Video – Meditationsværktøj til selvudvikling

Meditationsteknik

mine yogarejser bruger jeg ofte affirmationer som meditationsteknik. På nogen yogarejser vælger jeg en affirmation for deltagerne og andre gange, får deltagerne til opgave at udforme en affirmation, som giver mening netop nu i deres liv.

Video på stranden på Korsika

Her forklarer jeg, hvad vi laver på stranden om morgenen på Korsika yogarejsen. Husk at slå lyden til, når du ser videoen.

Hvad er en affirmation?

En affirmation (eller et mantra) er en en positiv sætning, som du gentager igen og igen. Du kan bruge affirmationer til selvudvikling. Rent personligt kan jeg have det lidt svært med ordet “selvudvikling”, da det lyder som om, du ikke er god nok, som den du er. Det synes jeg, du er.

Jeg bruger denne teknik med affirmationer, som et værktøj til at frigøre dig fra dine egne (ofte negative) forestillinger om dig selv. Helt tilbage fra barndommen kan vi være låst fast i forestillinger om os selv, som ikke tjener os godt.

Få flere værktøjer og metoder

Du kan få flere værktøjer og metoder til at investere i dig selv og din sundhed på mine kurser og workshops her.

Har du spørgsmål til sundhed og træning, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS