Video Yoga Flow

Yoga Flow video med Helle

Yoga Flow sekvens

Bliv stærk, smidig og fuld af energi med denne yogasekvens. Når du træner yoga, sætter du tempoet ned, så selvom denne yogavideo er en flow sekvens, så skal dit tempo følge DIT åndedræt.

  • Nyd at du tager dig tid
  • Nyd kontakten til din krop og dit åndedræt
  • Nyd den styrke du får
  • Nyd den smidighed du får
  • Nyd den energi du får

Efter Flow Yoga sekvensen anbefaler jeg en liggende afspænding på 5-10 minutter, som giver dig ro og nærvær. Den liggende afspænding beroliger dit nervesystem, så du kan give slip på spændinger og stress.

Video Yoga Flow

På videoen er jeg udenfor i naturen, og det giver et ekstra boost af energi. Vil du også gerne træne yoga udenfor, så har du muligheden på en af yogarejserne til Sydens sol.

God fornøjelse med Yoga Flow videoen.

Hvad andre siger om Helles Yoga Flow

“Det er første gang, jeg har været på en yogarejse, og det er bestemt ikke den sidste yogarejse med Helle. Du laver nogle gode yoga flow, der giver en helt fantastisk indre ro. Min veninde og jeg er på to vidt forskellige stadier i forhold til yoga, og vi har talt om, at vi begge har fået rigtig meget ud af det. Du er meget grundig i dine instruktioner, og selv for en øvet giver det mange aha oplevelser. Det er ikke noget man får af alle instruktører, og det gør hele forskellen. Glæder mig til at komme til flere gode workshops og yogature med dig. Det var en fantastisk oplevelse – både for krop og sjæl ! ”
Britt Søndergaard , Projektleder, IT-virksomhed

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS