Balance og fodtræning

Balancetræning

Træn balancen og fødderne

Når et barn leger, træner barnet helt naturligt sin balance. Med årene sidder vi mere og mere ned. Det går ud over holdningen, fødderne og balancen. Du kan gøre en forskel ved at træne denne korte video for sunde fødder og en god balance.

Vil du have god kontakt til dine fødder, så nyd en skøn yogaworkshop, hvor du lærer alt om Sunde fødder, grounding og balancetræning. Du lærer, hvordan du kan træne dine 24 muskler, 26 knogler og 33 led i hver af dine fødder.

Smid sko og strømper, når du skal træne din balance – og gå også gerne udenfor. 

[ Husk tillade alle cookies for at kunne se videoer på hjemmesiden ] 

Hvad får andre ud af Helles fod træning….

 Tak for en super fod workshop, det var intet mindre end fantastik. Meget lærerigt, og ja som du sagde ”Vi gør ikke noget ved fødderne, for det gør ondt”. Jeg anbefaler alle sådan en workshop med dig.
Bente Annizette 

Du er en eminent instruktør, så online workshop er en god mulighed, når man ikke bor i dit nærområde. Det er dejligt at have materiale at arbejde videre med efter workshoppen. Fortsæt endelig med online undervisning, jeg vil klart anbefale det til andre. Tak for en meget positiv oplevelse.
Charlotte Erdmann, Sygeplejeske

Det er en hel ny verden for mig med fodøvelserne, som påvirker hele kroppen. Kan mærke øvelserne både i lænden og i skuldrene, så har virkelig haft fat i alle musklerne. Vil bruge mere tid på mine fødder nu. Det var også skønt at bruge den lille massagebold på læggene, jeg har ofte ondt i mine lægge og vågner også om natten. Efter din yogaworkshop med træning af fødderne sov jeg fantastisk i nat.
Henriette, Social- og sundhedsassistent

Yogaworkshop for sunde fødder

Lær 30 helt unikke øvelser som påvirker helt nede fra fødderne og hele vejen op i gennem din krop.

FØDDER WORKSHOP

Har du har overvejet at få trænet dine fødder, men har spørgsmål…?

Skriv en mail til Helle Lyngsgaard Johansen ved at kontakte mig her. Du er også velkommen til at ringe på 28 69 19 55 og spørge om lige det, som du er i tvivl om.

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks med nyhedsbreve fra Mere Sundhed.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS