Nakke Skuldre workshop

Det sunde aandedraet-yoga-meditation

Slip tankemylder, nakke – og skulderspændinger

Workshoppen er udsolgt. Køb 2 mdr. adgang i stedet for. Tankemylder, hovedpine og smerter i nakke og skuldre er i dag blevet en folkesygdom i Danmark. Vores kroppe er designet til bevægelse med et fuldkomment åndedræt og en smidig og rank ryg. Og vi er designet til at tage pauser.

Problemet er, at vi ikke tager de tiltrængte pauser. Vi trækker ikke vejret dybt helt ned i maven, og vi spænder op i nakke og skuldreområdet. Lær hvordan du kan genskabe din naturlige flotte holdning, så du får løsnet op i nakke og skuldre, skabt plads til det livsgivende åndedræt og finde en dyb indre ro. Du lærer betydningen af at være i nuet.

Lær mindfulness i praksis

Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve, at du bliver mere fokuseret, du får udført mere, og du bliver mindre træt. Et mix af nakke og skuldreøvelser, øjenøvelser, ansigtsyoga og mindfulness øvelser vil berolige dit nervesystem, så dine overanstrengte muskler i området slapper af. Du vil slippe spændingen mellem øjenbrynene, du vil slippe tankemylderet og en begyndende hovedpine. På sigt vil din nattesøvn blive forbedret, så du helt konkret får mere energi i dine vågne timer.

Meditation og mindfulness øvelser er ikke svære. Det svære består i at få det gjort. Du lærer øvelserne på denne workshop, hvor du får øvelserne på skrift til hjemmetræning, så du kan træne øvelserne igen og igen. Og igen.

Workshoppen er et velfortjent pusterum

Giv dig selv et velfortjent pusterum og få velvære med i købet. Kroppen er designet til bevægelse, men ofte sidder eller står vi en let foroverbøjet stilling, som påvirker vores holdning negativt. Vores hoved falder forover, vores skuldre løftes, brystkassen trækkes sammen, ryggen runder og vores vejrtrækning bliver overfladisk. Det belaster hele dit system. Du får spændinger op i nakke og skuldre ofte efterfulgt af hovedpine og træthed.

På workshoppen lærer du at strække de muskler, som typisk bliver for stramme, spændte og overbelastede i løbet af en arbejdsdag. Da krop og sind hænger sammen vil de praktiske øvelser påvirke dit mentale velvære i positiv retning. Du lærer samtidig simple meditationsøvelser, som dæmper dit tankemylder, så du føler indre ro. Din hjerne og din krop vil elske disse nye værktøjer i form af anatomi, kropsforståelse, teori og praktiske øvelser, så du lærer at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Træningsprogram og online video

På online workshoppen får du BÅDE træningsprogram på skrift og adgang til den optagede online video fra workshoppen i 2 dage. Køb adgang til alle 3 temaworkshops i serien KOM FRA HOVEDET NED I KROPPEN workshops, så du kan komme i dybden med din hjemmetræning. Slip tankemylder og dine spændinger i nakke og skuldre d. 29. oktober er den éne af de 3 workshops.

Dato: Torsdag d. 29.10 kl. 18:30 – 21:00  
Sted: Online Workshop fra din egen PC

Workshop Pris: Kr. 495,- inkl. træningsprogram
Pris tillæg for 2 mdr. adgang til 6 timers træning: kr. 280,-  (normalpris kr. 675,-)

 

Siden jeg begyndte hos Helle, kan jeg mærke at min ryg, nakke og skuldre er blevet stærkere. De belastninger, som kroppen udsættes for i løbet af dagen kan klares meget nemmere nu, så jeg ikke føler smerter og ubehag om aftenen. Min holdning blev også markant forbedret. Nu kan jeg sidde med ret ryg, selv på sofaen efter en lang og travl arbejdsdag, og det føles helt naturligt og kræver ingen anstrengelse. Alle de positive ændringer er sket takket være Helles fantastiske og inspirerende undervisning. 
Inna  Strauss, Tandlæge

Tak for din rolige stemme, der inviterer til at fokusere på det vigtige åndedræt. Jeg har været meget glad for hele online forløbet, som hænger super godt sammen. Min aha oplevelse på forløbet er, at bevægelser i langsomt tempo er så dybdegående. Er gerne med på næste online forløb og anbefaler dig til andre. 
Jette Olesen

 

Tilmelding til workshop

Tilmelding sker ved betaling i webshoppen, hvor du kan vælge at deltage på én workshop eller alle 3 Kom fra hovedet ned i kroppen workshops. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, og da der er begrænset antal pladser, anbefales hurtig tilmelding. Tilmelding er bindende, så kursusgebyr refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden workshop, men du kan gratis overføre din plads til en anden. Jeg glæder mig til at se dig online.

Ja tak – jeg vil slippe tankemylderet og spændinger i nakke og skuldre Udsolgt
 TILMELD 29. OKTOBER 

 

Ja tak – jeg vil gerne have 2 måneders adgang
Køb adgang til alle 3 workshops “Kom fra hovedet ned i kroppen” i 2 måneder
 TILMELD 2 MDR. ADGANG 

 

Praktiske informationer om workshoppen

Online Workshoppen bliver afholdt via internettet. Du træner hjemmefra, hvor du har en internetforbindelse. Alt hvad du behøver er en PC eller tablet med lyd og internetforbindelse og en profil på Facebook. Dagen inden workshoppen d. 28. oktober modtager du en mail med praktisk info med adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor workshoppen afholdes.

  • Workshoppen er teori og praksis for begyndere og øvede, som ønsker indre ro og slippe spændinger i nakke og skuldreområdet.
  • Træningsudstyr: Stol, yogamåtte, tæppe og pude.
  • Tag behageligt tøj på og hav en ekstra trøje og et par strømper med til afspænding.
  • Bonus: Du har adgang til træningen i 2 dage i Facebook gruppen.
  • Bonus: Du modtager øvelserne på skrift efter deltagelse på workshoppen
  • Bonus: Ved LIVE deltagelse på online workshoppen kan du stille spørgsmål direkte til træningsekspert Helle Lyngsgaard Johansen.
  • 2 mdr. adgang: Køb 2 mrd. adgang til alle 3 workshops i serien “Kom fra hovedet ned i kroppen” til kr. 280,- (normalpris kr. 675,-)

Tilmelding til workshop

Ja tak – jeg vil slippe tankemylderet og spændinger i nakke og skuldre Udsolgt
 TILMELD 29. OKTOBER 

 

Ja tak – jeg vil gerne have 2 måneders adgang
Køb adgang til alle 3 workshops “Kom fra hovedet ned i kroppen” i 2 måneder
 TILMELD 2 MDR. ADGANG 

 

 

Er du i tvivl om denne type workshop er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så du finder den rigtige træning og løsning for dig.

Meditation-Helle-MereSundhed