Yoga for alle : Sommer Yoga Video

meditation-yoga-udenfor

Yoga for indre ro og mere overskud

Yoga er for alle, og du kan træne med uanset om du er begynder eller øvet. Brug yogaen som en pause i en travl hverdag. Pauserne er så vigtige for vores indre ro, overskud, effektivitet og glæde.

Du kan bruge denne 40 minutters yogasekvens fra morgenstunden. Du vil oplever dagen vågne, mens din krop slipper muskelspændinger og stress.

Har du ikke tid om morgenen, så er træningen også velegnet til at få ro på tankemylderet, bekæmpe stress og øge dit velvære efter en lang dag. Giv dig god tid til åndedrættet og kroppen, og spring en øvelse over eller lav den i mindre omfang, hvis stillingen ikke føles god for dig. Vær tålmodig. Vær god mod dig selv. Og nyd effekten af yogaen for krop og sind.

Yoga Video for alle

Alt du skal gøre er at finde din yogamåtte frem, tage sko og strømper af, og så er du i gang med din træning. Tag din yogamåtte med udenfor, hvis vejret tillader det. God fornøjelse med en rolig stund for krop & sind 🙏

Gratis LIVE træning og video

“Sommer Yoga” er én af mange gratis LIVE undervisninger, som jeg har afholdt i min gratis Facebookgruppe.

Vil du også være medlem af min gratis gruppe “MERE SUNDHED – Din vej til en stærk, slank og smertefri krop uden afsavn”, så søg om medlemskab ved at skrive din mail.

⭐️  Ja tak, jeg vil deltage i gratis træning og oplyser min e-mail.

Du vil samtidig blive tilmeldt nyhedsbrev, så HUSK at oplyse din mail for at blive medlem.
SØG OM MEDLEMSKAB

 

God fornøjelse med din træning – og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Genvej til din sundhed

Få yogavideoer, yogaøvelser og viden om sundhed direkte i din indboks.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS