Yoga på stuegulvet

Yoga-krigerstilling

yoga-krigerstilling

Træn yoga på stuegulvet

Det kan være svært at komme af sted til træning, men her får du 5 gode grunde til at forsætte din træning – hjemme hos dig selv. Jeg nyder personligt at kunne pleje mig selv med yoga og meditation på daglig basis, uden at skulle afsted til en yogaskole eller et fitnesscenter – og specielt nu i coronatiden.

Har du brug for inspiration til at TRÆNE SELV hjemmefra, så læs om online yoga med fokus på maven, fordøjelsen og detox.

TRÆN SELV online yoga
 TILMELD HJEMMETRÆNING

5 gode grunde til hjemmetræning

Alt hvad du skal gøre at forvandle dit stuegulv til dit eget yogastudie for at kunne nyde godt af disse 5 fordele meditation og yoga giver.

1: Hvis du har brug for mere energi i hverdagen

Føler du dig generelt træt i hverdagen? Lider du af hovedpine? Har du tankemylder og for lidt tid til dig selv? Så start i det helt små og få en rutine med en daglig yoga eller meditationspraksis på 5 til 10 minutter. Det lyder ikke af meget, men det kan gøre en kæmpe forskel for dit velvære. Du kan bruge denne gratis yogavideo eller guidet meditationsøvelse. Dit nye energiniveau vil smitte af på resten af din dag. Og har du brug for en større energiindsprøjtning med yoga og mindfulness, så tag et par dage ud af din kalender og deltag på et yogaretreat eller en yogarejse

2: Hvis du vil øge din styrke og smidighed

De muskler, du træner i yoga, kommer dig til gode i mange andre sammenhænge. Ved yogatræningen styrker du din krop, så du forbliver stærk og smidig, og oven i købet giver yogatræningen et lille overskud af kræfter efter din træning.

3: Hvis du vil have en bedre søvn

Yoga og meditation forbedrer din krops mulighed for at klare stress. Problemer med at falde i søvn er ofte et af de første symptomer på, at du er ved at blive stresset. Efter yoga og meditation sover du bedre, men afprøv hvornår på dagen, det fungerer bedst for dig at træne den fysiske yogatræning. Nogen oplever at de får mere energi, så en sen aftentræning med yoga virker for nogen opkvikkende. Andre finder det afstressende og beroligende med yoga lige før sengetid. Hvis du vælger at meditere, så vil det fungere på alle døgnets timer, da du får hjælp til at slippe spændinger i kroppen og give slip på tankemylder. Læs mere om gode råd til meditation her.

Når du træner hjemmefra med online træningsprogrammerne i Kickstart din krop Detox, så får du både mere energi, øget styrke og smidighed og en bedre søvn. Læs mere om  3 måneders hjemmetræning her eller tilmeld dig direkte på linket nedenfor.

TRÆN SELV online yoga
 TILMELD HJEMMETRÆNING

 

4: Hvis du vil være uafhængig af vejret

Har du svært ved at motivere dig selv til at komme af sted efter arbejde, så træn hjemme. Du kan bruge denne gratis yogavideo, som er perfekt til stuegulvet. Du slipper for vejrmæssige bekymringer, når du blot skal rulle din yogamåtte ud i din varme stue eller er det sommer, så nyd at du kan træne eller meditere udenfor i haven. Tænd gerne et stearinlys eller to og sæt noget roligt musik på, hvis du træner eller meditere indendørs. På den måde skaber du en afslappet atmosfære til din hjemmetræning.

5: Hvis du har skiftende arbejdstider og/eller børn

Det kan være svært at overholde en fast ugentlig træningstid i et center. Når du træner hjemme på stuegulvet, kan du tilpasse træningen, så den passer ind i dit liv. Har du børn, vil hjemmetræningen spare dig for en babysitter. Samtidig får du mere tid sammen med børnene, og du er et sundt forbillede for dem. Personlig træning er også en fleksibel løsning, da det ikke er en fast tid hver uge. Du skal godt nok ud af døren og møde til din private træner, men til gengæld kan personlig yogaundervisning tidsmæssigt og intervalmæssigt foregå lige, når det passer dig.

Og husk dit gode helbred er lige så vigtigt – for dem som elsker dig – som for dig selv. Rigtig god træning.

 

TILBAGE TIL FORSIDE AF BLOG OG GRATIS TIPS