Video Yoga på Stranden

Yogarejse-strand-kreta

Yoga på stranden

Nyd yogaen hvor som helst. Ude i naturen eller hjemme i din dagligstue.

Når du træner yoga på standen, er det intet mindre end himmelsk. Du kan bruge denne video på blot 1 minut og gentage sekvensen 5 gange på hver side.  Deltag selv i yoga og meditation på drømmeyogarejsen til Caribien eller tag med til Sydfransk stemming på Korsika, hvor vi begge steder træner under åben himmel på stranden.

Brug yoga og meditation som stresshåndtering

Hvordan lyder en uges intensivt sundhedsforløb med yoga, pilates og meditation? Derudover får du stresshåndteringsværktøjer, du kan implementere direkte i din hverdag efter yogarejsen. Tag med på yogarejse eller yogaretreat og sammen finder vi vejen til en stressfri hverdag. Du vil få gavn af rejsen længe efter, du er kommet hjem igen.

Hvad siger andre om mine yogarejser?

”Tak for en dejlig yogarejse. Stedet og rammerne var perfekt til en yogaferie med den smukke beliggenhed væk fra storbyer. Fokus blev derfor naturligt rettet mod “at sætte tempoet ned”, dyrke yoga, meditation og pilates, gå på opdagelse i naturen og tage en slapper ved havet eller poolen. Helle – du er en meget troværdig og tillidsskabende instruktør, og du virker ærlig og ægte i din undervisning. Det smitter af. Din instruktion samt din måde at gennemgå og fysisk vise øvelserne på går rent ind. Endelig er dine forklaringer om en sund livsstil værdifuld for helhedsoplevelsen, så endnu engang tak for en dejlig tur. Og nu har jeg været med 3 gange på dine rejser.”
Tina Fogh Aagaard, Direktør og Advokat

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS