Tåstrømper til yoga og pilates

Taastroemper

Taastroemper

Tåstrømper – skridsikre til din træning

Sidder din tæer ind over hinanden? Har du nogen gange kolde fødder, når du træner yoga eller pilates? Tænker du over, at det er lidt uhygiejnisk, når alle går med bare fødder i træningsstudiet? Står du ikke så godt fast, når du træner på bare fødder?

Det behøver ikke at være sådan. Jeg træner selv med skridsikre tåstrømper, som giver mig varme fødder og fuld frihed og bevægelighed til tæer og fødder. Udover at det er hygiejnisk, så spreder det også tæerne fra hinanden, og derfor jeg bruger ofte tåstrømper i stedet for hjemmesko. Dermed får jeg også  stimuleret mine muskler i tæer og fødder.

Sunde hjemmesko som giver en flot holdning

Tåstrømpen er god som et sundt alternativ til hjemmesko, da det kan være koldt at gå barfodet. Tåstrømpen giver dig din naturlige gang tilbage, idet du får kontakt til underlaget, og dine tæer bliver blidt spredte. Ligesom når du går barfodet, får du med de skridsikre tåstrømper stimuleret dine fod- og benmuskler til større balance, smidighed og styrke. Dette påvirker resten af kroppen med positivt fortegn, så du får rettet hele kroppen op, og dermed styrket din kropsholdning.

Prøv skridsikre tåstrømper

Yoga- og pilates tåstrømpe med 5 tæers-konstruktion og en rigtig god pasform til foden. Undersiderne er beklædt non-slip materiale, hvilket giver et perfekt greb på en yogamåtte, redskab eller gulv for at støtte balance og kontrol enten til træning eller som hjemmesko.

  • Hygiejnisk alternativ til bare tæer på træningsmåtter eller derhjemme
  • Skridsikre med non-slip materiale på undersiden
  • 90% bomuld 10% spandex
  • Fås i farven sort

Størrelser:

  • Small str. 36 – 38,5
  • Medium str. 39 – 42,5
  • Large str. 43 – 45,0

Jeg vil også anbefale dig at bruge en massagebold, hvis du har kolde fødder.

Dine fødder vil elske disse tåstrømper – ligesom de vil elske fodøvelser. At træne dine fødderne er noget af det bedste, du kan gøre for at få sunde og smukke fødder. Det er et hit for fødderne.

Er tåstrømperne noget for dig?

Tåstrømper kan købes hos Mere Sundhed på workshops, yogarejser og ved personlig træning.

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS