Video solhilsen

Yogaundervisning med Helle - lær hundestrækket

Klassisk yoga sekvens “Solhilsen”

Du kan træne yoga hver eller hver anden dag, og start med 5 minutter, hvis du er helt nybegynder. Det vil svare til én runde af video solhilsen sekvensen. Efter videoen bør du lave en liggende afspænding på ryggen i 5-10 minutter. Udvid op til 10 runder af video solhilsen sekvensen og husk stadig at afslutte med en liggende afspænding på ryggen i 5-10 minutter. Du bør aldrig springe den liggende afspænding over, da den giver dig ro og nærvær, så du får den fulde effekt af din yogatræning.

Video solhilsen

På videoen står jeg i haven, da yoga kan trænes både ude og inde. Vil du også gerne træne yoga, så kom med på en af mine yogarejser

Har du smerter i kroppen og dine led?

Har du skavanker, som du længe har døjet med, så kan du med yoga komme spændinger og smerter til livs. Ved regelmæssig yoga vil du opleve, at kroppen bliver stærkere, mere smidig og du får en bedre holdning, og eventuelle smerter forsvinder eller bliver stærkt reduceret. Du kan starte med den gratis video af solhilsen, som du finder her. Den vil du kunne lære uden ad, så du kan træne derhjemme.

Du kan også deltage på yogaworkshops og yogarejser, hvor denne solhilsen indgår, så du kan blive guidet igennem i et dejligt flow.

Oplev hvilken forskel yoga og solhilsen kan gøre
Jeg var på yogarejse med Helle i Alperne i Østrig. Det var en helt fantastisk oplevelse. Siden rejsen har jeg lavet solhilsen hver morgen, og jeg har ikke haft problemer med ryggen siden. Helles rejser med yoga er helt klart anbefalelsesværdige!
Yael Michelle Elbaum Bassan, Direktør (CEO), Copenhagen Bicycles

Genvej til din sundhed

Vil du have flere videoer til din hjemmetræning og inspiration indenfor yoga, pilates og mindfulness, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

 

Du har måske bemærket, at der står min gamle webadresse på videoen. Mit firmanavn er i dag Mere Sundhed – så du er kommet til rette sted for en sundere livsstil.

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS