Hvad laver vi på yogarejserne?

Yogaretreat Danmark

En videohilsen fra yogarejsen

yogarejserne bruger jeg mange forskellige øvelser, værktøjer, teknikker og metoder til give dig en sundere, mere smidig og stærkere krop. Jeg har også et stort ønske om, at du som deltager kan finde indre ro og glæde i nuet på mine rejser og få skuldrene ned – helt ned.

Det er nemlig ikke altid, at vi holder de nødvendige pauser og finder ro i hverdagen som for mange er fortravlet.

For tænk over det et øjeblik – Har du ofte travlt med at nå det ene eller det andet? Er der altid ting, som du lige burde få gjort? Og når du så endelig er færdig med alt det, du selv synes, du burde gøre, så er du alt for træt til alle de gode ting, du havde lovet dig selv, og nu vil du egentlig helst bare ligge på sofaen…..

Sådan er det ikke på yogarejserne. Ved hjælp af øvelser fra mindfulness, meditation, pilates og yoga sat sammen med viden om anatomi, kropsbevidsthed og coaching om vaner, får du en hel fuld pakke med sundhed og ægte velvære på mine yogarejser.

Og det stopper ikke her, for vi skal selvfølgelig nyde de omgivelser og muligheder, vi rejser til.

Hvis vi for eksempel er på et Spa-hotel, så afholder jeg Spa-dag, hvor du får fuld glæde af den udrensning, som spa-faciliteterne giver. Er vi et naturskønt område (og det vi er altid), så er der smukke vandreture i naturen, som er helsende for både krop og sind.

Socialt samvær og fælles spisning af lækker sund mad er for mange også en stor del af rejsen. Omvendt kan det være, at du har brug for at være alene og mærke dig selv. Begge dele er helt perfekt og helt op til dig.

Og så det det afsluttende spørgsmål:  Skal du deltage i hele programmet og alle aktiviteterne?

Nej – du skal deltage i lige præcis det, som giver mening for netop dig. Så kom som du er, om du er begynder eller øvet, single eller par, ung eller gammel.

Det. Laver. Vi. På. Yogarejserne. ❤️

Hør om yogarejserne i min hilsen fra Madeira

Er du i tvivl om mine yogarejser, er noget for dig, så kontakt mig. Det er vigtigt, at du finder den helt rigtige yogarejse og den person, som opfylder netop dine behov og ønsker.

Husk at slå lyden til, når du ser videoen.

Få øvelserne med hjem

Du kan få endnu flere værktøjer og metoder til at investere i dig selv og din sundhed på mine kurser og workshops.

mine temaworkshops modtager du altid et program med øvelserne med hjem. Det giver dig mulighed for at få lavet øvelserne regelmæssigt hjemme hos dig selv i hverdagen.

Læs mere om Bækkenbundsworkshoppen – hvor du får øvelserne med hjem

Læs mere om Meditationsworkshoppen – hvor du får øvelserne med hjem

Læs mere om Sunde Fødder Workshop – hvor du får øvelserne med hjem

 

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS