Nakke- og skuldreøvelser

5 minutters pause og slip myoser i nakke og skuldre

Tager du dig tit til nakke og skuldre, fordi du mærker ømme og spændte muskler?

Så har du sikkert dannet myoser. Myoser, også kaldet muskelinfiltrationer, er dele i musklen, som er mere spændt op end resten af musklen, og disse punkter vil føles som ømme punkter.

Det kan skyldes, at du udfører ensformigt eller statisk arbejdet i løbet af dagen, hvor du spænder i musklerne. Specielt dårlige arbejdsstillinger foran en skærm er en af de værste syndere, når det gælder smerter i nakke og skuldre.

Video for afspændt nakke og skuldre

Afhjælp problemet med 5 minutters pause og bliv fri for smerter og spændinger ved at træne øvelserne i denne video.

På videoen er jeg på en af mine yoga- og pilatesrejser. Her får øvelserne endnu større effekt, fordi du kommer ned i gear, da vi også træner en rolig og dyb vejrtrækning. Hav derfor fokus på den sunde vejrtrækning i din hverdag, så du beroliger dit nervesystem, så du ikke trækker skuldrene op omkring ørene og spænder i området – og danner myoser.

God fornøjelse med de simple og effektive øvelser for nakke og skuldre.

Lær flere øvelser ved at tilmelde dig nyhedsbrevet eller deltag på  yogarejserne med Mere Sundhed.

Hvad andre siger om Helles Yogarejser

 Tak for en vidunderlig yogarejse. Mine skuldre er rykket adskillige centimeter tilbage på grund af din dejlige undervisning. Og tak for din tjekkede måde at tilrettelægge det hele på – det giver plads til at man bare kan slappe af og nyde det hele. 

Vibeke Rømer, Chefkonsulent

 

 Jeg har været på yoga-retreat hos Helle for første gang, og absolut ikke sidste. Jeg har haft “bøvl” med min ryg og lænd i flere år, og Helle lærte mig øvelser på bold, som jeg aldrig har prøvet før. Aldrig har jeg fået så meget positivt ud af et yogaretreat, som dette under Helle´s yderst kompetente supervision. Det kan varmt anbefales.

Lotte Madsen

 

Har du har overvejet en yogarejse, men har et spørgsmål…?

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen ved at kontakte mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om det, du er i tvivl om.

 

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks med nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS