vil gerne på TRÆN SELV online Yoga

Kickstart online 3 mdr. adgang – åben for tilmelding
 TILMELD TRÆN SELV 

 

Ja tak  – jeg kan ikke vente med at komme i gang fuldt forløb

Kickstart online forløb på 8 dage UDSOLGT
 UDSOLGT STANDARD PAKKE

 

Du er en fantastisk formidler og god til at differentiere øvelserne, så alle kan være med. Dine ord guider så fint, så det giver ro og harmoni og stor forståelse for øvelser, og hvad de gør for een. Undervisning med dig er ren forkælelse at give sig selv. Alle skulle unde sig selv din undervisning.
Aase Emilie Skaarup, Fysioterapeut

Datoer for forløbet

 • KICKSTART DIN KROP DETOX på 8 dage starter onsdag 6. januar 2021
 • Hver dag i 8 dage modtager du en mail med dagens undervisning
 • 3 gange liveundervisning sammen med Helle 6. januar kl. 17:30, 9. januar kl. 9:00 og 13. januar kl. 17:30
 • Adgang til al undervisning (også liveoptagelserne) i 30 dage fra start, dvs. indtil torsdag 4. februar
 • Adgang til lækre bonusvideoer værdi kr. 695,- allerede NU
 • Mulighed for at tilvælge 1 x 55 minutters personlig træning og vejledning med Helle, som afholdes inden den 6. april 2021
 • Mulighed for at tilvælge at forlænge forløbet til kun kr. 49,- pr. måned ved 3 måneder indtil den 4. maj 2021

Pris på standard pakken kr. 1.995,-

Nytårsrabat er udløbet d. 4. januar 2021 

 • Spar kr. 700,- Din rabatpris er kr. 1.295,- (Rabatprisen er meget mindre, end hvad du normalt betaler for 2 x 55 minutters personlig træning og coaching med Helle).  
 • BONUS værdi på kr. 695,- Du får kom-i-gang træningsvideoer til ro for dit nervesystem.
 • GULD PAKKE (udsolgt): Køb standard pakke og få oven i 1 x personlig træning & kostvejledning på 55 minutter, hvor rabatten er kr. 300. Personlig vejledning og træning til netop dig (Vælg enten fysisk at møde op i træningsstudie i Kokkedal eller vejledning over telefon/skype. Konsultationen skal være booket med afholdelse senest den 6. april 2021).

Din rabatpris på standard pakken kr. 1.295,-

Dine bonusvideoer til en værdi á kr. 695, som du får med i købet 

 • 6 minutters guided meditation med fokus på åndedrættet for at mindske tankemylder
 • 10 minutters afspænding for ro på nervesystemet for en bedre fordøjelse og større velvære
 • 13 minutters guided meditation for en rolig aften med en bedre søvn og mere overskud
 • 15 minutters omvendte yogastillinger med lymfedræning og øget blodcirkulation
 • 25 minutters coretræning for en flad mave, stærk ryg og bedre fordøjelse

Tilmeld dig nu, mens der er ledige pladser

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, så det kan anbefales at tilmelde sig hurtigt. Der er kun er et begrænset antal pladser til disse rabatpriser, så hurtig anbefaling anbefales. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato eller forløb, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Se generelle handelsbetingelser her.

 

Ja tak til at komme i gang med unik træning

Kickstart Standard pakke UDSOLGT 
UDSOLGT STANDARD

 

Ja tak til unik træning og personlig træning af Helle

Kickstart Guld pakke UDSOLGT
 UDSOLGT GULD PAKKE

 

Jeg er blevet meget afhængig af din dejlige guidning gennem videoerne. Jeg tager en video ad gangen hver dag, og når ugen er omme starter jeg forfra. Det er blevet en dejlig vane, som jeg prioriterer meget højt. Det allerbedste er, at jeg i den grad har fået det meget bedre i min krop. Både min holdning, min balance og kontakt til mine coremuskler er blevet meget bedre. Helle, du er bare selv en gave med din skønne undervisning. Jeg har fået så meget ud af at være med til kickstart i 8 dage. Fantastisk træning som hjælper. TAK
Ulla Beck-Rasmussen

Du er en eminent instruktør, så online undervisning er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Jeg vil klart anbefale din online undervisning til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

Gear ned med yoga og meditation

Underviser på forløbet

Jeg hedder Helle Lyngsgaard Johansen. Jeg har arbejdet med og undervist tusindvis af kvinder og mænd til en sundere livsstil i over 20 år. I min undervisning sammensætter jeg min viden om træning, kost, søvn, mental sundhed, livsstilsvaner og kommunikation (uddannet Cand. Merc. fra Copenhagen Business School).

Som uddannet certificeret personlig træner, yogalærer, pilatesinstruktør, kostvejleder og livsstilscoach arbejder jeg med det hele menneske. Det giver mig en unik indgangsvinkel til at kunne give dig, DET du har brug for, NÅR du har brug for det. Hos mig handler det om HELE dig.

 

Har du har overvejet forløbet, men har et spørgsmål…?

Har du spørgsmål til din rejse mod en flottere holdning med fokus på din fordøjelse og generelt velvære, så kontakt mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

 

Praktisk information

 

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Øvelserne kan trænes uanset dit niveau, da jeg tager hensyn til skader. Jeg guider dig igennem øvelserne i et rolig tempo med nærvær, så du får en skånsom men virkelig effektfuld træning, uden at du stresser kroppen. Du kan repetere øvelserne efter behov, da du har adgang i 30 dage.

Hvor lang tid er undervisningen?

Undervisningen, som du modtager hver dag på mail, varer mellem 10 – 20 minutter. Derudover kan du deltage i 3 gange liveundervisning på 60 minutter pr. undervisning. Dine bonusvideoer er træningsbidder på mellem 6 – 25 minutter, så de kan nås i en travl hverdag.

Hvornår afholdes KICKSTART DIN KROP?

Dit 8 dages online forløb starter den 6. januar 2021.

Indholdet fra KICKSTART DIN KROP er tilgængeligt i 30 dage, så du har adgang indtil den 4. februar på www.meresundhed.dk. Du kan tilkøbe 3 måneders ekstra adgang, når forløbet er slut.

Datoer for liveundervisning (Det bliver optaget, så du kan gense, når du har tid indtil den 4. februar):
Onsdag den 6. januar kl. 17:30 – 18:30
Lørdag den 9. januar kl. 9:00 – 10:00
Onsdag den 13. januar kl. 17:30 – 18:30

Hvor foregår KICKSTART DIN KROP?

Du skal have adgang til internettet fra din telefon, tablet eller PC, da al undervisning foregår online, så du træner hjemme hos dig selv.

Når du tilmelder dig her på hjemmesiden, modtager du en mail med et password til www.meresundhed.dk, hvor du med det samme får adgang til dine BONUS videoer, som du kan gå i gang med allerede nu, hvis du tilmelder dig inden 4. januar kl. 22:00.

Fra d. 6. januar 2021 og 8 dage frem modtager du en mail til dagens træning på det passwordbeskyttede område på www.meresundhed.dk. Husk at gemme dit password, så du kan få adgang.

Vi har live træning 3 gange, som foregår i en lukket Facebook gruppe. Al live træning bliver også lagt ud på det passwordbeskyttede område www.meresundhed.dk, så du behøver ikke at have adgang til Facebook.

Skal jeg bruge træningsudstyr?

Du skal bruge dette udstyr, når du træner:

 • Træningsmåtte
 • Massagebold fra 5-10 cm i diameter (kan f.eks. være denne bold eller en tennisbold)
 • Tæppe
 • 2 store puder
 • En stol

 

Lær at træne efter helkropsbetragningen med fokus på din fordøjelse.

Start rejsen hjem til din egen krop.

 

Meditation-Helle-MereSundhed

 

 

 

Tusind TAK for en hel igennem dejlig undervisning. Jeg har nydt hvert sekund, med en dejlig gennemgang af principper, og øvelserne med fokus på så mange aspekter. Du er meget inspirerende at være sammen med, og jeg elsker dit væsen som menneske men også som instruktør. Der var ingen slinger i valsen, jeg var aldrig i tvivl om, hvad du mente, du gav klar besked i din undervisning. Din tidsplan for undervisningen var planlagt og blev gennemført til sidste minut. Jeg har allerede anbefalet dig til venner og kolleger.
Stina Jensen, Forsikringsrådgiver

 

Helle blander sig i mine sovevaner. I hvordan jeg sætter mine fødder. Og hvordan jeg spiser. Hun jager mig fra lodrette stillinger til vandrette. Får mig til at løfte tunge vægte, svinge med et kosteskaft og indtage yoga-lignende stillinger, som får det til at hive i steder på min krop, som jeg helt ærligt havde glemt eksisterede. Og ind i mellem holder hun mig moderligt i hånden, mens hun leder mig ud i gakkede gangarter, hvor jeg øver korrekt fodstilling, træner balancen, som åbenbart var blevet væk, og får en sund griner over min egen umulighed, der imidlertid stille og roligt forvandles til fremskridt.

Jeg troede helt ærligt, at jeg ville blive mægtig øm, hade træningen og få et noget anstrengt forhold til den lille, smukke kvinde, der stråler af energi og sundhed, og som åbenbart ikke finder nogen udfordring for stor, mens hun ihærdigt hjælper mig til at nå mine mål. Sandheden er, at jeg ser frem til hver eneste time med Helle Lyngsgaard Johansen, som har været min personlige træner i 3 måneder. Jeg glæder mig til timerne, og de er fredhellige i min ellers travle hverdag som selvstændig og bestyrelsesformand. Her kan kun Helle nå mig, og hun er fuldt koncentreret om at opbygge min krop og mit velvære fra det skrantende niveau, jeg nu en gang startede med.

Selvom det er virkelig hårdt arbejde, så har jeg endnu ikke oplevet at gå udmattet eller øm fra en træningstime. Helle slutter altid med et passende mål af udstrækning og afspænding. Når timen er færdig, føler jeg mig underligt nok udhvilet og er i sprudlende humør. Sådan er det, fordi Helle er umådelig dygtig til sit arbejde. Hun har en fin fornemmelse for, hvor langt hun kan presse dig. Og hun er et bundløst kar af viden og utallige slags træningsøvelser. Hun tilpasser alt efter dig, og det humør du møder op i til timen. Smidigt og elegant fører hun dig igennem træningen, motiverer dig, presser dig og booster dit selvværd. Før du ved af det, er timen gået – og tro det eller ej, du længes efter den næste. Og et bad.

Nu kan jeg uden besvær nå mine fødder med hænderne, selvom benene er strakte. Jeg kan stå på et ben uden at vakle, mens jeg tager bukser på. Min taske føles ikke længere dødeligt tung. Og trappen tager jeg i fuldt firspring – det er i hvert fald tæt på.

Helle gør det sikkert at træne. Hun gør det effektivt. Hun skaber resultater. Og hun gør det sjovt. Derfor er hun min personlige træner.
Lene Mollerup, Kommunikationsrådgiver

 

Tilmeld dig nu og vær med 6. januar

 

Ja tak til at komme i gang med unik træning

Kickstart standard forløb 
TILMELD STANDARD

 

Ja tak til unik træning og personlig træning af Helle

Kickstart guld pakke med personlig træning 
TILMELD GULD PAKKE

 

Har du har overvejet KICKSTART DIN KROP PÅ 8 DAGE, men har et spørgsmål…?

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen ved at kontakte mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

Booker du en plads på dette online forløb, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at kickstarte din rejse mod en sundere krop. Et par dage efter tilmelding vil du modtage dine BONUS træningsvideoer, så du kan komme i gang med at træne allerede nu.