Video solhilsen

Yogaundervisning med Helle - lær hundestrækket

Klassisk yoga sekvens “Solhilsen”

Du kan træne yoga hver eller hver anden dag, og start med 5 minutter, hvis du er helt nybegynder. Det vil svare til 1 fuld runde af video solhilsen sekvensen, som du kan begynde med. Efter videoen bør du lave en liggende afspænding på ryggen i 5-10 minutter.

Er du mere øvet så træn op til 10 runder af video solhilsen sekvensen og husk stadig at afslutte med en liggende afspænding på ryggen i 5-10 minutter. Du bør aldrig springe den liggende afspænding over, da den giver dig ro og nærvær, så du får den fulde effekt af din yogatræning.

Video solhilsen

På videoen står jeg i haven, da yoga kan trænes både ude og inde. Vil du gerne undervises i yoga med fokus på korrekt teknik, så du får den fulde effekt af yoga?

Deltag på Online Yoga workshops Meditation og Mindfulness i Praksis eller Sunde Fødder Yogaworkshop.

Du kan også få Online Personlig træning og Yoga coaching målrettet netop dig.

 Du er den bedste yogaunderviser, jeg kender.

Jeg forstår det, du siger om øvelserne, selvom mine øjne er lukkede. Du giver en rigtig god instruktion, når du underviser de gode og relevante øvelser. Jeg får så meget indre ro og varme, og der er en rar, tryg og varm stemning i dine sessioner.

Efter yogarejsen har jeg arbejdet videre med dine øvelser, og jeg mærker en stærk indre ro og en indre styrke. Du er den bedste yogaunderviser, jeg kender.

Beth Pape Lemee, deltager på Madeira Yogarejse 2020.

Har du smerter i kroppen og dine led?

Har du skavanker, som du længe har døjet med, så kan du med yoga komme spændinger og smerter til livs. Ved regelmæssig yoga vil du opleve, at kroppen bliver stærkere, mere smidig og du får en bedre holdning, og eventuelle smerter forsvinder eller bliver stærkt reduceret. Du kan starte med den gratis video af solhilsen, som du finder her. Den vil du kunne lære uden ad, så du kan træne derhjemme.

Du kan også deltage på yogaworkshops og yogarejser, hvor solhilsen sekvensen indgår, så du bliver guidet igennem i et dejligt flow.

 

Det var en helt fantastisk oplevelse

Jeg var på yogarejse med Helle i Alperne i Østrig. Det var en helt fantastisk oplevelse. Siden rejsen har jeg lavet solhilsen hver morgen, og jeg har ikke haft problemer med ryggen siden. Helles rejser med yoga er helt klart anbefalelsesværdige! 

Yael Michelle Elbaum Bassan, Direktør (CEO), Copenhagen Bicycles

Genvej til din sundhed

Vil du have flere videoer til din hjemmetræning og inspiration indenfor yoga, pilates og mindfulness, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

 

Du har måske bemærket, at der står min gamle webadresse på videoen. Mit firmanavn er i dag Mere Sundhed – så du er kommet til rette sted for en sundere livsstil.

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS