Video – Meditationsværktøj til selvudvikling

 

Meditationsteknik

mine yogarejser bruger jeg ofte affirmationer (eller mantra) som meditationsteknik. På nogen yogarejser vælger jeg én eller flere affirmationer for deltagerne og andre gange, får deltagerne til opgave at udforme en affirmation, som giver mening netop nu i deres liv.

Hvad er en affirmation?

En affirmation (eller et mantra) er en positiv sætning, som du gentager igen og igen. Du kan bruge affirmationer til selvudvikling. Til at finde ud af hvem du er, uden at du bærer én eller flere masker. Til at acceptere dine livsomstændigheder på godt og ondt, så du står stærkere, når du møder lidelse i dit liv. Rent personligt anvender jeg ikke ordet “selvudvikling” særlig meget, da det lyder som om, du ikke er god nok, som den du er. Det synes jeg, du er.

Jeg bruger meditationsteknikkerne, som et værktøj til at frigøre dig fra dine egne (ofte negative) forestillinger om dig selv. Helt tilbage fra barndommen kan vi være låst fast i forestillinger om os selv, som ikke tjener os længere.

Video om meditation på stranden

Du får en forklaring på, hvordan jeg bruger affirmationer og mantra på mine yogarejser. Det er skønt, når vi er udenfor, som på denne yogarejse i Sydens sol i Sydfrankrig på Korsika.

[På videoen ser du, hvor vi har yoga om morgenen, og næste yogarejse er netop udendørsyoga på stranden i Sydfrankrig. Husk at slå lyden til, når du ser videoen]

Mantra fra Yogarejsen Madeira 2024

❤️ Rod chakra: Jeg er her

🧡 Hara chakra: Jeg har mod til at være den, jeg er

💛 Solar Plexus chakra: Jeg fortjener alt godt

💚 Hjerte chakra: Jeg er kærlighed

🩵 Hals chakra: Min stemme og mening er lige så vigtig som andres

💙 Pande chakra (Tredje øje): Jeg vælger selv mine tanker

💜 Krone chakra: Jeg er taknemmelig

Få flere værktøjer og metoder

Du kan få flere værktøjer og metoder til at investere i dig selv og din sundhed på mine kurser og workshops her.

Har du spørgsmål til sundhed og træning, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS