Ned i kroppen

Gear ned med yoga og meditation

Kom fra hovedet ned i kroppen

Hvis du har hovedpine, smerter i kroppen, ondt i nakke og skuldre, sover dårligt, har tankemylder, har en kort lunte eller har du bare ikke det overskud, som du plejer at have, så er dit nervesystem i alarmberedskab. Din hjerne vil konstant tænde for advarselsblinkene, og du vil føle dig utryg. Du skal lære, hvordan du beroliger dine sanser og din vagusnerve.

På disse online workhops lærer du øvelser, som vil berolige dit nervesystem og styrke dit immunforsvar. Du får undervisning i yoga, meditation og intelligent træning med fokus på at få jordforbindelse og på det sunde åndedræt. 

Yogaundervisning med Helle - lær hundestrækket

Træning er vigtigere end nogensinde før

Undervisningen foregår ONLINE i løbet af oktober måned, så det er coronavenlig træning hjemme fra din egen stue. Det er ingen tvivl om, at vores verden har ændret sig, og det kan bekymre og stresse både krop og sind.

Vi ved fra forskning, hvor vigtig træning er for både din mentale og fysiske sundhed. Så giv dig selv den gave at træne med nærvær, og lær hvordan du kommer fra dit hoved og ned i kroppen. Du giver slip på unødige tanker og bekymringer. Du finder indre ro. Du får overskud og mere energi. Det føles godt at være dig.

Du kommer fra hovedet og ned i kroppen

Du vil forøge din smidighed, styrke og forny din energi. Øvelserne stimulerer og styrker de indre organer og holder alle kropsfunktioner sunde. Du får kontakt til dine fødder og bliver groundet. Ønsker du at opnå din drømmevægt, så er denne type træning også din vej til et slankere taljemål, fordi du mindsker niveauet af stresshormon i kroppen.

Giv mig et par timer af din tid, og du får værktøjerne til:

 • Bedre søvnkvalitet
 • Reduceret muskelspændinger og smerter
 • Mindsket mængden af stresshormon
 • Lettere ved at opnå din drømmevægt
 • Mere energi
 • Øget overskud
 • Større livsglæde
 • Helt lavpraktisk får du trænet fødder, hofter, mave, lænd, ryg, nakke, skuldre, og du får tømt hovedet.

Workshops med fokus på hele dig

De 3 online workshops KOM FRA HOVEDET NED I KROPPEN har hvert deres fokus, så du får trænet hele dig. Du kan deltage i én eller alle tre workshops, som foregår via Facebook.

Du kan købe adgang til de tre workhops i 2 mdr. uden at have adgang til Facebook eller du kan få gratis adgang til de tre workshops i 2 mdr., når du deltager på alle tre workshops. Det er helt op til dig. Om du er begynder eller øvet har ingen betydning, da alle vil kunne mærke øvelsernes vidunderlige virkning, hvor der sker en harmonisk forening af det sunde åndedræt og kroppen.

 1. Sunde fødder med fokus på din kropsholdning d. 21. oktober kl. 18:30 – 21:00
 2. Smidige hofter, flad mave og stærk lænd d. 26. oktober kl. 18:30 – 21:00
 3. Slip tankemylder og dine spændinger i nakke og skuldre d. 29. oktober kl. 18:30 – 21:00

Priser og rabatter

 • Deltag på én workshop : kr. 495,-
 • Fuld pakke med tre workshops inkl. 2 mdr. adgang: kr. 1.200,-
 • SPECIEL RABAT: Fuld pakke med tre workshops inkl. 2 mdr. adgang KUN kr. 990,-  (Tilbuddet gælder kun indtil d. 19.10 kl. 21:00 og kræver en rabatkode (kuponkode), som du får tilsendt i nyhedsbrevet)
 • Tillæg til deltagelse på én workshop: Køb 2 mrd. adgang til alle 3 træningsworkshops, når du også deltager i én workshop: kr. 280,-
 • Køb 2 mrd. adgang til alle 3 træningsworkshops uden at du deltager på en workshop (kræver ikke Facebook): kr. 675,-

Tilmeld fuld pakke

Ja tak – jeg ønsker FULD PAKKE til “Kom fra hovedet ned i kroppen”

Køb fuld pakke og opnå rabat med 3 workshops, træningsprogrammer på skrift inkl. adgang til 2 mdr. træning
 TILMELD FULD PAKKE 

Mangler du en rabatkode? Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Tilmeld kun én workshop

Ja tak – jeg vil deltage på ÈN workshop – VÆLG tema nedenfor og evt. tillæg

SUNDE FØDDER: TILMELD OG LÆS HER

HOFTE, MAVE, RYG: TILMELD OG LÆS HER

NAKKE & SKULDRE: TILMELD OG LÆS HER

Tillæg:  2 mdr. adgang til alle tre workshops: KØB TILLÆG HER

 

Tilmeld kun adgang til 2 mdr. træning (uden Facebook)

Ja tak – jeg vil købe 2 mdr. adgang til alle 3 workshops
Bemærk du kan ikke stille spørgsmål til træningsekspert Helle Lyngsgaard Johansen, og du får ikke udleveret øvelserne på skrift.
 KØB 2 MDR. ADGANG HER 

 

 

Tak for din rolige stemme, der inviterer til at fokusere på det vigtige åndedræt. Jeg har været meget glad for hele online forløbet, som hænger super godt sammen. Min aha oplevelse på forløbet er, at bevægelser i langsomt tempo er så dybdegående. Er gerne med på næste online forløb og anbefaler dig til andre. 
Jette Olesen

Siden jeg begyndte hos Helle, kan jeg mærke at min ryg, nakke og skuldre er blevet stærkere. De belastninger, som kroppen udsættes for i løbet af dagen kan klares meget nemmere nu, så jeg ikke føler smerter og ubehag om aftenen. Min holdning blev også markant forbedret. Nu kan jeg sidde med ret ryg, selv på sofaen efter en lang og travl arbejdsdag, og det føles helt naturligt og kræver ingen anstrengelse. Alle de positive ændringer er sket takket være Helles fantastiske og inspirerende undervisning. 
Inna  Strauss, Tandlæge

Du er en eminent instruktør, så online undervisning er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Det er dejligt at have materiale at arbejde videre med efter workshoppen. Jeg vil klart anbefale din online undervisning til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

 

 

Er du i tvivl om denne type workshop er noget for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Personlig træner, Yogalærer, Pilatesinstruktør og Livsstilscoach Helle Lyngsgaard Johansen fra Mere Sundhed på mail lige her eller ring på 2869 1955, så du finder den rigtige træning og løsning for dig.

Meditation-Helle-MereSundhed