Video stærk og smidig træningsprogram

Intelligent træningsmix som på yogarejsen

Træn med og bliv inspireret til din egen ferietræning. Jeg træner denne type træning både i min egen sommerferie og på mine yogarejser i sydens sol.  På yogarejserne nyder vi både naturen, havet, solen og mit helt unikke mix af træning, som påvirker og beroliger dit nervesystem. Udendørstræning er en del af konceptet på mine yogarejser, hvor vi selvfølgelig også har traditionel yoga, åndedrætsøvelser og meditation.

Drømmer du om ferie, så forkæl dig selv med en drømmeyogarejse i sydens sol til januar, mens det er vinter i Danmark.

Video: Stærk og smidig i din ferie

Videoen er filmet på min skønne ferie i Juan Les Pins, så skru helt op, da jeg er udenfor, hvor lyden er meget lav. Du kan også bare træne uden lyd. Vil du have bedre lyd, er du meget velkommen i mit online univers, hvor lyden er en helt anden, når jeg filmer i mit yogastudie f.eks. på online yogaworkshop for sunde fødder.

  • Programmet består af kort opvarmning, hvor grundøvelserne læres.
  • Programmets 3 grundøvelser udvides, og du kommer HELE kroppen igennem, hvor du løsner op for skuldre, balancetræning, mave, ryg, ben og balder.
  • Videoen varer 5 minutter, som du gentager 3 gange, så du i alt har 15 minutters SUPER effektiv sommertræning.
  • Er du på et blødt underlag eller på din yogamåtte, så tag skoene af for at få fuld effekt af øvelserne.

[For at se videoen herunder skal du ALLE cookies på hjemmesiden. Skru helt op for lyden, da den er meget lav – eller du kan også bare træne uden lyd]

Trænings inspiration

Du får yoga, pilates og styrketræning i et og samme mix. Træningsprogrammet tager udgangspunkt i, hvordan kroppen hænger sammen via muskelslynger. Du træner din balance, som gør hele forskellen for din hjerne, din krop og dine coremuskler.

    • Flow som træner din balance, som er udgangspunktet for en sund krop.
    • Effektiv træning for en fladere mave, stærkere ryg og flottere holdning
    • Bliv klogere på, hvordan du kan træne HELE kroppen på en og samme tid. Super effektivt.

Lad mig undervise dig online

Du kan træne sammen med mig og få fokus på korrekt teknik hjemmefra dit eget hjem. Jeg underviser dig online på min workshop for sunde fødder, hvor du  lærer, hvordan din krop hænger sammen i muskelslynger. Det er intelligent træning.

Ja tak, jeg vil sætte fokus på mig selv og min træning.

 

Genvej til din sundhed

Vil du have flere videoer til din hjemmetræning og inspiration indenfor yoga, pilates og mindfulness, så tilmeld dig nyhedsbrevet.TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS